joi, 24 septembrie 2009

Zodiacul umoristic

BERBEC

Berbecul dăinuieşte din Evul Mediu. Era folosit pentru a dărâma porţile castelelor. Animalului ăstuia îi place să facă amor repede, furios şi des. Berbecul este dragonul care distruge un ţinut întreg după care adoarme fericit că a ars câteva orăşele. Dacă nu suporţi căldura, nu te apropia.

Singurul lucru pe care Berbecul este în stare să îl conducă este un cor de copii de grădiniţă. Şi gaşca de indivizi care fluieră pe stradă.

Activitate preferată: Întâi trage şi apoi pune întrebări.
Carte preferată: "Jurnalul Înţelepciunii Sinelui", carte publicată de el
Idol romantic: Masca (din filmul "The Mask")
Slujba viselor: Terapeut sexual
Prima întâlnire ideală: Să jucaţi rugbi goi în parc la ora prânzului.
Fraza: "Tu vorbesti cu mine???"
Replica de agăţat: "La mine sau la tine?"
Parte a corpului: Capul, care suferă de dureri cronice după ce s-a dat de atâtea ori cu el de perete.
Zona erogenă: Capul... şi nu doar ăla de pe umeri. Cu care să se izbească de şef, tablă sau tabela de scor.
Stil romantic: Vrea, poate şi devine şi mai rău după aia.
Ciudaţenie sexuală: Întreabă "Tare, nu?". Urlă, te îndrumă şi scoate sunete de animal.

Este temperamental, vanitos şi impulsiv. Trece prin viaţă pregătit pentru conflicte şi provoacă pe oricine îi stă în cale. Nu suportă să fie ignorat . De obicei acţionează înainte să gândească.

Bărbatul Berbec - este pasional, idealist şi sentimental. Jumătate erou, jumătate copil, indiferent de câţi ani are. Prietenos, neînfricat, îşi revine repede dacă lucrurile nu merg bine. Va rămâne fidel, sexy şi atent faţă de dragostea lui.

Este îndrăgostit de dragoste. Adeseori este comparat cu un cavaler în armură strălucitoare. Fie o să te salveze din ghearele căpcăunului, fie o să treacă în galop cu calul peste tine. Îi este mai teamă de mediocritate decât de moarte. Este subiectiv şi face pe şeful. Este mândru şi crede că are dreptate mereu. Îndrăzneţ, cu gura mare şi gata de acţiune SAU timid, tăcut şi gata de acţiune. Nu lăsa varianta a doua să te păcălească. Se aşteaptă ca o femeie să gătească, să facă curăţenie şi să întreţină casa şi, bineînţeles, să venereze pământul pe care o forţează să se târască. N-are stare, e nervos şi are dureri de cap frecvente. Ori e mână spartă, ori e foarte zgârcit. Ideea lui de comunicare se bazează pe accese violente de nervi. Ale lui direcţionate spre tine. Poate să facă praf tot ce e de sticlă prin casă şi să rupă două scaune într-un minut, după care va vrea să ţi-o tragă. Şi o să se mire de ce vrei să opui rezistenţă.

Femeia Berbec - este independentă. Îi plac romantismul, afecţiunea şi bărbaţii curajoşi. Focul din interiorul ei nu va pieri odată cu trecerea timpului. Ea va fi subiectul principal al oricărei conversaţii. Este fascinată de propria-i persoană şi crede că şi tu ar trebui să fii la fel. Este ultracompetitivă în orice domeniu. Dacă te descurci mai bine decât ea la muncă, ai avut noroc chior. Ai câştigat la loto? Şi ce? Ea şi-a rupt o unghie. Vrea putere, statut social şi mulţi bani. O să alerge până la capătul pământului după lucrurile astea. Este geloasă, dar nu pentru ca e nesigură ci pentru că vrea să fie prima. Nu are vreo problemă în a se culca cu oricine pentru a ajunge la vârf. E în stare să-i pună pe toţi pe locul doi, inclusiv progeniturile, pentru a obţine ce vrea. Pentru fiecare noapte când te drăgăleşti cu ea pe canapea o să petreci alte 10 privindu-i atacurile fizice sau verbale pe fundalul unui nesfârşit balamuc de întâlniri cu prietenii, cine în oraş şi goane pentru a fi primii la coadă la bilete pentru cel mai nou film. Poate să fie mai deşteaptă, mai bună, mai rapidă, mai şmecheră mai... orice decât oricine.


TAUR

Pământul Taurului e mai degrabă un fel de mlaştină plină de copaci bătrâni acoperiţi cu muşchi. Să te mişti prin mlaştina asta este ca un coşmar în care încerci să mergi, dar nu ajungi niciunde. Luptele în noroi nu sunt pentru cei cu inima slabă. Taurul este definiţia nemişcării. Taurul nu schimbă rutina sau poziţia.

Activitate preferată: Să emită judecăţi şi sentinţe la masă.
Carte preferată: Gourmetul lacom
Model în viaţă: Unchiul Scrooge (unchiul lui Donald Duck)
Idol romantic: Archie Bunker
Meserie ideală: judecător care dă sentinţe la moarte
Prima întâlnire ideală: Invitatul face curăţenie, găteşte cina, îi face sex oral şi îşi prezintă mulţumirile adânci pentru aceste privilegii.
Fraza caracteristică: "De ce mă faci să dau în tine?"
Fraza de agăţat: "Poţi să găteşti?"
Parte a corpului: Gâtul. Care îl doare de la atâta urlat.
Zona erogenă: Gâtul... cât mai adânc în gât.
Stil romantic: Piatra de moară.
Ciudăţenie sexuală: Intră, ieşi, adu ceva de mâncare.

Taurul este căpos, plicticos, mizerabil cu prejudecăţi şi cu probleme de greutate. Are un apetit instabil care include posesiuni mâncare, odihnă şi sex. Este emoţional, nu intelectual. Nu poate să vadă şi alte puncte de vedere. Este lipsit de orice raţiune şi logică.

Bărbatul Taur - este răbdător, prudent şi perseverent. Are un farmec timid şi nevoi simple: cămin, casă, o femeie bună alături şi copii. Nu îl deranjează să fii independentă, atâta vreme cât are şi el ceva de câştigat. Nu te aştepta să primeşti prea multă atenţie sau laude. Se aşteaptă să fii femeie de casă. O să îţi aleagă hainele şi prietenii şi o să îţi critice părerile. E foarte bine ancorat în fixismele şi prejudecăţile lui. Nu poţi să îl schimbi. Este gelos, posesiv şi obsesiv. Enervează-l şi o să îţi poarte pică, dar nu în linişte. O să te înţepe cu remarci usturătoare de o să îţi vină să îi dai cu ceva în cap. Dragostea lui pentru mâncare este legendară. E în stare să mănânce până se face cât casa şi face atac de cord. Şi o să se aştepte să îi fi şi asistentă medicală în cel de-al doilea caz. Ideea lui de o seară amuzantă este să schimbe canalele între emisiunea culinară şi gala K1.

Deşi te iubeşte enorm, nu o să îţi înţeleagă nevoia de a vedea şi alţi oameni în afară de persoana sa. Dacă te scoate în oraş, o să fie la restaurantul lui preferat, unde conversaţia inteligentă o să fie înlocuită cu mormăiturile lui cu gura plină. Este zgârcit. Poate să aibă milioane, dar o să îşi ţină conturile bancare ascunse. Daca tu, iubirea vieţii lui, o să pui mâna pe banii ăia o să fie doar pentru că ai trăit mai mult sau l-ai omorât în somn.

Opţiunea a doua o să devină din ce în ce mai tentantă odată cu trecerea timpului. Deşi e un adevărat maratonist în pat, visul lui este să îi fii menajeră. E aşa de insensibil că trebuie să îi dai cu un ciocan în cap ca să primeşti puţină atenţie. Dacă vrei adrenalină, bagă degetele în priză sau ia-ţi un amant. Este totuşi mai recomandabilă prima variantă. Nu iartă şi nici nu uită. Deşi urăşte schimbarea, este perfect capabil să te azvârle afară din casă într-o zi şi să îţi găsească o înlocuitoare în următoarele două ore.

