joi, 24 februarie 2011

Despre lepșe

Blogărel (Alex) mă provoacă să scriu despre lepșe, de la A la Z.
Nu sunt nici pro nici contra. Sunt neutră. Îmi place să completez lepșe dar nu-mi place când îmi sunt impuse. Adică le primesc cu drag de la alți bloggeri și în funcție de cât de mult îmi plac decid dacă le preiau sau nu. Tot eu aleg și când anume le completez, nu-mi place să fiu bătută la cap cu mesaje de genul "ai zis că preiei leapşa şi n-ai preluat-o" sau "când completezi leapşa? a trecut o săptămână de când am publicat-o eu".
 
În primul rând am o serie de reguli după care public pe acest blog şi, chiar dacă sunt administrator de cont, nu vreau să îmi încalc regulile pentru că au şi ele un rost. Nu public leapşă după leapşă ci las minim 10 articole între ele, altfel se va imprima senzaţia că-i blog de lepşe, ceea ce nu este.

În al doilea rând îmi rezerv dreptul de a-mi alege lepşele pe care să le completez şi, împlicit, să le public. Dacă este vreuna care nu-mi place ori pur şi simplu simt că nu am cu ce să o completez, nu o preiau şi gata.
Pe lângă toate astea, m-am obişnuit să nu mai pasez lepşele către alţi bloggeri pentru că unii se supără că nu le-am dat şi lor (cică e discriminare) iar alţii se simt obligaţi să le completeze şi mă înjură în gând. Foarte puţini sunt cei care preiau cu drag, aşadar cine vrea să preia o leapşă atunci când o public e liber să o facă.

Până în prezent, cele mai interesante lepşe le-am primit de la Adizzy. Când era vreuna care îmi plăcea şi nu mă nominaliza la final, o anunţam printr-un comentariu că o preiau :D

Nu ştiu dacă am punctat tot despre lepşe dar pentru moment cred că e suficient. Dacă mai apare vreo idee, dau update.

.

4 comentarii:

Alin spunea...

Nu sunt un fan mare al lepselor pentru ca sunt foarte putine interesante.

adizzy spunea...

ma bucur ca iti place ce lepse iti dau.
Offtopic the Facebook button acopera some text

Ioana Radu spunea...

@Adizzy
Trimite-mi un screenshot pe mail sa vad cum acopera. La mine se vede ok.

adizzy spunea...

never mind..si-a revenit :) cred ca era fitze de firefox

Trimiteți un comentariu