sâmbătă, 20 martie 2010

Poziţii sexuale în funcţie de zodie

Berbec
Berbecul este o fire nerăbdătoare şi pe alocuri egoistă. Aşadar, nativii acestei zodii tind să pună propria plăcere pe primul loc.
Ce-l incită: îi place să domine până la atingerea orgasmului.
Zonele sale erogene sunt localizate în zona capului, potrivit assetsoflife.com. Dacă te joci senzual cu un deget pe buzele lui sau îl tragi de păr va fi gata de acţiune.
Ce-l pune pe fugă: un partener prea posesiv sau care dă indicaţii şi are multe „nevoi” în pat îl va exaspera.
Poziţia de sex preferată: „femeia deasupra” cu spatele la partener în cazul femeii şi „doggie style”, în cazul bărbatului. Cele două poziţii implică multă dominare, pasiune, viteză şi zero contact vizual sau intim, combinaţia câştigătoare pentru Berbec.

Taur
Le place să trăiască pe picior mare. Oferă mult şi aşteaptă la fel de mult din partea partenerului.
Ce-l incită: Taurul se topeşte după masajele senzuale.
Zonele sale erogene sunt gâtul şi umerii. Săruturi tandre şi jocul cu limba la curbura umărului îi trimit semnale foarte explicite Taurului.
Ce-l pune pe fugă: o partidă de sex făcută într-un decor simplu. El se simte bine la lumina lumânărilor, între aşternuturi de mătase fină. Nu-i plac partenerii de sex grăbiţi şi care văr să primească fără să ofere nimic în schimb.
Poziţia de sex preferată: pentru el nu contează poziţia, ci ritmul penetrării. Preferă să pornească la drum cu o viteză lentă şi să mărească ritmul tot mai mult.

Gemeni
Este o fire sociabilă şi optimistă, iar acest lucru se vede şi în stilul de a face sex.
Ce-l incită: discuţiile de cearşaf, partidele de sex în public şi varietatea. Îi place joaca şi tachinarea. Orice vorbă fierbinte îl incită, de aceea adoră sexul prin telefon sau pe internet.
Zonele sale erogene sunt braţele şi mâinile, pe care îi place să le folosească cât mai mult în timpul sexului.
Ce-l pune pe fugă: liniştea în dormitor şi lipsa de imaginaţie şi curaj a partenerului.
Poziţia de sex preferată: poziţia în care stă pe-o parte, faţă în faţă cu partenerul, îi oferă spaţiul de care are nevoie pentru a dezmierda corpul celuilalt. Şi poziţia 69 este pe placul lui. El preferă atingerile variate, cele suave să alterneze cu cele apăsate, de exemplu.

Rac
Nativul acestei zodii are nevoie de multe complimente între aşternuturi, fiind o fire sensibilă. În fanteziile sale acesta este adorat de partenerul de cuplu. Pentru a câştiga fidelitatea partenerului este în stare să-i ofere acestuia plăceri nebănuite.
Ce-l incită: gesturile romantice îi trezesc simţurile sexuale. Îi plac în mod special partenerii care nu se sfiesc să-şi exprime satisfacţia în timpul actului sexual cât mai zgomotos.
Zonele sale erogene sunt, după gen, sânii sau pectoralii.
Ce-l pune pe fugă: un partener mut îi slăbeşte încrederea în sine, iar unul prea direct îl face să se simtă lezat în dormitor.
Poziţia de sex preferată: Racii preferă să stea aşezaţi pe spate, aşa că poziţia preferată a femeii este „misionarul”, iar a bărbatului este „femeia deasupra”. Văzându-l pe celălalt că depune efort, Racul se simte mai apreciat.

Leu
Fuge de rutină şi de parteneri previzibili în dormitor. Adoră surprizele şi provocările pe plan sexual.
Ce-l incită: va accepta propunerile indecente fără suflare şi asociază sexul cu performanţa. Este chiar competitiv între aşternuturi. Îi va ridica nivelul de adrenalină o cursă până la atingerea orgasmului. Îl incită poruncile şi joaca de-a şoarecele şi pisica.
Zona sa erogenă este spatele, şira spinării în mod special.
Ce-l pune pe fugă: un partener care se simte satisfăcut cu o singură poziţie într-o partidă de sex.
Poziţia de sex preferată: adoră poziţiile întortochiate pentru care poate primi multe laude. Preferă o parteneră directă care să schimbe poziţia după bunul său plac, provocându-l să ţină pasul.

