vineri, 18 februarie 2011

Românii Au Talent!

Românii au talent este un format marcă înregistrată FremantleMedia.
Pe tot globul formatul “Got Talent” a descoperit valori excepţionale cărora altfel nimeni nu le-ar fi deschis uşa spre celebritate, aşa că a venit timpul să arătăm faptul că şi românii au talent.

"Românii au talent", cel mai aşteptat show al anului, debutează la ProTv astăzi, 18 februarie 2011, la ora 20:30. Primul sezon al emisiunii va dura până în luna aprilie a acestui an şi promite emoţii, suspans şi momente surprinzătoare ce vor ţine publicul cu sufletul la gură.

Juriul este format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu iar gazdele emisiunii vor fi Smiley şi Pavel Bartoş.

ProTv a cumpărat de la FremantleMedia formatul de mare succes mondial, “Got Talent”, format internaţional care a dat o nouă definiţie cuvântului Talent, care a revoluţionat ideea de entertainment şi a scos la lumină milioane de oameni capabili de lucruri incredibile. A fi talentat nu s-a mai rezumat la a şti să cânti sau să dansezi. Talent a devenit orice lucru, acţiune efectuată într-un mod spectaculos.

Vândut în 40 de ţări din întreaga lume (SUA, UK, Franţa, Germania, Polonia, Olanda, Australia, Albania, India, Mexic sau Armenia), formatul Got Talent a fost adus pe piaţă de SYCO, companie deţinută de Simon Cowell, unul dintre membrii juriului de la “Britains Got Talent”.

Sursă imagine: Paginademedia.ro şi text: Romaniiautalent.protv.ro

.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Si eu am vazut parti din emisiunile din alte state si sunt curioasa cum vor decurge lucrurile si la noi .Sper sa nu se transforme intr un circ , cum de altfel s a mai intamplat si in alte dati.

Afro spunea...

abia astept emisiunea

Ioana Radu spunea...

@Darias
Mai sunt si emisiuni din afara unde iese circ, daca e sa fim drastici :D

@Afro
Si eu. Imi notasem in agenda data de incepere a emisiunii sa nu cumva sa uit :D

Catalin Lungu spunea...

Clar nu ducem lipsa de talente... sper doar sa fie promovate intr-un show de calitate! In mai putin de o ora vom afla :D

Andrei spunea...

Asa, la o prima vedere, showl a fost ok. Dar au fost si unele chestii care nu mi-au placut, cum ar fi faptul ca Mihai Petre incearca prea mult sa il copieze pe tipul ala de la Britain's Got Talent, Andi Moisescu e enervant cu cat de mult astepta sa apese pe buton si cu da-urile repetate, toti 3 ar trebui sa nu mai incerce sa ii copieze pe cei din afara si sa para mai naturali. O parte dintre cei care au fost selectati nu prea m-au impresionat cu mare lucru, cum ar fi cuplul ala cu invartitul, adica ok, misto ca se invarte femeia aia atata fara sa dea nimic afara, dar mi se pare doar antrenament, nu talent. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, cel mai surprinzator a fost tipul cu voce inalta.
Cam multa critica dupa prima emisiune :)) totusi astept sa vad ce se mai intampla si in celelalte.

Ioana Radu spunea...

@Andrei
Tipul acela de 15 ani m-a lasat fara cuvinte. A fost genial! Nu mai stiu daca Mihai sau Andi i-a spus sa dea la conservator dupa ce termina liceul. Credeam ca o sa fie un fiasco total cand a aparut pe scena dar m-am bucurat ca nu a fost astfel.

Despre juriu... de Mihai Petre nu-mi place de fel. E prea ingamfat si uneori exagereaza. Si eu sunt critica dar prea face atata tam-tam in jurul unor chestii.
De Andi imi place la nebunie :D
Andra... sunt fan de cand eram mica :p

Mie nu mi-au placut travestitii (desi au ridicat sala in picioare). A fost circ, nu talent.

Andrei spunea...

@Terra (sau Ioana Radu, cum preferi :P)
Travestitii aia au mers mai departe!? Ca nu mai stiu. A mai fost trupa aia de street dance in care l-au pus pe ala sa aleaga intre a merge mai departe singur sau doar cu 2 dintre componentii trupei. Greu de decis intr-o astfel de situatie... Parca nu a mai aratat nimic de astia.

Apropo de Andi, imi place inca de cand prezenta emisiunea de dimineata de la Pro. Are si blog de curand, in caz ca nu stiai http://www.andimoisescu.ro/

Ioana Radu spunea...

@Andrei
Da, travestitii au primit 3 "Da"-uri :|
Tipul cu trupa de streetdance a revenit in ziua urmatoare cu cei doi baieti. Vor merge mai departe in formula asta.

Anonim spunea...

Atata mancare de rahat pentru o emisiune si mai de rahat. Imi vine sa emigrez in Papua Noua Guinee.
Mentalitate de dobitoc, ca daca ai talent tre' sa apari la TV. Mi-e dor de timpurile lui Nea Ceasca, cand mergea TV-ul doar 2 ore pe zi. Parca viata era mai plina si oamenii mai destepti.

Ioana, am citit postul cu varianta e) si mi-a placut. Da' ti-am acordat prea mult credit, postul asta e cat se poate de naspa.

Ioana Radu spunea...

@Anonim
Parerile sunt impartite si nu sunt genul de om care sa nu accepte diversificarea. E normal sa nu ne placa tuturor aceleasi emisiuni, asa cum nu ne place tuturor aceeasi muzica sau aceeasi mancare.
Aprecez sinceritatea dumneavoastra.

In ce priveste ultima parte, va multumesc pentru aprecierea acelui post.

Trimiteți un comentariu