joi, 3 septembrie 2009

"Drag me to hell" [2009]

Ştii cum e, îţi iei ceva de mâncare, te aşezi confortabil în scaun sau fotoliu şi alegi ceva din folderul cu filme. Zis şi făcut.
Treaba e că nu mă uit la filme de groază însă accept orice recomandare din reviste şi de la prieteni. Ultimul nume era "Drag me to hell". Zic hai, nu mă omoară un film.

Nu încep bine să mă uit că hop, să mă înnec, nu alta. Sunt unele scene atât de scârboase că am dat mâncarea de-o parte. Nu am renunţat însă la film. La un moment dat începuse să mă ia câte un fior. Am pus pauză. Am tras draperiile să fac lumină în cameră şi am deschis geamul în scopul de a mă mai distrage puţin din punct de vedere auditiv. Se fac lucrări în zona în care stau eu, m-am bazat pe zgomot. Dar nu a fost de ajuns. După alte câteva minute la film, am dat drumul şi la tv. Începusem să mă simt ca un copil din clasele primare, o puştoaică speriată de tot ce mişcă.

Poate nu e filmul atât de creepy, dar sunt eu mai slabă când întâlnesc atâtea efecte speciale, şi bune de altfel.

Pe la mijlocul filmului, cu dormitorul bine luminat şi zgomot din două direcţii (fereastră şi tv) am re-tras lângă mine prăjiturelele. Am decis totuşi că-i prea mult zgomot şi filmul nu mai are farmec. Am dat tv-ul pe mute. Toate bune şi frumoase în timp ce îndreptam prajiturica ţanţoşă către cavitatea bucală. Hop şi efectele din film care mi-au strâns stomacul la câteva fracţiuni de secundă după ce am apucat să muşc pofticios din delicioasa aia mică.

M-am scârbit de tot. Am re-dat sonorul tivi-ului. Acum scriu aici şi când închei postarea am să vizionez şi restul din film.
Promit ca de acum înainte să mă uit la trailer înainte de a alege să vizionez un film.




11 comentarii:

Anonim spunea...

vai,da esti culmea :))
vezi ca in lista aia sunt cateva horror,dar nu prea horror ;))
oricum merita sa vezi tot ce am lasat,bine ca o mare parte din ele leai vazut deja :p
hai curaj in continuare! :*

dani.

Anonim spunea...

a,si am uitat sa spun ca si eu trebuie sa vad filmul neaparat :)):x pare misto :d

adizzy spunea...

deci asta e un film la care nu ma voi uita

Ioana Radu spunea...

@Dani
Filmul e bun, problema este doar la mine, mai slaba de inger.

jon spunea...

pacat ca ai cateva greseli gramaticale sacaitoare.

Ioana Radu spunea...

@Jon
Spunemi-le pe toate!

Spre deosebire de alte persoane, imi accept greselile si vreau sa imi fie aruncate in ochi, sa fiu constienta de ele. Criticile sunt intotdeauna pozitive, chiar daca multi nu le vad asa.
Repet, spune-mi greselile! Pentru a le putea corecta.

jon spunea...

:) ma gandeam ca vei avea o reactie "urata", ma bucur sa vad ca nu e asa.

"Şi, şti cum e," - virgulele sunt ok dar lipseste un "i" la "sti". corect este "stii."

"mâncarea de`oparte" - aici trebuia o cratima si un spatiu "de-o parte".

"să mă i-a câte" - asta e urata rau :| corect era "ia" (legat), se scrie dezlegat atunci cand urmeaza o actiune (i-a batut, i-a alergat) in restul timpului este legat (sa ma ia la el, ia cartea, etc...)

cam atat in postarea asta :)

Ioana Radu spunea...

@Jon
Am reactii urate DOAR atunci cand sunt sigura de ceea ce am facut si/sau scris. Sunt constienta ca am greseli gramaticale pentru ca niciodata nu mi-a placut "treaba" cu "i"-ul final, dublat sau nu. Pentru ca mi-am pierdut atentia cand a fost vorba de ele, mai tarziu m-am documentat. Si ce crezi ca am descoperit? Exista carti care zic ceva si carti care contrazic acel ceva, desi in ambele cazuri se presupune ca ne invata gramatica. Am lasat balta acest amanunt.

Zilele trecute ma gandeam sa scriu o postare, de care am uitat dar cu siguranta o sa o scriu in viitorul apropiat, despre faptul ca vreau sa fiu corectata.

Uneori imi citesc postarile vechi si descopar nu una ci multe greseli. Nu doar gramaticale ci si greseli de tipar. Si mi-e jena, sincer. Mi-ar fi placut sa fiu corectata, fiecare cuvintel pe care l-am gresit.

Greselile sunt precum erorile, se infiltreaza fie din vina noastra (precum greselile gramaticale) fie le facem sa apara involuntar (precum greselile de tipar, cand atingem tasta din apropiere fara sa ne dam seama).

Nu am de ce sa ma supar atata timp cat este adevarat.
Daca iti face placere, te mai astept cu corecturi, eventual si ceva critici legate de text nu doar de scris.

O zi cat mai placuta.

jon spunea...

deci pot deveni criticul tau :) ma bucur sa citesc asta, voi reveni de fiecare data cand voi simti nevoia.

vizionare placuta la restul filmelor din folder. :)

Cristina spunea...

Nu prea ma tenteaza sa il vizionez!

Matei spunea...

Cristina...curaj...:D

Trimiteți un comentariu