marți, 1 martie 2011

Sondaj!

Rog frumos să votați cât mai mulți dintre voi (e destul de simplu - o singură întrebare). Dacă după ce răspundeți la sondaj vreți să lăsați un comentariu detaliat despre opțiunea făcută, cu atât mai bine. Mulțumesc anticipat tuturor care vor vota!

Întrebare: Care design este mai accesibil?

Primul. Are trei coloane, toate conținând articole, și trei mini-secțiuni deasupra fiecărei coloane, acestea conținând doar câteva enunțuri din alte 3 articole.

Al doilea. Are două coloane, una cu articole conținând informații, cealaltă cu articole diverse, pe teme cât mai variate, asemeni blogului. Suplimentar conține o coloană cu diverse link-uri utile.



 




13 comentarii:

Simon spunea...

Cred ca oricare dintre optiuni e buna, asta asa ca sa nu fi reticenta in legatura cu varianta pe care o vei alege. Totusi a doua vad ca iti ofera posibilitatea de a avea un sidebar si stim cu toti ca asta e extrem de util si inlesneste accesul la pagina ... parerea mea.
Esti fata desteapta si slava Domnului ai gusturi (doar iti place ce scriu eu, hacam) asa ca vei alege tu bine pana la urma. >:)

Smiley_tgv spunea...

in caz ca actualul nu mai e o varianta si trebuie musai sa-l schimbi, eu unul as alege designul nr1. o expunere a mai multor articole pe prima pagina

Alin spunea...

Primul design e prea complicat ,vreau sa vad informatiile sau ce caut repede ,nu sa pierd 30 minute pe un site.

Florea Mihai Ionut spunea...

daca ar fi pentru mine eu l-as alege pe primul insa, avand in vedere ca ai un blog complex si postezi teme diverse..cred ca e ok al doilea. are si link-uri utile...

primul e mai lejer...are omul timp sa aleaga articolele care i se potrivesc insa ma streseaza ca nu are link-uri utile.

Costin Rbsv. spunea...

Sincer, nu e ok nici unul. Cred ca trebuie sa cauti un alt design. E o parere, sper sa o iei ca atare.

adizzy spunea...

u sure? adica au aspect de template de ziar...si mi se pare ca isi pierde personalitatea blogul, dar daca chiar e musai ...varianta 2, e mai aerisita

BMD spunea...

link-urile utile fac diferenta

Anonim spunea...

Nu prea imi place nici unul...
Dar daca e musai, al doilea

Castiel spunea...

cu cat e mai simplu, cu atat mai bine ;)

Anonim spunea...

din cele 2,imi place mai mult a 2-a varianta.Dar as ramane la varianta pe care o ai acum,arata bine blogul cum e acum :)

Spirocheta spunea...

Sincer, acum e super ok. Celalalte arata de parca as citi o revista sau un ziar.

Andrei spunea...

Dintre astea doua, l-as alege pe al doilea. Cred ca iti da posibilitatea sa afisezi articole cat mai variate, si sa afisezi postari care poate au fost trecute cu vederea. Daca functioneaza pe principiul pe care mi-l inchipui eu.
Articolele o sa fie intregi, sau doar partiale?

PS: Cum de ti-a scapat poza cu Canon? :D

Ioana Radu spunea...

@Andrei
Am diversificat meniul :D

Trimiteți un comentariu