Femeia Taur - este mama răniţilor în pijămăluţă neagră. Loială, curajoasă şi puternică. Caută securitate şi un partener pe care să se bazeze. Banii nu sunt necesari dacă are o casă bună şi lucrurile necesare asigurate. E la fel de violentă şi înfiorătoare la nervi ca şi masculul din zodie. Aşteaptă-te ca orice obiect să fie aruncat înspre tine, chiar şi cuţitele de bucătărie. Îi place să se certe doar de amuzament. E la fel de emotivă ca un sergent de instrucţie. Dă edicte şi face planuri pentru viaţa tuturor şi se aşteaptă la supunere oarbă. Are întotdeauna dreptate. Nu crede în nimic ce nu poate atinge şi avea. Dacă te prinde că ai o aventură este destul de probabil să se prefacă (virgulă) că nu s-a întâmplat nimic doar ca să fie liniştită. E maniaco-depresivă. O să folosească asta ca să te convingă să stai cu ea. Nu neapărat fizic, ci mai degrabă emoţional şi financiar. E în stare să îţi cheltuiască banii şi să îi păstreze pe ai ei într-un cont pe care nu o să îl vezi vreodată. E o supravieţuitoare şi o să se răzbune într-un fel sau altul. E judecătorul şi juriul celor care au fraierit-o măcar un pic iar sentinţa o să atârne deasupra capului lor tot restul vieţii. Ai întârziat la cină o dată? Aşteaptă-te să îţi fie adus aminte pe patul de moarte. Nu uită niciodată.


GEMENI

Aerul Gemenilor este ca briza nesuferită de la malul mării care ridică nisipul de pe plajă. Te face să îţi strângi ochii şi să nu poţi să vezi bine ce se întâmplă în jur. Cuvintele dulci ale Gemenilor sunt renumite pentru mai multe lucruri decât sexul la telefon. Gemenii sunt echivalentul uman al unei uşi batante. Să jonglezi cu cinci sau şase amante, o nevastă şi două relaţii de lungă durată cere mult talent.

Activitate preferată: să ajungă la concluzia greşită
Carte preferată: Cum să faci pe oricine să fie de acord cu orice zici.
Model în viaţă: Diavolul Tasmanian
Idol romantic: James Bond
Slujba ideală: ziarist la un tabloid
Prima întâlnire ideală: trei prieteni foarte buni care îl adoră şi se felicită reciproc toată noaptea pentru norocul lor incredibil
Fraza tipică: Pentru că vreau!
Fraza de agăţat: Ai citit vreo carte bună în ultima vreme?
Parte a corpului: Degetele. De obicei rupte de la cât de mult gesticulează.
Zona erogenă: Mâinile. Sex cu mâinile. Cătuşe.
Ciudăţenie sexuală: Faceţi dragoste. Gemenii se gândesc la muncă, la o nouă dragoste sau la o fostă iubire.

Geamănul e şmecher, nu intelectual. E aburitor de profesie, exact inversul filosofului. Vrea să fie în cercurile selecte. Îi place să se laude cu persoanele importante pe care le cunoaşte. Este căpos, nu independent. Vrea libertate, în felul în care vor adolescenţii libertate. Prea ocupat să se răzvrătească pentru a mai asculta şi alte puncte de vedere. Îi lipseşte gena obiectivităţii, ca atare o să refuze orice altă opinie care nu e a lui ca fiind validă.

Bărbatul Gemeni - este irezistibil, haios, independent, genul de tâlhar romantic care are doctoratul în flirt. Poate să gătească o cină exotică, să te danseze toată noaptea apoi să îţi povestească o variantă încântătoare a miturilor legate de stelele pe care le priviţi. Este un animal afemeiat cu limba dulce, înnebunit după petreceri, în căutarea următoarei victime. Suferă de atracţie fatală pentru fetele frumuşele. Există Gemeni fideli, dar sunt mai rari decat Săgetătorii timizi. Are nenumărate hobbi-uri, o mie de cariere posibile şi un grup de prieteni care seamănă cu o mini adunare a ONU. Este rece şi calculat, arivist gata să te ceară în căsătorie la prima întalnire dacă adulmecă bani. Adevărata şi singura lui pasiune este să fie distrat de cineva.

Femeia Gemeni - este generoasă şi mereu înconjurată de prieteni. Caută un tip original şi ocupat care să nu vrea să o lege de mâini şi de picioare. Distractivă, isteaţă, iubitoare şi veşnic curioasă. Poate să se împartă cu succes între responsabilităţile din familie, carieră şi casă. E versiunea feminină a cuceritorului de profesie. Nu are nici un stres în a folosi sexul ca să obţină ceea ce vrea. Are multe interese, care depind în principal de starea în care se află şi de oricine/orice a târât acasă pentru a examina, testa sau a se îndrăgosti. Adoră să bârfească. Îi place să creadă că are talente de detectiv. Poate să ţină un secret, dar nu se poate abţine să nu împărtăşească o bârfă picantă, mai ales dacă o face pe ea să dea mai bine prin comparaţie. Trăieşte ca să îndrepte lucrurile, inclusiv pe nefericitul care îi e alături. O să fie ceva timp afectuoasă şi devotată, asta înainte să înceapă procesul lung şi chinuitor prin care o să vrea să îl transforme în bărbatul viselor ei. Respectivul ar trebui să se aştepte la cărţi, CD-uri, sfaturi, şedinţe de terapie şi exemple din propria ei viaţă. O să îi găsească o casă, un terapeut şi un balamuc în care să îl interneze şi de la care aşteaptă rapoarte zilnice cu privire la progresul făcut în experimentul de a-l schimba.


RAC

Racul merge îndărăt şi în laterală, adică niciodată drept. Ascuns. Întortocheat. Cu o carapace pe care cu greu poţi să o spargi. Este precum apa care se scurge printre nisipuri mişcătoare. Acum e bine şi păsărelele cântă, vă plimbaţi pe o plajă însorită, în secunda următoare te zbaţi să scapi din cleştii lui care te trag spre o gaură neagră. În care e destul de probabil să îţi petreci restul vieţii. Apa şi oţetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.

Este lider, mai exact campionul absolut al şantajului sentimental. Racul este Mama tuturor celorlalte semne. Racul este personaj misterios. Care face manevre pe la spatele tău. Lunatic-sărit de pe fix. Practic, un montagne-russe de emoţii fără dispozitiv de siguranţă.

Activitate preferată: văicăritul
Carte preferată: Ghidul martirului
Model în viaţă: Eeyore, din Winnie Pooh
Idol romantic: Carmen
Slujba ideală: victimă cu atestat
Prima întâlnire ideală: Mami conduce maşina şi după aia comandă de mâncare pentru toată lumea. Celălalt îi soarbe lui mami cuvintele din gură după care plăteşte consumaţia.
Fraza stereotipă: "Dupa tot ce am făcut pentru tine..."
Fraza de agăţat: "Mănânci şi aia?"
Parte a corpului: Pieptul, veşnic zgâriat de cămaşa din păr de cămila pe care o poartă, ca orice martir vrednic.
Zona erogenă: Pieptul. Bărbaţii obsedaţi de sâni si femeile gen Lăptăria lui Enache sunt născuţi în Rac.
Stil romantic: Codependent. Dacă poate, o să facă operaţie ca să deveniţi siamezi.
Ciudăţenie sexuală: Plânge înainte, după şi în timp ce face sex, de fericire sau de nemulţumire, pentru că tu sau el/ea aţi avut orgasm multiplu sau nu.

