vineri, 4 martie 2011

Yahoo Mail Beta: nota 10+

Cel puţin aceasta-i nota pe care o primeşte de la mine pentru că:
1. D.p.d.v. al aspectului arată mult mai bine şi dispune de teme "pe bune", deci gata cu opţiunea veche prin intermediul căreia puteam schimba doar culoarea. Deşi nu sunt multe teme, eu apreciez că sunt. Mai exact sunt 12 la număr: 6 doar pe bază de culoare şi 6 pe bază de pattern (vezi imaginea de mai jos).


2. D.p.d.v. al accesibilităţii e mult mai simplu structurat. Avem 4 opţiuni deschise automat (mult mai la îndemână decât înainte): What's New, Inbox, Contacts şi Updates.

3. De asemenea panoul de control din stânga nu doar că arată mai bine ci are înbunătăţită funcţia folderului "Spam" (Filtrarea va creşte calitativ. Apreciez asta!)

Un screenshot despre cum arată Yahoo Mail Beta, pentru a vă forma oarecum o părere:
*chenarul albastru l-am adăugat pentru a ascunde titlurile mail-urilor mele care nu cred că nu erau importante iar tema "norocoasă" este cea cu nr.8 - pentru că sunt "fan" al negrului :D

7 comentarii:

phidas spunea...

Daca ar exista ruj negru l-ai folosi?

Ioana Radu spunea...

@phidas
Exista deja ruj negru :p

Anonim spunea...

dar nu ai raspuns daca l-a folosi sau nu :P

Ioana Radu spunea...

@subsoare
De ce este rujul atat de important? :D

Alin spunea...

De la yahoo s a ajuns la ruj negru.:))

Costin Comba spunea...

Buna seara, imi cer scuze pentru deranj, ati dori un schimb de link-uri. Va multumesc frumos

Adelinu spunea...

Din păcate versiunea asta e încă beta şi încă mai este de lucru la ea. Mă enervează la culme butonul Check-mail care a fost micşorat în detrimentul butonului Compose. Apoi, atunci când apeşi butonul check-mail, pliculeţul de la Yahoo Messenger nu dispare chiar dacă mesajele au fost actualizate în mail, uneori mailurile se încarcă foarte greu, alteori nu-şi fac update... eu personal l-am dezactivat, încă nu e o versiune stabilă pe care să o aleg. Am trimis acest raport şi la Yahoo, sper că se vor lua măsuri.

Trimiteți un comentariu