joi, 3 septembrie 2009

opinia finală

Că tot veni vorba de filmul ăsta (Drag me to hell), pot acum să aduc în discuţie o idee.

Aruncăm vina asupra altora când e vina noastră. Aruncăm vina asupra altora când nu e vina noastră dar nici a lor. Aruncăm cuvinte urâte pe care ceilalţi poate nu le merită.
Şi nu mă refer aici la personajul principal din film, mă refer, poate, la colegul ei de servici care i-a furat dosarul şi a încercat să fie el cel promovat şi lăudat.
Iar ea, când a avut posibilitatea de a oferi cuiva "darul" de a arde în iad, pe lângă urechea stângă i-a trecut un val rece, de a-i oferi acel dar colegului pentru cinismul şi toate defectele lui. Dar un val cald pe lângă urechea dreaptă, a încălzit situaţia. Niciun om, fie el hain şi cinic, egoist, bătrân sau bolnav, nu poate fi mai prejos decât noi. Să ţinem minte!

5 comentarii:

AndreeEA spunea...

Este un film bun. L`am vazut si mi`a placut, dar acum fiecare cu gustusile sale.

O zii frumoasa si cat se poate de linistita Terra :)

Deea spunea...

Eu n-am vazut filmul, dar o sa ma uit cu siguranta. Iti sugerez 'A view to the top'. Cred ca o sa-ti placa. E si acolo o faza asemanatoare:d

Have a nice day :*

Unknown spunea...

ia sa-l vad si eu:-?

ps: multumesc mult pentru vot^:)^ poti vota in fiecare zi. mai sunt 4 zile...si poti da si altora..daca vrei>:D<

MULTUMIMMMMM ^:)^

Anne spunea...

Eu nu pot sa ma uit la filme de groaza :(

Ioana Radu spunea...

@Anne
Am explicat in postul anterior ca nici eu nu ma uit la filme de groaza. Doar ca, acceptand orice propunere de film, l-am scos si pe acesta, fara sa verific trailer-ul. Am crezut ca este vorba de drama, un titlu metaforic. Insa s-a dovedit a fi vorba de un thriller, cu titlu deloc metaforic, ci luat ca atare.
Asta e. Deja bifat pe lista celor vizionate. Dar nu ma mai uit la filme de groaza. Nu imi plac in general.
Sunt mai slaba de inger.

Trimiteți un comentariu