vineri, 25 februarie 2011

Românii Au Talent! - ediţia a II-a

Dacă acum o săptămână am avut parte de mult circ, am avut şi ocazia să ne lăsăm surprinşi de contratenorul Narcis Iustin Ianau care a lăsat atât juriul cât şi o parte din spectatori şi telespectatori fără cuvinte.

De data aceasta, la ediţia a doua a emisiunii, am fost surprinsă când am văzut-o pe Cristina Bondoc. Am o piesă de-a ei (Mai dă-mi un semn) în playlist de câţiva ani. Da, de câţiva ani! Habar nu aveam cine este, cum arată sau de unde este, pur şi simplu mă încălzea vocea ei. Astăzi am avut ocazia să o văd la Românii Au Talent interpretând alături de Alina, prietena ei, piesa "Because you loved me" a lui Celine Dion. M-am bucurat tare mult de prezenţa ei, prezenţă la care nici juriul nu a fost reticent.



A mai fost cineva care mi-a plăcut dar nu am găsit video pe net ca să-l postez aici şi nici n-am reţinut numele. Era o doamnă care a cântat "Sleeping sun" de la Nightwish. După înfăţişare, vorba lui Mihai Petre, mă gândeam că va face orice altceva şi că oricum nu-mi va plăcea. M-am grăbit să judec şi când a început să cânte chiar mi-a plăcut.

Aş fi scris mai multe despre ediţia de astăzi a emisiunii dar am văzut-o "pe sărite" pentru că am vrut să scriu în acelaşi timp în care mă uitam la TV. Aşa sunt eu, mă încăpăţânez să ofer informaţiile cât mai repede, să public postarea cu 5 minute înainte să se termine emisiunea :)

UPDATE:
Doamna care a interpretat "Sleeping sun" de la Nightwish se numeşte Veronica Fizeşan şi o puteţi vedea mai jos:



.

18 comentarii:

Smiley_tgv spunea...

bine ca s-au prins sa lase filmuletele mai lungi, sa vedem si reactia&comentariile juriului.
(nu m-am uitat la emisiune)

Andrei spunea...

Editia asta mi s-a parut mai reusita decat prima :)

Anonim spunea...

dupa cum ai mentionat la un moment dat .. circ

phidas spunea...

Prima parte a fost mai buna, dar ultima a fost jeg. As fi vrut sa ascult replicile acide ale lui Mihai si sa nu mai aud rasetul prostesc a lui Andra.

Anonim spunea...

Avocatul si Elvis erau de luat in seama, oricum, emisiunea pare un fiasco pentru ca nu exista un Simon. Incearca Petre dar e imposibil sa-i iasa din cauza lipsei de masculinitate care abunda in cazul lui, e un fel de Andra tupeista el. Singurul care merita sa fie in juriu e Andi Moisescu, langa el ar fi trebuit sa fie Badea si cred ca Andra ar fi extraordinara daca ar canta cand spune ceva, auzind-o vorbind mi-am dat seama ca mai bine canta.

Gabi. spunea...

hm, cristina bondoc a fost si la megastar :D
o sa-mi fac si eu timp sa ma uit la emisiunea asta :))

Ioana Radu spunea...

@Smiley
La mine vine mama si-mi spune "da-i si tu pe ProTv ca incepe emisiunea" :))... daca nu era ea, uitam de emisiune de fiecare data.

@Andrei
@Phidas
Mi-a placut mai mult editia de azi decat cea de vinerea trecuta :D

@Anonim 1
Circul n-o sa lipseasca niciodata. Si spun asta cu parere de rau...

@Anonim 2
Intr-adevar si avocatul a fost bun. Pe Elvis n-am apucat sa-l vad ca eram concentrata pe blog :D

@Gabi.
M-am uitat la o singura editie Megastar... dar nu-mi aduc aminte la care din ele. Nu mi-o amintesc pe Cristina. Am sa o caut pe youtube ;))

Anonim spunea...

Dintre toti concurentii, mi-a placut duetul fetelor. Am ascultat mut si uimit, iar la sfarsit am zis:
SUPERBE VOCI. Am ascultat piese din playlistul tau. Sincer, mi-a trezit ceva amintiri :D. Oriucm, frumoasa piesa. Am ascultat-o de 5 ori :-p

Anonim spunea...

daca cineva are vreun clip sau stie cum se cheama femeia de la preselectii din cluj care a cantat sleeping sun..am fost prezent in sala si am ramas efectiv blocat cand am auzit-o, imi pare asa rau ca la tv nu au aratat-o cum canta piesa integrala..daca are cineva informatii sa le posteze aici.multumesc

Ioana Radu spunea...

@Anonim
Si eu imi doresc tare mult sa aflu. Cand aud ceva, voi anunta pe blog. Sper cat mai curand.

hidroizolatii spunea...

Da tot la categoria berceni..via spital 9..cred ca-i de bagat si ,,profa cu copilu sf"..a avut noroc Mihai Petre ca nu si-a luat o cola in ,,freza" :)) iar la categoria surprize surprize...cea mai tare a fost Andra...la venirea lui Maruta :))

Ioana Radu spunea...

@hidroizolatii
Mie mi-a fost mila de tipul acela (regizor parca era). Se vedea ca in momentul in care apare mama in peisaj, el nu mai zice absolut nimic.

Intr-adevar, partea in care a aparut Maruta a fost memorabila :)), mai ales ca Andra se cam inrosise in obraji privind numarul stripperului :))

Anonim spunea...

femeia care canta sleeping sun se numeste VERONICA FIZESAN....da-i click pe linkul asta si o vezi la romanii au talent http://www.romaniiautalent29.com/

Anonim spunea...

Mi-au placut tipele astea 2, dar si tipul care a cantat o melodie a lui Elvis,sta cam prost cu desenul,dar a cantat bine.
Nu-mi prea place emisiunea,parca lipseste ceva,juriul e cam slabut in comentarii,poate era nevoie de un Despot.

Ioana Radu spunea...

@Glappy
Despot ar fi fost foarte bun in juriu. Mi-aduc aminte ca era destul de drastic la Megastar. N-ar fi trebuit sa lipseasca nici de aici.

Anonim spunea...

Am urmarit toate sezoanele Britain s got talent unde juriul e genial,prezentatorii la fel,emisiunea are de toate,iar de la emisiunea asta a noastra aveam asteptari destul de mari. Prin aceste 2 episoade nu s-a ridicat la asteptarile mele,luând in comparare cu emisiunea britanica,a noastra e cam slabuta.
E adevarat si ca e nevoie de concurenti care sa mearga mai departe,dar cu exceptia catorva persoane, nu prea exista talente.

Andrei spunea...

Vezi ca au pus si cei de la Pro TV clipul cu tipa care a cantat melodia de la Nightwish http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_veronica-fizesan-canta-sleeping-sun-nightwish_12909.html

Ioana Radu spunea...

@Andrei
Multumesc! Am dat update :D

Trimiteți un comentariu