sâmbătă, 19 decembrie 2009

Zodiile sub duş

Berbec: Face duş la minut, cu un picior deja afară pe uşă. Din fericire, îşi face timp din când în când pentru o baie prelungită, mai mult ca să se relaxeze.

Taur: Pentru el baia este un ritual, mereu la fel. Indiferent dacă se spală mai des sau mai rar, săpunul lui e de cea mai bună calitate.

Gemeni: În copilărie se zvârcoleau ca argintul viu la baie. La maturitate, i-au înţeles necesitatea, dar caută s-o reinventeze de fiecare dată.

Rac: Ar sta în apă până i se murează degeţelele. Nu purificarea e esenţială la el, ca la Fecioare, cât mediul. Şi-ar lua masa sub duş, sau laptopul să lucreze.

Leu: O baie cu spumă, demnă de regina Cleopatra. Priveşte un Leu la baie şi n-o să mai ai nicio îndoială asupra narcisismului său. Omul acesta se iubeşte sincer!

Fecioară: Pare hotărât de „dea de alb”. Poate avea tendiţe obsesiv-compulsive legate de curăţenie şi igienă. De mirare că nu şi-a tocit încă pielea de cât o spală.

Balanţă: Totul e o chestiune de estetică. Balanţele sunt curate ca să placă, altfel ar fi în stare să reinventeze moda aristocraţilor din Evul Mediu, care se scărpinau cu andrele de aur pe sub perucă.

Scorpion: Nu are un interes deosebit pentru spălat. Ba chiar a avut perioada de rocker când nu s-a atins de apă o lună. Dar după ce a descoperit ce interesant se face dragoste sub duş, şi-a schimbat părerea.

Săgetător: Şi când e murdar pare curat, din cauza aerului pe care îl emană. Să îţi dau un exemplu lămuritor: Brad Pitt, într-o scenă din care iese plin de noroi şi transpirat, ţi se pare murdar? Aşa-i că nu mai contează?

Capricorn: Sunt meticuloşi la spălat, ca în toate celelalte activităţi ale vieţii lor. Nu ar sări baia din program nici picaţi cu ceară, dar nu fac din ea un prilej de trezire a simţurilor sau o bucurie.

Vărsător: Le place să se relaxeze în apă caldă cu gândul la tot felul de idei. Aşa au apărut, de altfel, mari descoperiri, vezi Arhimede. Altfel, dau apă pe jos (ca de aia sunt Vărsători) sau trebuie să le reaminteşti să se spele, căci se iau cu altele.

Peşti: Ca peştele în apă sunt Peştii la baie. Indiferent că e un ritual de purificare pe care îl încarcă cu puteri magice tămăduitoare, sau se aruncă în baie îmbrăcaţi după o beţie, o adoră.

Sursa: Hot.wendy.ro


imagine: DeviantART

9 comentarii:

Boogie Man spunea...

asa si eu...dau apa pe jos la baie...da in rest nu stau sa ma relaxez in apa...f rar.

GiA spunea...

adevar gol golut ;))

Catalin spunea...

Rocker nu am fost.... dar cu dusul ma joc de mult :)))))))

Monica spunea...

:)))...ce tare,,,si chiar zice adevarul:)).....:))))

Unknown spunea...

Interesanta ideea horoscopului si interesanta ideea din postarea cea mai proaspata. Las aici comentariul pentru ca acolo nu cred ca se poate. Este bine sa ne descretim fruntile mai ales in perioada asta de sarbatoare. Cat despre ajutorul oferit ... prea putini romani fac asa ceva ... de asta ni s-a pus eticheta urata.

Ioana Radu spunea...

@Claudiu Savu
Postarea cea mai proaspătă este, defapt, o funcţie terţă a blogului în format html. La finalul perioadei (25 decembrie) va apărea o postare gen arhivă a tuturor citatelor şi imaginilor pe care le-am expus până acum (1-25 dec.).
Cât despre eticheta care ne este ataşată, sper să-mi găsesc timp şi pasiune să scriu despre ea.

Ana-Maria spunea...

Nici eu nu am fost rocker,in schimb la cealalta afirmatie...:))))

Corina spunea...

:))amuzant

Marius Ola spunea...

Nu sunt eu chiar un Brad Pitt, dar cu noroiul nu prea mă împac:)

Trimiteți un comentariu