marți, 27 octombrie 2009

Preferaţii mei din blogroll

Cosby - cel care are mereu grijă de mine şi îmi trimite, din când în când, piese pe mail. Ştie ce-mi place iar eu îi mulţumesc că îmi oferă o parte din timpul lui.

Ana-Maria - este o doamnă ce merită tot respectul, motiv pentru care mi-a fost extrem de greu să îi accept cerinţa, aceea de a ne tutui.

Anne - sursa mea de informare. Ea îmi furnizează ceea ce vreau să ştiu, într-o cantitate considerabilă din care îmi pot selecta ce vreau să citesc (asta depinzând de domeniile mele de interes) deşi, de la un timp, citesc cam tot ce scrie.

Adizzy - bucătăreasa mea preferată. Îi spun aşa pentru că datorită ei mi-a ieşit şi mie cozonacul, "specialitate culinară" ce nu mi-a reuşit niciodată. În fiecare weekend furnizează câte o reţetă pe care o aştept nerăbdătoare. Da, m-am făcut fată de casă :D

Matei (alias Boogie Man) - cu care păstrez legătura pe mail. În vacanţa mail-urile erau dese (câteva pe zi). Acum, că am început amândoi facultăţile, am mai rărit-o cu vorbăraia pe mail :D

Andreea - cu care, de asemenea, păstrez legătura pe mail (o legătură mai specială). Are aprecierea mea şi sper să nu o mai văd supărată că dăm milităria jos din pod. Îi inscripţionez o îmbrăţişare aici.

Răzvan - cel care m-a suportat cu blogul încă de la început şi ale cărui sfaturi le primesc, căci el cunoaşte cel mai bine domeniul în care îmi fac rostul acum.

Silviu (alias S.) - care mă supără că şi-a şters conţinutul iniţial al blogului. O persoană greu, chiar foarte greu de descris în cuvinte. O personalitate complexă, consistentă şi fascinantă, un bun simţ greu de găsit şi o dorinţă nestăvilită de autodepăşire.

Rao - cel "vinovat" de existenţa blogului meu, cel care mi-a fost alături în multe situaţii, cel care mă supără că nu a mai continuat proiectul "1000 ego-uri", cel care (spre fericirea mea) scrie din nou :D, cel de care-mi e drag şi căruia îi apreciez pasiunea pentru fotografie (se pricepe!!).

Cei care nu au fost precizaţi în această listă, ori sunt de puţin timp în blogroll-ul meu, ori nu ne-am apropiat atât de tare încât să-mi formez o părere. Asta nu înseamnă că nu vă citesc. Nu sunt un şoarece de bibliotecă dar, cu siguranţă, sunt un şoarece de blogroll (de asta îi am ordonaţi după cea mai recentă postare, să ştiu în fiecare zi pe cine vizitez).

În viitorul apropiat sper ca lista preferaţilor mei să se mărească considerabil. Şi indiferent de cât timp ne cunoaştem/citim, puteţi oricând conta pe sprijinul meu. Mail-ul meu vă este pus la dispoziţie pentru orice problemă (de orice natură ar fi aceasta).
Vă îmbrăţişez.

10 comentarii:

5zambete spunea...

sunt incantata de propunerea ta. te citesc de cateva luni, dar nu am indraznit sa te abordez in acest sens. blogul tau e mult mai tare :)
sunt de acord cu amandoua. vor aparea in lista mea de bloguri.
multumesc >:D<

Miţă spunea...

Off topic: Te provoc si pe tine la o leapsa: http://babiloniada.blogspot.com/2009/10/campanie-electorala-leapsa.html sper sa iti placa ideea si sa o dai mai departe si tu. Multumesc.

rao spunea...

mi-a placut tare chestie cu "soarece de blogroll" si vezi sa-l adaugi si pe al meu, cel nou

Eduard spunea...

da, sigur ca da. o seara buna va doresc !

adizzy spunea...

m-ai facut sa rosesc :) drage mea iti multumesc ca imi apreciezi blogul..chiar multumesc..hugs (ai o leapsa si de la mine si de la Ana-Maria )

Ana-Maria spunea...

Uau,Terra...sincer nu am cuvinte sa iti multumesc pentru increderea acordata si pentru cuvintele de lauda si apreciere...
Nu stiu cum si in ce fel,dar internetul asta imi dovedeste pentru a tzashpea mia oara ca face niste legaturi extraordinare intre oameni si ca distantele devin,astfel,de dimensiuni atomice.
Multumesc!:)

Anonim spunea...

Apreciez, sincer :)!

Anne spunea...

Ce surpriza placuta Terra..chiar nu ma asteptam sa primesc asa cuvinte frumoase. Iti multumesc tare tare mult si iti doresc numai bine!

Boogie Man spunea...

Terra >:D<

Razvan. spunea...

merci pentru apreciere :)

Trimiteți un comentariu