Racul este sucit, manipulator, ar trebui internat la nebuni, sensibil, se zbate în chinuri sentimentale, îşi schimbă dispoziţia de la o clipă la alta. Majoritatea sunt timizi în public, mai degrabă un tip casnic. Suferă de sindromul "toată lumea conspiră împotriva mea". Sunt născuţi incapabili să gândească raţional.

Bărbatul Rac - are un zâmbet sincer şi adorabil. Este dulce, cavaler, cu un simţ al umorului cu totul aparte. E sentimental, senzual şi foarte afectuos. Un tradiţionalist care îţi face curte ca la carte, crede în valorile familiei, inclusiv partea cu totdeauna şi este cel mai grozav pupăcios din lume. Are toate calităţile unui partener perfect şi ale unui obsedat la fel de perfect. Este foarte devotat, prea devotat chiar, mai ales faţă de familie şi în primul rând faţă de mama lui. Se aşteaptă să îi citeşti gândurile, să îi intuieşti sentimentele şi să ai grijă de egoul lui fragil fără să ştii exact ce l-a supărat. Răspunsul e simplu, orice îl supără. E paranoic de-a dreptul când vine vorba de securitate, dar se aşteaptă ca tu să te descurci cu finanţele, mai ales când e nevoie de făcut chestii naşpa, ca de exemplu să echilibrezi bugetul sau să îţi mai iei o slujbă. El o să fie prea bolnav (din cauza stresului) ca să iasă în lume. Tăcerea Racilor e una punctată de oftaturi adânci, mârâituri nu extrem de subtile şi mormăieli plângăcioase. O să te piseze la cap şi o să se văicărească ca să îi faci pe plac şi să fii mereu de părerea lui.

Femeia Rac - e blândă şi grijulie. Are un excelent simţ al umorului şi o inimă mare şi plină de dragoste. Caută un bărbat care să fie fidel, atent şi stabil. Viaţa ei se învârte în jurul tău, al copiilor şi al câtorva prieteni. Casa ei e un altar al vieţii sale de până acum. Păstrează absolut orice are o cât de mică valoare sentimentală: poze, cadouri, şerveţelul cu care te-ai şters la gură atunci când ai zis că mâncarea ei este excepţională. E atât de distrată încât nu o să îţi poţi da seama dacă te ascultă sau doarme cu ochii deschişi. O să verse o mare de lacrimi şi o să îşi ceară cele mai umile scuze dacă ţi-a distrus vreun lucru la care ţineai, dar nu o să ştii niciodată dacă a fost un accident sau s-a răzbunat pentru că ai venit târziu acasă săptămâna trecută. Vrea să te facă să crezi că tu eşti şeful. Dar ea o să aibă ultimul cuvânt, printr-o serie de atacuri de inimă, diverse boli psihosomatice şi vizite dese la urgenţă la 2 noaptea. Şi o să îţi aducă aminte cât de nerecunoscător eşti după toate sacrificiile care le-a făcut pentru tine. Când se enervează e un amestec între o regină din tragediile greceşti şi un şantajist sentimental ordinar. O să te facă să te simţi ca ultimul criminal prin poza ei de victimă.


LEU

Leul este regele junglei, stăpânul regatului. Mâţelor astea le place să îşi ronţăie prada. Tacticos. Leii sunt fixaţi pe părerea foarte bună pe care o au despre persoana lor. Sau sunt fixaţi pe corpul tău asudat, terminat, care cere îndurare. Este conducător exaltat al universului, patului, canapelei şi telecomenzii.

Activitate preferată: să dea ordine
Carte preferată: "Intimidarea pentru toţi"
Model în viaţă: Foghorn Leghorn
Idol romantic: Johnny Bravo
Slujba ideală: Şeful suprem al tuturor şefilor.
Prima întâlnire ideală: Celălalt leşină când îl/o vede, se topeşte la restaurant, gângureşte de fericire când este prezentat/ă prietenilor şi cere în genunchi să facă sex. Şterge pantofii înainte să plece.
Fraza cheie: "Ţi-ai făcut-o cu mâna ta."
Fraza de agăţat: "Încearcă ce e mai bun şi o să uiţi restul."
Parte a corpului: Încheietura mâinii. Veşnic răsucită de la atâta aruncat zarurile pentru bani de pâine.
Zona erogenă: Inima. Laudele şi un cercel în sfârc sunt cheia reuşitei.
Stil romantic: Domn şi Stăpân absolut.
Ciudăţenie sexuală: Adoră ca celălalt să facă tot. Şi se aşteaptă la mulţumiri profunde după.

Leii sunt egocentrici şi sunt în stare să te calce în picioare. Cer non-stop atenţie. Purtarea de copil răzgâiat este eclipsată doar de încercările constante de a face pe şeful cu toată lumea. Se crede centrul universului tuturor celorlalţi. Venerarea în genunchi şi adorarea pe coate sunt singurele variante acceptate. Leii sunt fie zgomotoşi, abrazivi şi dictatori SAU liniştiţi, demni şi vicleni. Nu există Lei timizi. Sunt teatrali, nu practici. Nevoia lor constantă de a fi în centrul atenţiei adesea îi face să joace rolul regelui exilat şi nefericit. Au sindromul "aici şi acum". Adică nu au abilitatea să înţeleagă valoarea atenţiei în timp faţă de o idee sau o relaţie. Dacă te cerţi cu ei, o să ragă indignaţi. Dacă printr-o minune ai ultimul cuvânt într-o dispută, o să se chiorască la tine în tăcere înainte să se retraga în umbră, unde plănuieşte următorul atac.

Bărbatul Leu - are inima mare, este generos şi demn. Un adevărat romantic, în căutarea unei perechi stabile cu care să formeze o familie, şi deştept pe deasupra. E adorat de toate rudele şi îşi face prietenii să râdă. Este întotdeauna în centrul atenţiei, fie că se află la plajă, la birou sau la închisoare. Îi place să se joace de-a comandantul suprem. Cere ascultare oarbă, respect şi răsplată când vine seara acasă. Fie că merită sau nu.

Dacă e mai tăcut, consideră-l un dictator binevoitor. Se aşteaptă să îi faci masaj, să îi mângâi egoul rănit. Chiar dacă cheleşte şi e cât un butoi, complimentează-l despre cât de bine se ţine şi ce păr frumos are. Dacă te răneşte cu critici usturătoare, părerea lui e ca îţi face un bine şi îţi dă sfaturi înţelepte. Se spune că barbaţii Leu arată adesea mai înalţi decât sunt în realitate. E doar o iluzie. Ca şi celelalte aspecte din viaţa lor pe care şi-o imaginează grandioasă. E cel mai vanitos dintre vanitoşi. Crede că e amantul secolului şi se laudă în gura mare cu asta. Preludiul în varianta Leului = "treci în maşină!"

Femeia Leu - este loială, de cursă lungă şi sinceră. Are un magnetism animal fantastic, indiferent de ce poartă. Caută un partener atent, romantic şi căruia îi place să muncească. Este sentimentală şi amuzantă. Poate să se joace de-a pisica în călduri, dar e mai interesată de putere decât de sex. Iubeşte bărbaţii cu putere sau care ştiu pe cineva care are putere. Îi place umorul, umorul ei personal adică. Când pare naturală şi neglijentă, fii sigur că a exersat atitudinea respectivă vreo două luni înainte. Râde singură la glumele ei. Cere foarte multă atenţie. Tăcută şi regală SAU vulgară şi nestăpânită, în ambele cazuri vrea toată atenţia/tot salariul/toată viaţa ta.


FECIOARĂ

Fecioara este virgina nepătată pe dinafară şi pervers premiată pe dinăuntru. Nu e absolut nici un secret, nu? Pământul Fecioarei e o târlă zdravănă de pământ care o să îţi dea tot ceea ce ai nevoie într-un fel extrem de predictibil, cam ca gazonul. Tunzi iarba, o uzi, o tunzi, o uzi... De asemenea, se ocupă de acumularea unor mari cantităţi de mizerii sufleteşti sub covorul respectabilităţii. Stările Fecioarei alternează între pisălog, critic urâcios şi căutător de nod în papură. Straşnic...

