luni, 31 august 2009

Se mai întâmplă.

Uite o bucată de text proaspătă, de acum aproximativ 7 minute, dintr-un balcon de la etajul 4.


M-am aşezat pe tocul uşii de la balcon. Aş fi vrut să scriu cuvinte frumoase dar în ultima vreme nu prea mai am puterea s-o fac. M-a lovit o stare urâtă, poate e de la ploaie. În fond, dacă nu ploua, acum nu mai eram aici cu pixul ataşat de mâna dreaptă, aş fi fost poate cu o revistă şi o ceşcuţă cu ceai. Nu-mi pasă că "ceai" sună prostesc, vechi sau cum mai vrei tu să-i zici. De fapt, de multă vreme nu-mi mai pasă dacă lumea se uită la mine cu un ochi critic, nu-mi mai pasă dacă fac bine sau nu, dacă greşesc prea mult sau prea puţin, dacă e bine să fi rău sau e rău să fi bun, nu-mi mai pasă dacă vorbesc aiurea, dacă deranjez, dacă supăr sau bine-dispun lumea din jur. Nici nu-mi pasă de ce stau încă aici deşi mi-a îngheţat posteriorul pe pragul ăsta. N-are nicio noimă ce scriu. Cărui fapt să-i datorez asta?

3 comentarii:

Anonim spunea...

nush..poate un moment de "pana in idei"...sau asa ai vrut...important e ca ai scris :)

AndreeEA spunea...

Nu conteaza carui fapt se datoareaza asta Terra, important este ca ai scris, si asta e bine, sunt o mica parte din sentimentele tale :)

Te`am pupat. Ai grija de tine :*

adizzy spunea...

offtopic: astazi in 31 august a fost blogday si trebuia sa scriu 5 bloguri descoperite recent care imi par interesante si de ce, l-am scris si pe acesta fiindca chiar imi face placere sa il citesc, sper ca e ok? :)

Trimiteți un comentariu