sâmbătă, 26 februarie 2011

Roblogfest 2011

Nominalizările au început de mult şi am tot ezitat să mă înscriu... Mai sunt doar 9 zile în care se pot face înscrieri de bloguri şi, iată, până la urmă am făcut acest pas. Nu ştiu cum am reuşit să mă conving să-mi înscriu blogul în cel mai mare concurs de blogging din România când ştiu deja că n-o să fiu printre primii. Nu se pune problema dacă am sau nu încredere în blogul meu ci sunt conştientă de faptul că există bloguri mult mai bune. Dar încerc, să nu zic că n-am făcut-o.

Blogul meu se află la categoria Personal & Infotainment - Cel mai popular blog.
În ziua în care se va da start voturilor, voi posta în partea de sus a blogului un banner de la Roblogfest care vă va trimite în pagina de votare. Menţionez că vor avea posibilitatea să voteze numai persoanele care îşi vor face cont pe Roblogfest.ro. Sper să fiţi alături de mine.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Te vom sustine cu siguranta, ca doar de asta sunt prietenii, nu? :)

Ioana Radu spunea...

@rebusulvietii
Multumesc :D

Andrei spunea...

Stii vorba aia, important e sa participi, nu sa pleci de la premisa ca nu o sa realizezi nimic. Nici nu mai conteaza daca termini pe locul x. Cine stie, poate o sa te trezesti cu vreo surpriza. Primul pas deja l-ai facut prin inscrierea in concurs :)

Trimiteți un comentariu