Activitatea preferată: să îşi facă griji
Cartea preferată: "Organizarea totală în 1001 paşi"
Model în viaţă: Felix Unger
Idol romantic: Mary Poppins
Slujba ideală: aranjator de dulapuri
Prima întâlnire ideală: Cina plătită nemţeşte, urmată de o oprire la supermarket pentru inspectarea rafturilor de produse de curăţenie. Celălalt îl ajută să testeze ultimul răcnet în materie de dezinfectanţi pe podeaua din bucătărie. Urmează o strângere de mână şi celălalt se duce acasă la el.
Fraza cheie: "Nu o să meargă în felul ăsta."
Fraza de agăţat: "Scuză-mă, dar ai nişte firmituri pe haină."
Parte a corpului: Sistemul nervos. Poţi să depistezi o Fecioară după unghiile roase până la sânge.
Zona erogenă: Stomacul. Mângâie-l, gâdilă-l, pupă-l pe burtică şi poate ai o şansă să mergeţi mai departe.
Ciudăţenie sexuală: Te instruieşte în timpul actului. Îţi dă note după aceea.

Fecioara este un mercurian critic şi iritabil, obsedat de mărunţişuri. Se simte obligat să îi vindece pe cei bolnavi, să îi salveze pe păcătoşi şi să corecteze erorile de gramatică ale tuturor. Are talent să dea sfaturi pe care nu i le cere nimeni cu aceeaşi autoritate şi viziune ca ale unei învăţătoare. Nu are pic de spontaneitate. E atât de ocupat să corecteze pe toată lumea, încât nu poate să îşi vadă propriile defecte. Este semnul cel mai puţin probabil să îşi recunoască o greşeală. Are sindromul "nimic nu e suficient de bun vreodată". Este incapabil să se relaxeze şi să se bucure de viaţă.

Bărbatul Fecioară - este credincios, atent şi te poţi baza pe el în situaţii de criză. Ajunge la timp la cină, o să echilibreze veniturile şi o să te ajute cu copiii. E întotdeauna de partea ta. E conştiincios, capabil, econom, blând şi loial. Are o atitudine superioară şi planuri pentru îmbunătăţirea oricărui lucru în afara de purtarea lui. Când vine vorba de găsit nod în papură, e la fel de nemilos şi de neoprit ca un pitt-bull care îşi înfige colţii în tine. Talentul lui de conversaţie constă într-o lungă serie de critici adresată întregii audienţe. Adică ţie. O să înceapă de la coafură şi o să meargă până la felul cum îţi cheltuieşti banii. Nu o să ezite să îţi insulte inteligenţa arătându-ţi cum se face un lucru "corect". Are ciudăţeniile lui, mai ales când vine vorba de felul în care gândeşte şi se exprimă. Dacă te cerţi cu el, întâi o să rămână cu gura căscată că ai îndrăznit să îl contrazici. După aia o să despice firul conversaţiei şi al disputei în patru, inclusiv partea în care i-ai aruncat cu filtrul de cafea în cap. În momentul ăla, ideea de a-ţi cere scuze doar ca să tacă naibii o să devină extrem de tentantă. Nu te aştepta la romatism. E extrem de organizat, aşa că o să ştii când să te aştepţi să îţi facă curte, cadouri sau să faceţi sex şi exact cât o să dureze. Aşa că poţi să pui prăjitura la cuptor, o să termine fix cu cinci minute înainte să sune ceasul aragazului. Scenele emoţionale îl panichează pentru că se teme să nu piardă controlul. În afara cazului în care asta era şi planul lui.

Femeia Fecioară - este blândă, grijulie şi cu picioarele pe pământ. E calmă pe dinafară dar e foarte delicată. Caută un partener care e inteligent, atent şi cald. Crede în dragostea adevărată şi e în stare să o aştepte o viaţă întreagă. Este foarte critică. O să analizeze şi o să critice orice la tine, de la maşina pe care ai ales-o până la felul în care ungi untul pe pâine. Este tipicară. Dacă îi zici că o să fii acasă la 8, cel mai bine e sa fii exact la ora 8, dacă nu cumva cu cinci minute mai devreme. Întârzierile sunt de neiertat. Week-endul ei ideal constă în a ordona familiei să facă ordine în casă şi cum să o facă apoi să se epuizeze corectând tot ce au facut. Deşi se consideră o persoană extrem de ordonată, casa ei o să fie de obicei un dezastru, pentru că e prea ocupată să scrie liste cu lucruri de făcut. E pisăloagă şi inflexibilă când se enervează. Cel mai bun lucru e să începi să îţi ceri scuze, chiar dacă nu ştii ce ai făcut, chiar dacă nu ai făcut nimic. În caz contrar, să mergi pe cărbuni încinşi o să ţi se pară foarte uşor comparabil cu predica pe care o să ţi-o ţină. Ca să îi câştigi inima, e nevoie de strategie. Plănuieşte-ţi fazele atacului şi asediaz-o. Curăţenia e sfântă aşa că poţi să o impresionezi cu o ţinută impecabilă. E foarte pasională, dacă reuşeşti să ajungi până la inima ei.


BALANŢĂ

Balanţa dă dovadă de o nehotărâre cronică, inclusiv în ceea ce priveşte sexualitatea. Încercarea de a echilibra trei relaţii secrete şi alte câteva aventuri în timp ce plănuieşte nunta anului îi asigură nativului titlul necontestat de amant duplicitar al secolului. Aerul balanţei îţi bâzâie non stop în urechi. Ideea lor de discuţie raţională este că ei vorbesc şi tu asculţi păstrându-ţi raţiunea. Pentru că într-o ureche o să îţi susure apropouri fierbinţi şi în cealaltă o înşiruire a tuturor defectelor pe care le-ai avut vreodată sau nu. Este campion absolut în vorbitul pe la spate, umilirea celorlalţi şi fufa perfectă. Este expertul zodiacului când vine vorba de stricat casele altora.

Activitate preferată: rânjitul
Carte preferată: "Cum să te căsătoreşti (şi) cu propria-ţi persoană"
Model în viaţă: Barbie/Ken
Idol romantic: Anna Nicole Smith
Slujba ideală: avocatul diavolului
Prima întâlnire ideală: În oraş apare un individ imposibil de frumos şi dezgustător de bogat într-o limuzină cu şofer. Mulţimea se dă la o parte din calea lui. Ajunge în faţa Balanţei şi o cere în căsătorie pe loc, cu promisiunea unei vieţi luxoase şi lipsită de nevoia de a mai lua vreo decizie vreodată.
Fraza cheie: "pe de altă parte..."
Fraza de agăţat: "Crezi că mi se potriveşte culoarea asta?"
Parte a corpului: Rinichii. Plini de nisip şi pietre de la dinţii pe care şi-i scrâşnesc noaptea ca să compenseze surâsul fals pe care îl afişează toată ziua.
Zona erogenă: Fundul. Stau pe el în timp ce tu faci toata treaba.
Ciudăţenie sexuală: Orice poziţie e ok, atâta vreme cât au o oglindă la dispoziţie.
Stil romantic: întortocheat

Balanţele sunt vânători de avere, nehotărâţi, lipsiţi de orice fel de autocritică, cu personalitatea unei frunze în vânt. Dacă te cerţi cu ei, o să ai de înfruntat o tornadă de furie. Dacă le demonstrezi că au greşit, o să fie de acord pe faţă, dar o să te urască în secret pentru asta.

