joi, 27 august 2009

Down in the badlands

Aparent am ajuns în faza în care vieţile noastre ne fac să vomităm.
La figurat, căci la propriu se pare că Pina Colada necombinată cu rom nu are niciun efect, doar o scurtă durere de cap.

Se pare că am făcut un viraj greşit. Iar.
Vorba aia, când eşti tânăr totul seamănă cu sfârşitul lumii. Dar nu este.

Până acum ceva timp lumea era o scoică iar eu perla din ea. Ştii cât de prost te simţi când nu eşti decât "o altă perlă"? Sunt doar o biluţă de plastic, lumea e prea mică pentru atâtea perle.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Every time you smile at someone, it is an action of love, a gift to that person, a beautiful thing.

U're not plastic, believe me, it's just a faze!

AndreeEA spunea...

Cam asa ma simt si eu acum. Am o stare din aia ... nu pot sa`ti explic concret, dar cert este ca`mi este scarba de tot ceea ce ma inconjoara :|

Anonim spunea...

conteaza si ce esti, dar cum te vad ceilalti e cel mai important, daca reusesti sa-ti traiesti viata ca o iluzie fara ca nimeni sa te descopere e o arta, asa-i ca e riscant dar cine suntem noi sa ne supunem regulilor

stii tu cine :*

adizzy spunea...

hei ...ce plastic..esti o perla..da!! dinaia pertioasa! las ca vin zile mai bune, rasare si soarele pe strada ta, asa ca capul sus ca nu esti singura, sunt oameni care te plac si nu te-au vazut real si te plac doar fiindca de exemplu iti citesc blogul, asa ca esti o perla de te place lumea :) hai zambeste :)

Cristina spunea...

Am trecut si eu prin momente ca acesta...Cu multa incredere in fortele proprii am trecut si peste. De asemenea sunt convinsa ca e loc pentru fiecare "perla". Fiecare are locusorul ei sub soare!

Trimiteți un comentariu