miercuri, 23 februarie 2011

Ce frustrări sexuale au bărbaţii în funcţie de zodie

Ieri mi-au cerut două persoane să mai scriu câte ceva despre zodii. Am promis că voi ține cont de cerință și, iată, mă țin de cuvânt!
Menționez că datele de mai jos nu sunt reguli pentru fiecare zodie ci sunt cele mai posibile cazuri la care el poate fi predispus.

BERBEC: NU ŢII PASUL CU EL
Cea mai mare frustrare a Berbecului, care se aprinde repede şi se stinge la fel de repede, este că trebuie să aibă răbdare cu o parteneră prea încordată sau inhibată. Preferă o femeie dezgheţată care ştie cum să se motiveze, astfel încât să fie prima la capitolul sex.

TAUR: TE GRĂBEŞTI PREA TARE
Taurul este un bărbat senzual care face sex pe-ndelete, toată noaptea, dacă se poate! Cel mai tare îl frustrează femeile care vor să termine cât de repede partida, pentru că mai au multe lucruri de făcut după aceea. Decât să-l repezi, mai bine îl refuzi şi-l anunţi când îţi faci timp pentru el.

GEMENI: NU ÎŢI MANIFEŞTI ZGOMOTOS PLĂCEREA
Bărbatul Gemeni este foarte comunicativ în pat. Îi place să se manifeste în pat, atât verbal cât şi non verbal. Sigur îl va frustra o femeie care închide ochii şi refuză să-i mai acorde vreo atenţie. El are nevoie de feedback, pentru a şti dacă te satisface sau nu în pat.

RAC: NU-I OFERI PIC DE AFECŢIUNE
Racul este un bărbat generos în pat. Pune plăcerea ta pe primul plan şi vrea să fii pe deplin satisfăcută. Va strânge însă frustrări dacă de fiecare dată profiţi de dărnicia lui fără să-l răsplăteşti cu gesturi de afecţiune. Te va considera interesată doar de sex.

LEU: NU ÎI PREGĂTEŞTI NICIO SURPRIZĂ
Bărbatul Leu are nevoie să fie răsfăţat din când în când. Este extrem de vizual în pat, aşa că te vrea mereu în cea mai sexy formă! Dacă tu nu depui niciun efort pentru a arăta bine, nu-i faci nicio surpriză care să implice o lenjerie provocatoare, fii sigură că va deveni un tip frustrat.

FECIOARĂ: NU TE MAI ÎNGRIJEŞTI
Acest nativ vrea ca femeia din patul lui să aibă părul strălucitor şi pielea catifelată. Asociază aceste lucruri cu feminitatea desăvârşită. Aşadar, începe să simtă frustrare atunci când partenera uită să se epileze, de exemplu. Nu vede cu ochi buni dezinteresul în acest plan.

BALANŢĂ: NU AI ORGASM
Balanţa, după cum te aştepţi, merge pe principiul echilibrului. Plăcerea trebuie să fie egal împărţită. Aşadar, bărbatul Balanţă va începe să devină frustrat de faptul că tu nu reuşeşti să atingi orgasmul. Va începe să se concentreze doar pe tine şi să refuze să mai aibă el orgasm.

SCORPION: REFUZI O PARTIDĂ DE SEX
Pentru orice Scorpion plăcerea pe care ţi-o oferă în pat este un instrument cu care te manipulează şi te ţine lângă el. Faptul că tu refuzi să faci sex, nu este doar o negare a abilităţilor lui de a te satisface, ci şi un semn că te răzvrăteşti împotriva lui. Instinctul lui de a te domina va naşte frustrări.

SĂGETĂTOR: EŞTI PREA TRADIŢIONALĂ
Săgetătorul, care vrea să încerce mereu ceva nou în pat, va deveni foarte repede frustrat din cauza reţinerilor partenerei care vrea să facă sex într-o singură poziţie. Pentru acest nativ cantitatea înseamnă calitate! Dacă nu eşti dispusă să experimentezi, îl frustrezi.

CAPRICORN: EŞTI PERVERSĂ
Capricornul visează la o partidă de sex tradiţională, în care acoperă patul de petale de trandafir şi te aşează mai apoi pe el. Este important ca el să conducă, altfel se simte frustrat. Pentru acest nativ, o femeie independentă cu diverse preferinţe sexuale ieşite din comun nu este feminină.

VĂRSĂTOR: ÎI IMPUI REGULI ÎN PAT
Vărsătorul va simţi imediat frustrare dacă vede că partenera sa are tot felul de limite în pat, născute din stereotipuri. Nu poate accepta ca sexualitatea lui să fie îngrădită de o femeie care vrea doar lucruri „normale” în pat.

PEŞTI: NU TE LAŞI DUSĂ DE VAL
Un bărbat născut în zodia Peşti parcă intră în transă atunci când face sex. Simte că se contopeşte cu cea de lângă el şi uită de tot din jurul lui. Cu siguranţă va fi frustrat să constate că tu te gândeşti la sarcinile de la birou sau la faptul că poate pari plinuţă în acea poziţie.

Sursa: Ce frustrări sexuale au bărbaţii în funcţie de zodie: Relaţii: Unica

.

16 comentarii:

adizzy spunea...

ce imi plac mie astea cu zodile de la tine! :)

Alin spunea...

Ai dreptate la Sagetator.Adevarul gol -golut.:D

GEKO spunea...

Culmea, nu cred in zodii, si astfel de "teste". Insa, la mine la balanta se potriveste de minune. Felicitari pentru blog, e frumos. :)

GEKO spunea...

Mai bine imi iau o placa de 2GB Ram decat sa renunt la W.7
:d

Asta mi-a placut. :))

Anonim spunea...

corect!:):*(vero)

Ioana Radu spunea...

@Vero
Cand mai vrei, ma mai ciupesti pe Facebook :D :*

Ioana Radu spunea...

@GEKO
Deci vii de pe RBSV :D si pare-mi-se ca esti fan W.7 ;;);;)

Grim spunea...

Păi şi cu frustrările femeilor cum rămâne? A, stai că voi n-aveţi. Voi sunteţi doar cele care provoacă frustrare, pentru că aţi învăţat să vă folosiţi genitalele (original proiectate pentru reproducere) ca instrument de manipulare.. da.. da.. absolut.. absolut..

Unknown spunea...

Mah si ale barbatilor is proiectate pentru reproducere, da' is bune si pentru placere, si pentru scris numele in zapada si ajuta si la injurat.

Pe mine m-ar frustra o femeie numa daca ar scoate o pula mai mare ca a mea.(dupa ce m-ar speria bine, evident)

Cat despre frustrarea femeilor, stiu un caz de s-o ofticat una ca pretenu'so are tzatze mai mari ca ale ei xD

Ioana Radu spunea...

@Vlad
Saraca fata :))

Unknown spunea...

Tu nu faceai poze?

Ioana Radu spunea...

@Vlad
Ba da. Inca mai fac doar ca nu mai am la fel de mult timp ca inainte.

Rasta Man spunea...

@ Barbaul leu, ---> nu ramane frustrat, ci-si schimba partenera. Scurt.

Costin RBSV spunea...

Eu nu cred in zodi. Dar ce ai zis aici este adevarat. Se zice ca eu as fi taur.

k_valeriu spunea...

mi se cam potriveste ;))

afro spunea...

true :))

Trimiteți un comentariu