Bărbatul Balanţă - este amuzant, carismatic şi foarte şarmant. Are un gust impecabil la haine. O personalitate vioaie şi prietenoasă care îl face foarte popular. Un visător idealist care crede în fair-play şi în pacea lumii. Este capricios, inconstant şi mereu în căutarea noii mari dragoste a momentului. Când vine vorba de agăţat, bărbatul Balanţă este la fel de versat ca un politician în campania electorală. Este superficial. Vrea o păpuşă Barbie care să gătească, să facă curăţenie şi să îi distreze alaiul de prieteni, nu o femeie care să îl confrunte cu responsabilităţi. Nu îi plac certurile. Încearcă să ai un conflict cu el şi probabil că tu o să fi cea care o să facă spume. Mai ales pentru că pare atât de al dracului de rezonabil şi calm. Vrea o relaţie bazată pe egalitate. Dai şi primeşti. Tu dai şi el primeşte. Se aşteaptă să îl alinţi şi să îl răsfeţi, să îi menajezi egoul şi să nu îl deprimi cu probleme reale şi stringente. Este responsabil de 7 din 10 relaţii ratate. Celelalte 3 sunt din vina bărbaţilor Peşti.

Femeia Balanţă - este cea mai populară dintre femeile zodiacului. E de obicei foarte atrăgătoare. Atentă, inteligentă, crede în egalitate. Caută armonia şi o relaţie profundă. Este caldă, senzuală şi feminină. Este vanitoasă, geloasă şi îndrăgostită de oglindă. Adoră excesele. Combate depresia prin terapie de cumpărături. Nu e proastă, dar gândirea raţională, aşa cum o înţelege restul lumii, nu are de a face cu ea. Este cea mai probabilă candidată pentru multe operaţii estetice. Are o structură emoţională şi un simţ estetic extrem de ciudate. E fie o extremă, fie cealaltă. O să îţi critice gusturile în aceste domenii, chiar dacă e ceva gen "râde ciob de oală spartă". O să rămână în viaţa ta mult timp după ce v-aţi despărţit. Nu pentru că te vrea înapoi, ci pentru a se asigura că suferi fără ea. O să îţi păstreze numarul pentru o eventuală aventură. Nu, nu are nimic de a face cu tine, ci cu ea.


SCORPION

Ca şi corespondentul său din lumea animalelor, versiunea umană o să se autodistrugă ca să îşi ducă la capăt răzbunarea. Chiar şi să facă dragoste este o bătălie până la moarte. Apa Scorpionului este veşnic tulbure şi fără fund. Dacă din greşeală ai căzut în ea fără protecţia unei armuri/costum de azbest o să mai rămână din tine doar scheletul. Aburii fierbinţi pot fi vindecători, relaxanţi şi purificatori. De asemeni te pot asfixia şi arde. Scorpionii nu iartă, nu uită şi nu dau drumul. Sunt fixati pe secrete. Ceea ce vezi e rareori adevărul.

Activitate preferată: plănuirea următoarei mişcări
Carte preferată: "Ghidul milei pentru klingonieni"
Model în viaţă: răzbunătorul mascat
Idol romantic: don Corleone
Slujba ideală: judecător, juriu şi călău
Prima întâlnire ideală: Îşi fixează privirea cu un străin frumos, după care urmează 10 sau 12 ore non stop de sex pasional şi fără frontiere. Nu se spun nume sau cuvinte. Străinul nu e revăzut vreodată. Scorpionul are încă o dragoste pierdută de jelit.
Fraza cheie: "Lasă că vezi tu"
Fraza de agăţat: "Bună"
Parte a corpului: Organele sexuale. Mâncărimi cronice în zonă, în faza terminală. Se scarpină adesea.
Zona erogenă: Organele sexuale. E în călduri permanent şi intens. Nu există vindecare. Caută mereu tratament.
Stil romantic: misterios şi sarcastic
Ciudăţenie sexuală: Are tot timpul în portbagaj o trusă de jucării sexuale, pentru cazurile de urgenţă.

Scorpionii sunt nişte ciudaţi obsedaţi de control pe toate planurile, foarte rezistenţi, care îşi satisfac orgoliul umilindu-i pe ceilalţi. Marte le dă un caracter extrem de suspicios şi exploziv. Pluto le dă instinct. Stilul lor justiţiar seamănă cu al Inchiziţiei. Dacă mori, eşti nevinovat. Dacă trăieşti, eşti vinovat. Sindromul "tot sau nimic" îi face să nu aibă relaţii decât cu persoane care le pot controla în mod absolut. Ceartă-te şi o să suferi o înfrângere verbală atât de dureroasă încât o să începi să îţi doreşti să îţi fi dat o mamă de bătaie. Dacă cumva îl convingi că ai dreptate, o să facă ulcer încercând să se răzbune.

Bărbatul Scorpion - este idealist, pasional şi loial. E recunoscut pentru şarmul magnetic şi privirile hipnotice. Nu poţi să îi rezişti, indiferent de împrejurări. Este egoist. După mintea lui, poate să fie cât de infidel vrea, dar dacă cumva tu dai vreun semn că ai vrea să faci la fel, o să îţi dea verde atât de repede că o să îţi vâjâie capul. Şi toate astea o să fie executate fără nici cea mai mică umbră de sentiment. Raţiunile lui de a trăi sunt puterea şi controlul. Ar controla şi destinul dacă ar putea (unii dintre ei chiar încearcă). De obicei e bun la adus bani în casă exact din motivele sus menţionate şi are succes în afaceri. Dar nu banii îl interesează pe el, ci puterea. Îşi schimbă extrem de rapid emoţiile. E gelos, posesiv şi sarcastic. Nu ai nicio şansă să ajungi la vreun compromis, aşa că ori îl iei exact aşa cum e, ori o iei la goană. Fă-l gelos intenţionat şi ar fi bine să ai o lopată la îndemână. Ca să te aperi sau ca să îţi sapi singură groapa. Ia în calcul chestia asta când vrei să ai o aventură sau, mai rău, să îţi legalizezi relaţia cu el. Comunică prin ameninţări, placa favorită fiind că te părăseşte. Minte de îngheaţă apele. Îşi petrece jumătate de viaţă căutând răzbunare pentru lucruri care i s-au întâmplat sau nu. Cealaltă jumătate şi-o petrece intrând în tot felul de belele. Dacă s-ar putea, ar trăi pe o insulă pustie sau într-o fortăreaţă. Dar asta l-ar împiedica să se vadă cu chelneriţa de la bar pe care a pus ochii. Chelneriţă pe care o să o revezi la terapia în grup pentru femei abandonate de Scorpioni. Oricum, nu era treaba ta să te bagi, tu erai doar prietena/nevasta/mama copiilor lui. Dacă îl prinzi că te înşală, aşteaptă-te la o scenă melodramatică, stil telenovelă. Inclusiv cu târât în genunchi şi lacrimi de crocodil. Nu fi fraieră, e doar pentru că îi place să se dea în spectacol. O să facă orice în momentul ăla ca să îl ierţi, în afară de să se schimbe.

Femeia Scorpion - nu e superficială. E o femeie încrezătoare şi rafinată. Stilul ei este de un şic clasic. Este prietenoasă, dar oarecum rezervată. Caută un partener puternic, curajos şi ambiţios. E empatică, poate să îţi detecteze toate stările şi să îşi dea seama ce le-a provocat. Are un stil de a-şi exprima părerile care îţi strivesc personalitatea şi îţi distrug mândria. Nu se teme de nimic, pune sub semnul întrebării orice şi ar merge până în pânzele albe pentru cei care îi sunt dragi. E o femeie care i-ar citi Biblia dracului şi ăla ar asculta-o. Ştie că cea mai scurtă cale spre inima unui bărbat e prin cutia lui toracică. Casa ei e sanctuarul ei personal, chiar dacă este iadul tău, la fel de personal. Deşi nu o să pună mâna pe puşcă, o să pui tu mâna pe sticla de tărie. Deseori şi în cantităţi cât mai mari. Are un foarte bun simţ politic. Poate doar să se uite la un om şi să îţi zică dacă o să te ajute să urci în carieră sau dacă trebuie să îl eviţi. Poate să te ajute să ajungi în vârf fără ca tu să îţi dai seama. De ce? Adoră puterea şi este foarte probabil că are şi ea un plan în direcţia asta. Dacă ai vreun dubiu, întreabă-l pe Bill Clinton despre draga lui nevastă Scorpion, Hillary.
Se plânge, suferă de depresie cronică şi uneori se uită în gol ore în şir de îţi vine să juri că are probleme mentale. E manipulatoare şi şantajistă. Nu o să ezite să şi-o tragă ca să ajungă în vârful piramidei, dacă asta e singura opţiune valabilă. Îşi doreşte un bărbat care să îi fie egal. Din nefericire, foarte rar crede despre vreunul că îi este egal. Aşa că mai degrabă o să îl folosească pe post de cârpă de şters pe jos.


