miercuri, 17 martie 2010

Eu şi Edi :D

Au trecut puţin peste 24 de ore de când împart dormitorul cu Edi.
E minunat să ai grijă de un suflet, mai ales când e atât de mic şi pare să aibă nevoie de toată grija, fineţea şi iubirea din lume.
Ceea ce mă întristează este durata de viaţă (doi ani - doi ani jumate maxim). Şi Edi are deja un an.
Până acum a fost băiat cuminte (hai să-l laud! ). Doarme noaptea. Doarme şi jumătate din zi. Da, este un leneş. Însă când vine vorba să descopere fiecare centimetru pătrat al patului meu, deja parcă-i cel mai mare fugar. Trebuie să-mi ţin ochii pe el, nu cumva să alunece pe marginea patului. Şi are o boală, se piteşte după perne .
Încă un amănunt: de dragul lui, după ce-mi sună alarma, verific dacă doarme. Şi în cazul în care încă sforăie (glumesc aici) nu dau drumul la tv. Am citit despre hamsteri că au auzul foarte dezvoltat şi nu e bine să fie deranjaţi atunci când dorm. Mă conformez! Şi nimic nu-mi pare a fi greu. Pentru Edi, fiecare efort e o plăcere.

14 comentarii:

adizzy spunea...

ce cute e :) perfect team voi

Catalin spunea...

Sunteti adorabili... este imposibil sa un iti placa asa ceva! ;)

Spirocheta spunea...

Acum iti mai trebuie o pisica si un caine;))

Dora spunea...

E cel mai dulce pitic.

Sfantu` Simon spunea...

Sa inteleg ca v-am surprins intr-un "moment tandru"? >:D Cred ca vroia sa te pupe. Da` ce te faci, ca "daca te saruta data viitoare" (asta inseamna ca-i place branza Hochland, sau ii place de tine, si hamsterii mananca branza sau aia sunt soaricii? Doamne atatea intrebari, complicate mai sunt relatiile) >:D

Anonim spunea...

Ce draguti!
Sa sti Ioana ca eu l-am dat pe Mickey al meu , inainte de a implini doi ani , unui alt pasionat de hamsteri...l-am dat pe un banut , ca cica nu se da de pomana...si am facut gestul asta tocmai din cauza ca il iubeam tare mult si nu vroiam sa il vad ca se stinge , as fi suferit cumplit....asa , cel putin , am stiut ca e bine , la un iubitor de animalute si ulterior am inteles ca a avut si puiuti...cu o Michiduta... :D

Parazitu spunea...

In asemene situatii vreau sa fiu hamster...

kamy spunea...

ce grija ai de el :P...
PS:imi plac pijamalele tale desi au roz si eu nu prea omor dupa...:)

Monica spunea...

o doamneeeeeeeeeeeee mie nu mi palce deloccccc...mi se face pileaaa gainaaa cand il vaddddddd. ce pijama draguta ai.

Ps. nu are suflet.....

Ioana Radu spunea...

@Sfantu' Simon
Şoarecii mănâncă brânză şi caşcaval. Hamsterii mănâncă seminţe uscate (de floarea soarelui, de orz, ovăz, mei etc.) şi morcovi :D

@dintimisoara (Ana-Maria)
Chiar m-am ţinut de capul mamei să-i dea măcar un leu persoanei care mi l-a făcut cadou. Nu sunt superstiţioasă ânsă când e vorba de alt suflet... parcă mă apucă un sentiment matern.

@Parazitu
hehe :D... ai grijă ce-ţi doreşti

@Kamy
În prezent nici eu nu prea mai agreez rozul însă îi am de mult timp şi sunt mai mult decât confortabili :D

@Monica
Orice vietate are suflet. Un sufleţel mic, dar e acolo, în pieptul lui :X

Castiel spunea...

ce frumoase pijamale..... iti sta ji bine! :)..sioricioiul meu era mult mai obraznik.. ziua dormea ca un porc.. si noaptea invartea la roata!!! cand ..m-am pus ca ii blochez roata... so apucat babalau' sa o roada!!!!... era mai sifilitic... asa ca ..l-am dat la pisica!!! :) :) :) (glumesc.... l-am facut cadou .. la un coleg) :) :)

Razvan spunea...

Sper sa isi faca multi prieteni pe scara blocului si de prin subsol :).

Anonim spunea...

Ce frumosi sunteti:X

Cristina spunea...

Eu nu as rezista sa tin un hamster in mana... Poza e draguta.

Trimiteți un comentariu