joi, 18 februarie 2010

Are balta peşte

Uneori mă satur să tot alerg. Statutul de fugar este o obişnuinţă însă vin şi zile-n care-mi spun că ar trebui să mă opresc, să intru-n ceva serios. C'mon! Cine mă aude mă ia în serios.
De fapt m-am obişnuit atât de tare să alerg încât îmi vine greu a crede că există dragoste şi pentru mine. Căci cred cu tărie că nu există dragoste, doar senzaţie de ataşare. Şi trece. Doi-trei ani mai târziu trece, nu mai e nici urmă din aşa numita dragoste.

Eu sunt genul care aleargă după doi iepuri de-odată şi nu prinde niciunul. Dar şi dacă se-ntâmplă să-l prind, este mult probabil să-i dau drumul. Tot farmecul a fost să-l cuceresc. Apoi nu-l mai vreau.

Oricât de interesată aş părea, jocul se termină când primesc prima şansă. Păstreaz-o, n-am ce face cu ea! Dacă mi se oferă totul pe tavă, unde mai e tot farmecul?

15 comentarii:

Castiel spunea...

...aha...... are balta.......mult peste...... dar si cand se intoarce rechinul..... nu mai ai tu ocazia sa mai prinzi peste!!!!...In shimb poti prinde rechinul... sau te prinde el pe tine.
Am o serie de curiozitati.... dar nu le pot scrie aici.... :)

AlbastruVolatil spunea...

Uneori sunt şi eu aşa, recunosc, dar anumiţi peşti i-aş păstra pentru vecie şi nu m-aş sătura de ei. Tot ce trebuie să facă aceste frumoase exemplare este să-mi evite undiţa suficient de mult timp încât să mă îndrăgostesc de ei şi să nu mă sufoce zilnic cu iubire. Mai bine să mi se facă dor de ei decât să-mi stea pe cap zi de zi :-w

Monica spunea...

mda...la capitolul asta nu te inteleg....

Ioana Radu spunea...

@AlbastruVolatil
Asa sunt si eu. "Mai bine sa mi se faca dor de ei decat sa-mi stea pe cap zi de zi."

kamy spunea...

nu trebuie sa-ti stea pe cap zi de zi...poti face cum vrei tu...sau stabiliti de la inceput ... e bine sa fii singura fara griji fara o tone de alte detalii deranjante uneori...insa repet...poti discuta cu persoana de la inceput pentru a stabili anumite dorinte ale fiecaruia..daca nu ai cu cine discuta pa...totusi...e frumos sa stii ca are de cine sa-ti fie dor...dupa n zile in care nu te-ai vazut sa fii atat de fericita ca-l vezi sa-l strangi tare in brate si sa-i spui cat de mult ti-a lipsit...intr-o relatie nu trebuie sa fie neaparat iubire...ca nu toate se cladesc pe iubire de la inceput...daca e respect...si putina incredere...totul se poate transforma in ceva frumos...incearca...lasa-te dusa de val;..chiar daca nu iubesti...macar "Ataseaza-te" de cineva...cand nu se mai poate spui "stop" si...that's it!...pentru asta e viata...sa incerci...de ce sa regreti ca n-ai facut-o?

Anonim spunea...

ce e iubirea e greu de descris ,sau prea greu de definit caci fiecare o simte si o traieste in felul sau .Ceea ce e de spus e ca uneori e mai bine sa stai si sa astepti sa mai fuga si ea dupa tine nu numai tu sa fugi de ea ,mai mult ca sigur ti sa intamplat ca atunci cand credeai mai putin sau cand nu vroiai sa nu te mai legi o perioada de timp intro relatie atunci gaseai pe cineva care sa te faca sa zambesti sa fii fericita si tot odata sa iubesti si sa fii iubita frrumoase clipe daca te gandesti la atunci ,eu sunt de parere ca atunci cand iubesti ii daruiesti celui iubit cam tot ce poti, binenteles acesta trebuie sa si merite ,si faci cam tot ce iti sta in putinta sa il faci si el la randul sau sa te faca fericita si sa te simti iubita ,toti isi doresc asta unii stiu sa arate altii nu stiu sa arate asta ,dar prin gesturi si prim asfle de vorbe frumoase se capata si se impune respectul trebuie doar apreciat la adevarat sa valoare lucru pe care nu il facem niciodata asta ca ce suntem prosti? iar atunci cand constientizam asta ne simtim in plus sau ca nu suntem respectati .e pacat sa se intample asta mai ales ca zodiie tale ii place sa ofere mai mult decat sa primeasca .asteapata nu mai fugi si sa vezi ca dragostea va veni ea la tine caci daca fugi tu fuge si ea

gainusa nebunatica (sunt a munca nu ma pot loga )

Unknown spunea...

Si eu m-am gandit la asta.Poate pt ca eu nu am iubit niciodata,si nici nu am fost iubita.

Antiignorantu spunea...

dansul sufletelor:) ..... atentie la rabdare:)

Alin spunea...

Ai nevoie de umarul unui barbat...intra in jocul asta al relatiilor,dragostei si risca te ...zici ca ai inima de kevlar.:)

Ioana Radu spunea...

@pariuri2009 (Florin)
Kevlar? Atât de tare îmi pare inima?

Alin spunea...

E putin spus kevlar...:)))nu stiu dar eu nu mi as dori niciodata sa mi vad femeia sarutandu se cu unu si eu sa stau la alta masa savurand momentul...

Ioana Radu spunea...

@pariuri2009 (Florin)
Mie îmi place să simt că fierbe sângele-n mine. Să stau la cealaltă masă privindu-mi partenerul în timp ce este cu alta... este un adevărat deliciu pentru răbdarea şi pasiunea mea.
:D

gainusa nebunatica spunea...

atentie ce faci la cealanta masa caci sar putea sa suferi la urma .in principiu varsatorul atunci cand iubeste o face nebuneste si cam face totul si ofera totul ,are foarte multa rabdare dar odata ce se prinde de un lucru sau se ataseaza de cineva greu mai renunta la el si chiar si atunci cand acesta il raneste foarte tare varsatorul acorda prea multe sanse si prea multa iertare adeseori aceste lucruri il fac sa sufere enorm caci il fac sa se simta inutil ,in plus varsatorul are tendinte alcolice daci dute si stai pe o baca si priveste , e mai bine sa nu fii nevoit sa privesti caci rana e adanca si nicodata nu se poate vindeca se cicatrizeaza dar tot timpul va sangera caci nimic nu se poate uita

Marius Ola spunea...

"Leoaică tânără iubirea
Şi mi-a sărit în faţă"(Nichita Stănescu). Posibil că încă nu ţi-a venit rândul:)

Ioana Radu spunea...

@Marius Ola
Nici nu cred că aş vrea să-mi vină rândul.

Trimiteți un comentariu