SĂGETĂTOR

Săgetătorul este vânătorul zodiacului. Vânător de chilipiruri şi prădător sexual. Jumătate animal de pradă. Jumătate om. Pe de-a-ntregul sălbatic. Căldura lui pare plăcută şi binevenită, dar du-te prea aproape şi scânteile care sar s-ar putea să te ardă destul de tare. Oricine este binevenit să se încălzească lângă Săgetător. Are o atitudine de uşă batantă faţă de viaţă. Uşa de la dormitor. Săgetătorul nu a întâlnit vreo persoană cu care să nu vrea să se culce. Este de o francheţe brutală. Veşnic neîndemanatic. Zeul jovialităţii excesive şi neavenite.

Activitate preferată: să deschidă gura înainte să gândească
Carte preferată: "Filosofia la minut"
Model în viaţă: Goofy
Idol romantic: omul invizibil
Slujba visurilor: senatorul care ţine mereu discursuri
Prima întâlnire ideală: Să filosofeze la un pahar de vin, după care o partidă rapidă în maşină, apoi să îl abandoneze pe celălalt pentru tipul/tipa beton pe care l-a zărit/a zărit-o prin geamul maşinii în timp ce şi-o trăgea.
Fraza cheie: "Ce am făcut?!"
Fraza de agăţat: "Autobuzul ăsta merge la Bucureşti?"
Zona erogenă: Şoldurile. Îşi păstrează pe dulap trofeul neoficial pentru dat din fund din tinereţe, lângă brâul pe care îl poartă acum.
Stil romantic: inexistent
Ciudăţenie sexuală: eu, Tarzan, tu, Jane – valabil pentru ambele sexe

Săgetătorul este un tăntălău de mare clasă, cu gura cât o şură şi lipsit de orice fel de tact, care galopează prin viaţă cu un picior prins într-o găleată în timp ce debitează enormităţi. Crede că ştie tot, de aia îşi petrece viaţa încercând să îi educe pe ceilalţi. E recunoscut pentru hăhăielile isterice şi zâmbetele de maimuţoi. E pasional, nu stabil. O să alerge după orice îi încântă la un moment dat. Are sindromul "iarba e mai verde în curtea vecinului". O să renunţe la planuri de perspectivă pentru senzaţii pe termen scurt. Dacă te cerţi, o să îţi servească o predică de-o să îţi dea sângele pe urechi. Dacă încerci să îţi argumentezi punctul de vedere, nu o să ai cu cine, că deja a întins-o.

Bărbatul Săgetător - este sincer, încrezător şi veşnic optimist. Nu o să îţi limiteze libertatea, nu o să îţi ceară să renunţi la întâlnirile cu prietenii doar ca să stai cu el. Caută o parteneră care să îl însoţească în călătoriile sale spre ţinuturi exotice. Viaţa lângă el e o aventură care merită să fie explorată şi trăită. O să te încânte cu siguranţa zâmbetul lui ştrengăresc şi talentul de a-ţi recita sonete de Shakespeare în timp ce îţi desface sutienul. Nu te amăgi. Nu e nici gelos, nici posesiv. Vrea să ai o viaţă a ta, independentă. Nu ţopăi, că asta e doar pentru că îi dă lui mai mult timp să umble de nebun cu prietenii lui. E născut să fie burlac. Are o părere despre orice. Nu poate să îţi dea un răspuns simplu. Întreabă-l dacă vrea un sandwich şi o să îţi ţină un curs despre istoria Angliei. Îi place să se joace de-a dezastrul ambulant. De exemplu, îi zici că s-a stricat bateria de la baie şi o să inunde toată casa pentru că a uitat să închidă apa înainte să smulgă instalaţia respectivă din perete. Cere-i să petreacă o noapte cu tine în loc să iasă cu băieţii şi o să urle că vrei să îl legi de mâini şi de picioare. O să te calce pe bătături, o să te plictisească cu retorica lui de doi bani şi o să îţi rănească sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac.

Femeia Săgetător - este independentă, optimistă, crede că sinceritatea e cea mai bună politică. Nu îşi plânge de milă. E foarte prietenoasă şi spontană. Vrea un partener cultivat şi care a călătorit prin lume. O femeie care o să te urmeze până la capătul lumii. Face la fel de multe gafe ca şi masculul Săgetător şi e victima celor mai bizare întâmplări, desprinse parcă din Zona Crepusculară, care o fac să ajungă mereu la locul nepotrivit în momentul potrivit. Nu o să vină la masă pentru că a văzut o mâţă care nu mai putea să se dea jos din copac, a sunat la pompieri şi acum încearcă să îi convingă să o lase pe ea să se urce pe scară să salveze pisica. Întârzie mereu. Chiar dacă ar pleca cu 3 ore înainte de acasă, tot o să se întâmple ceva. Când în cele din urmă ajunge, e destul de probabil că şchiopătează sau e în cârje. Asta pentru că e la fel de expusă la accidente ca şi bărbatul Arcaş şi are tendinţa să se împiedice şi să cadă foarte des. Când se înfurie, o să vezi o explozie care o să te lovească în faţă. Urăşte munca în gospodărie. Ar fi bine să angajezi o menajeră ca să nu vă mănânce gândacii. Probabil că are mulţi prieteni bărbaţi. Dacă eşti genul gelos, o să îţi cam pună răbdarea la încercare. Se aşteaptă să ai încredere în ea şi o să refuze să îşi schimbe stilul de viaţă sau prietenii. E foarte pasională, dar preferă o partidă de sex scenelor prea emoţionale. E cea mai independentă femeie de pe suprafaţa pământului.


CAPRICORN

Capricornul este jumătate capră, jumătate peşte. Un ţap bătrân. Şi alunecos şi rece ca un peşte. O fi dragostea o parte a vieţii dar animalul ăsta ciudat are drept scop să ajungă în vârful muntelui. Emotivitatea lui este comparabilă cu cea a unui bolovan şi ambiţia dură ca granitul sunt materia primă din care e construit psihicul de fier-beton al nativului. E nevoie de daltă şi baros ca să îi sfărâmi carapacea. Pământul Capricornului e ca un munte cu crevase adânci, piscuri ascuţite şi pietroaie în echilibru instabil printre care Ţapul face slalom cu graţie, în drumul său neabătut spre culme. Nu acelaşi lucru e valabil pentru tine. S-ar putea să te prindă vreo alunecare de teren care să te facă praf dacă nu ţii pasul cu el.

Activitate preferată: să fie condescendent
Cartea preferată: "Cele zece secrete ale dominaţiei mondiale"
Model în viaţă: Mr. Freeze din Batman
Idol romantic: Hercule Poirot
Slujba ideală: consilierul financiar al lui Hagi Tudose
Prima întâlnire ideală: Într-un seif blindat al unei bănci, unde să şi-o tragă pe mormane de bancnote noi de 500 lei.
Fraza cheie: "Nu poţi să fi prea bogat sau prea slab."
Fraza de agăţat preferată: "Mi-ar plăcea să ţi-o trag, dacă am timp."
Parte a corpului: Genunchii. Veşnic zdreliţi de la atâta îngenuncheat în faţa seifului personal.
Zona erogenă: Genunchii. Tu în genunchi în faţa lui.
Stil romantic: şef
Ciudăţenie sexuală: Să o facă la birou. Stă cu un ochi pe tine şi cu celălalt pe indicele bursier.

