luni, 12 octombrie 2009

Solitaritatea la bani mărunţi

După o anumită vârstă, reprezentanţii sexului tare îmi dau senzaţia (şi cred că nu doar mie) că sunt speriaţi de timp şi de singurătate. Bărbaţii singuri nu mai sunt la fel de selectivi. Li se pare că dacă ajung singuri la vârsta de 26 de ani, 27 sau 28, trebuie neapărat să se agaţe de o femeie şi să o păstreze. Nu e neapărat să se căsătorească cu ea şi să-i fie fidel. E de ajuns gândul că are o femeie care să-l susţină, are un suflet pus la loc de cinste pentru el.

Siguranţa s-a scumpit în ultima vreme. Nu ne-o mai permitem oricum, oriunde şi oricând.
Unii ar spune că această rătăcire ne prinde bine, în timp ce alţii sunt de părere că ne poate duce într-un punct la fel de critic precum nebunia. Acum, fiecare după puterile lui şi după principiile lui. Dar, Doamne, greu e când gândurile singurătăţii nu-ţi dau pace. Şi aici nu mă refer la mine.


imagine: DeviantART

6 comentarii:

Myhu spunea...

Depinde de fiecare om in parte.Si nu e vorba numai de barbati aici.Si multe fete care se indreapta spre varsta de treizeci de ani, au tendinta de a flirta cu mai multi masculi.Nu e o regula, dar cam asa se intmapla astazi.
offtopic: nu am mai vorbit de ieri:))
Goodbye!

Jane spunea...

Siguranta ti-o asiguri tu insuti sau insati(depinde de caz) atunci cand sti ca exista cineva cu care doar poti impartasi cele mai cumplite lucruri,cele mai grele clipe,sa sti ca este langa tine si iti simte sufletul.Nu este nevoie de o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Chestia cu singuratatea devine o povara atunci cand renuti la tine,renunti sa traiesti... De cele mai multe ori e nevoie de singuratate,,de "tu cu tine",doar asa inveti sa te cunosti.

Razvan. spunea...

stai asa sa inaintezi si tu in varsta... o sa vezi cum e :)

Ioana Radu spunea...

@Razvan
Sunt convinsa ca va veni acea vreme si la mine. Pana atunci ma bucur de singuratatea care (inca) nu ma afecteaza.

Razvan. spunea...

orice singuratate afecteaza, in orice fel ai numi-o, singuratatea sucks :)

Suflet naiv spunea...

Yep, singuratatea sux =/

Trimiteți un comentariu