marți, 25 august 2009

Proba mierii.

"Poate e karma. Poate după ani de ieşit cu tipi ciudaţi, Universul îmi aruncă un os." (SATC)

Toate relaţiile bune, s-au terminat în mai puţin de o săptămână. Toate relaţiile nepotrivite au ţinut mai mult de o lună.
Ar trebui să mă pună pe gânduri. Ar trebui?

Vreau să primeze calitatea, nu cantitatea.

Deşi feminitatea nu îmi lipseşte, mă gândesc uneori să încep o relaţie cu o fată. Eu să fiu cocoşul, ea găina relaţiei. Eventual, pot s-o şi bat, poate îi descopăr sângele sălbatic ce stă pitit în fiecare femeie.

Unii ar spune că, gândind astfel, sunt prea moale pentru a mă impune în faţa unui tip. Vedeţi voi, aici este adevărata problemă. M-am săturat să fiu singura care se impune, de parcă aş fi bărbatul relaţiei. Dragilor, nu mă încălzeşte cu nimic dacă îmi cântaţi în strună, dacă sunteţi de acord cu fiecare nebunie pe care o propun, dacă îmi plătiţi consumaţia, dacă mă conduceţi acasă, dacă îmi faceţi cadouri ş.a.m.d.
Cel mai frumos cadou, vă spun cu toată sinceritatea, este să fiţi nemernici, ca în fiecare zi normală a vieţii voastre.

Vă plac pentru ceea ce sunteţi. Şi încetez să vă mai plac din clipa în care vă transformaţi în ursuleţi pufoşi.
Nu aveţi nicio obligaţie legală faţă de mine sau oricare altă reprezentantă a sexului frumos, poate doar obligaţie morală.


imagine: DeviantART

15 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Sti Terra...nu vreau sa fiu carcotasa,insa se spune ca orice nas isi are nasul...:))Probabil ca inca nu a aparut acel EL pentru tine si cum ce-i al tau e pus deoparte...rabdare,ca nimic nu-i la voia intamplarii...:))
PS.Ai un premiu la mine!:)

CORA spunea...

Cred ca orice relatie e bazeaza pe raporturi de putere. Mereu va fi cineva care sa poarte o cruce mai mare. Pentru ca asa e lumea. SI pentru ca fiecare dintre noi simtim nevoia sa fim tiranul cuiva.

Boogie Man spunea...

off topic: ridica premiu de pe blogu meu :D

adizzy spunea...

hmm..fiecare vrea intr-o relatie ceva, eu de exemplu imi place sa fie uruslet de plus cu mine in privat, dar real man cand discuta cu altii sau e nevoie sa imi ia/sa isi ia apararea/respectiv sa isi apere drepturile...greu de gasit asa un mix..de macho+sweet..pentru cazul meu l-am gasit, pentru tine sper ca acuma incepand noua etapa a facultatii sa il gasesti pe cel pe care il cauti..apropo eu sunt pro cavalerism :)

Ioana Radu spunea...

@Adizzy
Eu sunt anti-cavalerism. Din motive bine intemeiate, anume, daca ma conduce mereu acasa imi da de inteles ca ii pasa (desi, de cele mai multe ori, nu le pasa), daca imi plateste consumatia ma face sa ma simt dependenta de el (si nu imi place sa depind de banii cuiva), daca asteapta ca eu sa ma asez prima pe scaun intr-un restaurant imi da senzatia ca sunt speciala (si nu sunt).

Pentru mine cavalerismul din zilele noastre este o modalitate de a induce in eroare.

Tediana spunea...

bă, ce chestie. şi eu gândesc la fel în legătură cu tipii.

Adrian spunea...

deci e mai bn sa fim nesimitii =)) decat sa fim cavaleri :d nush ce sa zic dar cred k gresesti ;)

Ioana Radu spunea...

@Adi
Nu gresesc. Pentru ca majoritatea sunt cavaleri pentru o saptamana sau doua. Apoi totul revine la normal.

Antiignorantu spunea...

o cauti cu lumanarea :))).... fii prudenta;:)

AlbastruVolatil spunea...

Subscriu. Mai bine nemernic decat papa-lapte. Sorry guys!

Anonim spunea...

ideile tale sunt putin exagerate,da sti ca ti-am zis la un moment dat ca ai putea fi femeia pe care si-o doreste orice barbat,da ma razgandisem....dupa postu asta m-am razgandit din nou esti perfecta pentru orice barbat!
ce poate sa fie mai misto sa fi al dracu atunci cand simti nevoia!
:D

Ioana Radu spunea...

@Bitzasp
Sa fim seriosi, cel mai sexy moment al unui barbat este atunci cand e plin de nervi.
Apropo, o sa spun si alte chestii care o sa te faca sa te razgandesti din nou si din nou. Pe cate parti bune am, pe atatea rele. Hehe...

Castiel spunea...

...mamamia... ori sunt eu nebun.... ori am gasit ceea ce nu gandeam eu sa gasesc ...nici pe departe...o fata care ii place sa fie maltratata!!!..ori ai avut parte numai de ....copii...
Chiar ma faci curios... e o gluma asta ???

Ioana Radu spunea...

@Black Angel
Nu-i nicio gluma. Pana acum mi-a venit destul de "la indemana", sa zic asa, sa ma impun in fata partenerului. Sunt o fire vulcanica si imi sustin punctele de vedere cu argumente. Daca cel de langa mine nu aduce explicatii clare la ceea ce sustine, afirmatiile lui sunt ca si nule. Astfel, el zice "da", si ramane ca mine. M-am saturat sa fiu eu cocosul.

Castiel spunea...

..Daca as gasi si eu o fata...macar jumate din ce esti tu...!! ar fi bine..

Trimiteți un comentariu