Capricornul este arivist, pompos, dominator, dogmatic, întotdeauna serios. Nu are o viaţă, ci o carieră. Obsesia lui e să fie în vârful piramidei. Ignoranţa lui în materie de emoţii îl face să piardă aspectele sublime şi inefabile ale vieţii în goana după posesiuni tangibile. Sindromul "asta e tot?" îl face să fie mereu frustrat şi deprimat.

Când în cele din urmă ajunge la succesul pe care şi-l dorea, realizează că viaţa nu are niciun sens fără bucurie. Dacă te cerţi cu el, o să revină la subiect până o să câştige sau o să renunţi tu. Dacă îi demonstrezi că ai dreptate, este doar începutul unei noi runde de dispute.

Bărbatul Capricorn - este puternic, te poţi baza pe el, un pic timid, se îmbracă impecabil indiferent de venituri, se poartă ca un gentelman şi probabil că are afacerea lui personală. Este foarte manierat şi pare puţin demodat dar ia foarte în serios relaţia pe care o aveţi, indiferent de părerea ta despre acest subiect. Caută aprecierea altora ca să îţi demonstreze ce grozav e el. Foarte rar o să îţi zică "te iubesc", în capul lui femeia trebuie să fie supusă. Are o atitudine rigidă în dragoste ca şi în toate celelalte aspecte ale vieţii. O să dureze ceva timp până să scape de inhibiţii. E condescendent, orb şi surd la sentimentele oricui altcuiva în afară de el. Vrea pe cineva care să arate bine pe lângă el, nu să gândească. Vrea să fii fidelă ca un câine şi la fel de devotată ca fanaticii fundamentalişti. Dacă îi răneşti egoul, o să se distanţeze instant de tine.

Femeia Capricorn - are stil şi maniere perfecte, poate să fie deschisă sau rezervată, în funcţie de situaţie, e practică şi cu mult bun simţ. Vrea un partener puternic, ambiţios şi care are planuri solide pentru viitor. E snoabă. Vrea la cele mai bune restaurante, cluburi, magazine. Salariul şi familia partenerului sunt două dintre criteriile de bază când iese cu cineva. Se poartă ca o divă răzgâiată, apelează la şantaj sentimental şi îţi forţează mâna. Este extrem de materialistă, îşi adoră bunurile ei nepreţuite de care are o grijă enormă. Caută să impresioneze pe oricine. E o preţioasă, face pe marea doamnă chiar dacă s-a nascut la Adunaţii-Copăceni. Nu suportă să se facă mişto de ea, o să fie botoasă zile întregi dacă a fost ţinta vreunei glume. Poate oscila între mai multe iubiri, dar nu e prea aventuroasă sau picantă. Se aşteaptă să fie curtată, răsfăţată şi excitată.


VĂRSĂTOR

Aerul Vărsătorului e încărcat de electricitate statică şi imprevizibil. Îţi dai seama că vine furtuna, dar nu poţi să ştii când şi cu ce forţă. "Intensitate maximă" e o expresie foarte sexy când nu se referă la fenomene atmosferice scăpate de sub control. Vărsătorul e versiunea umană a tornadei care a dus-o pe Dorothy în ţara Oz. Să încerci să înfrunţi un uragan e foarte periculos şi cu foarte multe tăişuri. Poţi să o faci dacă ai picioarele fixate într-un soclu de ciment sau dacă eşti într-un buncăr.

Activitate preferată: să îi sfideze pe ceilalţi
Carte preferată: "Cum să comunici cu spiritele pechinezilor morţi"
Model în viaţă: Goldfinger
Idol romantic: Inspectorul Gadget
Slujba ideală: şeful borgilor (Borgii sunt ceva ciudat: jumătate organici - jumătate roboţi).
Prima întâlnire ideală: Să îl răpească extratereştrii şi să îl supună la experiemente sexuale.
Fraza cheie: "Rezistenţa e inutilă!"
Fraza de agăţat preferată: "Ai văzut ce au facut EI pădurilor ecuatoriale?"
Parte a corpului: Gleznele, mereu scrântite de atâta răsucit pe călcâie şi ieşit din cameră.
Zona erogenă: Încheieturile mâinilor şi picioarelor legate cu lanţuri subţiri de argint care se prind într-un piercing de diamant din buric.
Stil romantic: posedat
Ciudăţenie sexuală: obiceiul enervant de a sări din pat ca să aranjeze camera video

Vărsătorul este excentricul sfidător care înşiră o amestecătură ameţitoare de ideologii oricui reuşeşte să prindă la înghesuială. Cel mai posibil candidat la spitalul de glumeţi dintre toate zodiile. Expresia "tulburări de personalitate" a fost inventată special pentru vărsător. Este sfâşiat între dorinţa de schimbare şi nevoia de securitate. Încearcă să schimbe lumea din jur ca să creeze o atmosferă nonconformistă. De fapt, îi e frică de schimbare.

Sunt distanţi, nu pasionali. Le e teamă de introspecţie, pentru că o să descopere toate lucrurile pentru care nu au un răspuns. Nu trăiesc în prezent ci aleargă după un viitor ipotetic şi abracadabrant. Le lipseşte gena auto-analizei. Or putea să emită judecăţi pertinente despre ceilalţi, dar nu se pot înţelege pe ei înşişi. Dacă nu eşti de acord cu versiunea lor asupra adevărului, s-ar putea să nu îi mai vezi vreodată. Demonstrează-le că sunt la fel de subiectivi ca şi restul oamenilor şi o să îi termini.

Bărbatul Vărsător - este încântător de spontan dar în acelaşi timp practic, respectabil şi stabil, inventiv, original şi când e în toane bune, nimic nu îi stă în calea planurilor îndrăzneţe. E recunoscut pentru limba lui caustică. Poate să se poarte foarte normal toată viaţa lui şi într-o zi când îţi zice că se duce să ia lapte o să dispară şi nu o să îl mai vezi vreodată. Are iluzii de grandoare care l-ar face să roşească pe un Leu. Crede că e salvatorul umanităţii, indiferent dacă umanitatea vrea/are nevoie sau nu să fie salvată. Încearcă mereu să bage pe gât planurile lui măreţe unui grup care nu suspectează nimic. Nu prea se înţelege cu alţii. E încăpăţânat, tenace şi cere mereu atenţia celor din jur dar şi extrem de bun la jocuri mentale complicate care să îţi facă creierii varză. Este ciudat, are o grimasă nervoasă şi o lucire ciudată în ochi, expresie pe care de obicei ceilalţi o interpretează ca fiind un zâmbet un pic mai straniu. E maestru incontestabil al sentinţelor la minut, monologurilor interminabile şi răspunsurilor la întrebări pe care nu le-ai pus vreodată. În zilele lui proaste, simpla apariţie pe stradă le face pe pisici să scuipe şi pe câini să înceapă să urle. Formele standard de manipulare pe care le-ai aplicat la ceilalţi bărbaţi şi au dat rezultate (să zbieri ca apucata sau să nu faci sex cu el vreo două săptămâni) nu o să funcţioneze. Suferă de paranoia ce bate lejer spre patologic. Creează scenarii apocaliptice în minte. Conversează cu personaje care nu există în realitate. Are o latură extrem de perversă.

Femeia Vărsător - este un spirit liber, veşnic curioasă şi întotdeauna prietenoasă. Are un farmec enigmatic. Vrea un partener romantic şi intelectual. Nu e posesivă sau geloasă, crede că dragostea se naşte dintr-o prietenie frumoasă. E un individ complet. E foarte drăguţă tot timpul pentru că face numai ceea ce are chef. E rebelă, căpoasă şi paradoxală. Poate să fie de un individualism egoist şi exasperantă. Când e furioasă, s-ar putea să se poarte ca un copil isteric – o să dea din picioare, o să dea ordine, o să dea cu lucrurile de pământ doar că îţi facă în ciudă. Totuşi, de obicei, o să prefere să adopte o atitudine filosofică când se enervează şi să argumenteze până când începi tu să te isterizezi. E imprevizibilă, nu o să ştii niciodată ce/cui o să îi zici adio când vrei să pleci. Are foarte puţine inhibiţii în ceea ce priveşte aparenţele, opiniile şi tactul. O să aducă în discuţie subiecte controversate când e invitată prima dată la ai tăi acasă. Îi plac bârfele, în special alea cu adevărat nasoale. O să bată câmpii toată noaptea despre lucruri absurde, inclusiv care dintre vedete ar putea fi roboţi sau extratereştri. O lasă rece sentimentalismul siropos. Dacă este genul ăsta, o să se uite la tine ca la o pierdere de timp.


PEŞTI

Apa Peştilor e neînfrânată. Marea liniştită pare atât de paşnică şi îmbietoare, dar dacă te duci prea în larg o să descoperi cât e de înşelătoare. Te poţi îneca în marea asta de iubire. Peştii nu ştiu niciodată dacă vin sau se duc. Sunt aici şi acum. Dar mâine e posibil să fi plecat (cu pluta).

Activitate preferată: să testeze combinaţii de medicamente de pe piaţă ca să le descopere efectele halucinogene
Carte preferată: "Ghidul comunicării intergalactice"
Model în viaţă: beţivul de la cârciuma din colţ
Idol romantic: "Hot Lips" Houlihan
Slujba ideală: bocitoare profesionistă
Prima întâlnire ideală: în pivniţa unei crame, cu o şampanie în mână, la lumina lunii reflectată în sticlele de vin
Fraza cheie: "Sunt confuz"
Fraza de agăţat preferată: "Vrei ceva de băut?"
Parte a corpului: Picioarele. Îl dor de la atâta fugit de realitate.
Zona erogenă: Picioarele. Fetişuri legate de picioare, să îţi sărute degetele de la picioare, lanţurile de la gleznă.
Ciudăţenie sexuală: Îţi şopteşte "Nu am mai făcut asta până acum". Funcţionează incredibil de mult timp.
Stil romantic: se lasă în voia valurilor.

În general este un visător incurabil care este şi naiv, dezorganizat, mereu neatent şi pe de-ntregul neajutorat. Are o personalitate naivă şi escapistă. Peştii trec prin viaţă cu ochelari de cal cu lentile roz care filtrează toate adevărurile neplăcute. Tolerează orice pentru că nu sunt în stare să facă nimic. Au o rezistenţă pasivă, dar nu sunt realişti. Preferă cunoscutul necunoscutului, chiar dacă sunt nefericiţi. Dacă te cerţi cu ei o să fie de acord cu tot ce zici. Demonstrează-le punctul tău de vedere şi nici nu o să te asculte, că sunt plecaţi în lumea lor.

Bărbatul Peşti - este ultimul romantic. Are un farmec hipnotic. Vizionar sau bufon, dar întotdeauna e intuitiv, înţelegător şi milos. E mai capabil de dragoste adevărată şi devoţiune decât orice alt semn. E în primul rând îndrăgostit de propria-i persoană. E senzual, sexy şi drăguţ, într-un fel aparte. Nu te lăsa înşelată de aparenţe, că e Marele Alb al zodiacului. O să te rănească doar ca să îşi ascută dinţii. Mincinos înnăscut, de ajunge să creadă şi el în gogoşile pe care le debitează. O să îţi dai seama că minte pentru că are gura deschisă. De aia preferă să tacă, pentru ca să nu îţi dai seama. Are tendinţe auto-distructive şi alcoolice (peştii trăiesc în lichide, nu?). O să aibă aventuri cu oricine, oriunde, oricând. Poate foarte bine să îţi marturisească dragostea lui cea mai adâncă şi să se ducă după aia la bar şi să agaţe pe altcineva. El alături de Scorpion şi Berbec sunt motivele principale pentru care femeile ajung să aprecieze bărbaţii Taur. Unii dintre ei încep să muncească destul de devreme în viaţă, dar dacă nu s-a mişcat de pe canapea până la 30 de ani, amin şi aleluia. Ideea lui de a face avere e centrată pe a câştiga la loto. Statul în bar toată ziua şi folosirea textului "sunt un artist în căutarea inspiraţiei" ca să agaţe gagici nu se pun la experienţa profesională. E obositor cu glumele lui răsuflate. Dacă îi zici că nu e distractiv, o sa îi dai apă la moară. Nu vrea să te facă să râzi, vrea să te provoace.

Femeia Peşti - are o aură care te face să te simţi foarte bine în prezenţa ei. E romantica clasică. Are nevoie de un cavaler care să o protejeze de lumea rea. Preferă intimitatea petrecerilor, calitatea cantităţii şi pe tine restului lumii. E foarte promiscuă şi o relaţie stabilă nu o împiedică să îşi facă de cap. Se minte singură ca aventura din ziua respectivă este singura ei iubire adevărată, chiar dacă durează doar o oră. Mereu în căutarea sufletului pereche, oricând, oriunde, cu oricine. Aparenţele înşală. Variază între un delfin jucăuş şi un rechin flămând. Când o apuca dracii, o să izbucnească, după care se retrage în umbrele adâncurilor. Dacă vrea să riposteze, de obicei o să o facă dintr-un colţisor în care plânge isteric. Poate că pare fragilă, neajutorată şi nepământeană, dar are structura de oţel. Este duşmanul ei cel mai mare. Preferă să îşi plângă de milă decât să discute raţional. Ceartă-te cu ea şi fie o să facă spume sau o să se interpreteze rolul "vai, nefericita de mine" prăbuşindu-se pe cea mai apropiată piesă de mobilier. De fapt îi plac circul şi certurile. De obicei e foarte deşteaptă, dar nu se pune în valoare din cauza atitudinii ei aiuristice. Uită că unele lucruri nu se reumplu singure – contul din bancă, frigiderul şi rezervorul maşinii ar fi câteva exemple. Pare altruistă, devotată şi înţelegătoare, dar o să plece cu o bucată din sufletul tău în mâini.


Sursa: Sakura Center

6 comentarii:

Boogie Bubble spunea...

"O sa ramana in viata ta mult timp dupa ce v-ati despartit. Nu pentru ca te vrea inapoi, ci pentru ca sa se asigure ca suferi fara ea. O sa iti pastreze numarul pentru o eventuala aventura. Nu, nu are nimic de a face cu tine, ci cu ea. "

Balanta - That's true. :)))

Hihihihi. ;))

Greenx spunea...

Taur: "Are întotdeauna dreptate. Nu crede în nimic ce nu poate atinge şi avea. " ...true....si faza cu nervii: adevarat( oricine ii are) dar nu pana la extreme.

^_^

Florea Mihai Ionut spunea...

pe asta nu-l stiam:) ft tare, doar k eu fac exceptie de la regula. dragutz ;)

AndreeEA spunea...

Uhm Terra :D Cata dreptate la Gemeni. Eu nu`s gemeni, is Fecioara ... dar Gemenii mi`au atras atentia :D

Anonim spunea...

` Se poartă ca o divă răzgâiată, apelează la şantaj sentimental şi îţi forţează mâna. Este extrem de materialistă, îşi adoră bunurile ei nepreţuite de care are o grijă enormă. Caută să impresioneze pe oricine.`
doare si urasc ca tre sa fie asa :((

Ciocolatika spunea...

eu chiar ma regasesc in ceea ce scrie acolo . nice ;)

Trimiteți un comentariu