Fecioară
După cum îi spune şi numele nativul acestei zodii pare inocent şi îi place să „se lase” greu. În cazul Fecioarei, adesea Nu înseamnă Da.
Ce-l incită: un partener practic care ştie să-i asculte indicaţiile, dar să şi domine.
Zona sa erogenă este abdomenul. Adoră să i se atingă în mod jucăuş talia în locuri publice.
Ce-l pune pe fugă: un partener cu aspect fizic neîngrijit şi absent în timpul partidei de sex. Invitaţiile vulgare nu-i trezesc interesul.
Poziţia de sex preferată: orice poziţie în care este dominat e pe placul Fecioarei. Aşa că femeile adoră poziţia „doggie style” sau „misionarul”, iar bărbaţii, „femeia deasupra”.

Balanţă
O fire echilibrată şi romantică, Balanţa caută să transforme sexul în artă, dar nu la nivel fizic, ci sentimental.
Ce-l incită: partenerii cu o gândire profundă, care sunt dispuşi să se conecteze mai ales emoţional în timpul sexului. Pune mare accent pe preludiu şi este foarte receptiv la nevoile partenerului. Adoră un partener cu iniţiativă care să-l seducă.
Zonele sale erogene sunt fesele şi zona inferioară a spatelui.
Ce-l pune pe fugă: un partener superficial, care tratează sexul ca pe un sport.
Poziţia de sex preferată: Balanţa îşi ascultă instinctul şi alege poziţia în funcţie de moment. Ea poate fii o poziţie simplă şi clasică în care cei doi parteneri să se bucure de frumuseţea actului.

Scorpion
Semnul zodiacal cu cel mai mare libido, Scorpionul este recunoscut pentru pofta nestăvilită de sex.
Ce-l incită: un partener la fel de dornic ca el. Adoră zgârieturile şi muşcăturile şi consideră că între durere şi plăcere nu este decât o linie fină, pe care îi place să păşească în timpul sexului. Îi plac în mod special jocurile erotice în care tachinează şi cucereşte.
Zonele sale erogene sunt cele genitale, aşa că poţi merge direct la sursă cu ei. Vor aprecia pragmatismul.
Ce-l pune pe fugă: sexul tradiţional şi partenerii de sex lipsiţi de aventură şi curaj.
Poziţia de sex preferată: adoră să alterneze sexul normal cu cel oral.

Săgetător
Nativul acestei zodii are un stil aventuros în aşternuturi. Iubeşte viteza, partidele scurte şi spontane.
Ce-l incită: un partener care să fie dispus să încerce lucruri noi.
Zonele sale erogene sunt talia şi şoldurile.
Ce-l pune pe fugă: acelaşi partener de sex pentru mai mult timp. Îi este foarte greu să rămână fidel în cazul unei relaţii de lungă durată.
Poziţia de sex preferată: îi place să improvizeze chiar dacă acest lucru implică înghesuirea într-o toaletă publică.

Capricorn
Nativul acestei zodii este o fire meticuloasă căreia îi place să planifice lucrurile în dormitor.
Ce-l incită: un decor special pentru o noapte specială. Lui îi plac partenerii care pun accentul pe detalii precum culoarea aşternuturilor şi anul de producţie al vinului. Pregătirea riguroasă garantează, în viziunea lui, o partidă de sex reuşită.
Zona sa erogenă este interiorul coapselor. De asemenea, adoră atingerea pielii partenerei pe pielea sa.
Ce-l pune pe fugă: O atmosferă neprielnică pentru sex, cum ar fi părinţii în camera învecinată.
Poziţia de sex preferată: are nevoie de o poziţie de sex în care celălalt partener să-l stimuleze şi să-i ofere condiţiile perfecte de a atinge orgasmul. În cazul femeii aceasta este poziţia „linguriţă”, iar în cazul bărbatului poziţia în şezut, în timp ce partenera stă deasupra sa.

Vărsător
Vărsătorul, fire gânditoare, abordează cu cap o partidă de sex.
Ce-l incită: mărturisirea fanteziilor, discuţiile pe marginea sexului şi un partener care să-l intrige prin felul de a fi. Este atras sexual doar de acele persoane care-i trezesc curiozitatea şi în alt context decât cel sexual.
Ce-l pune pe fugă: un partener simplu, care să nu-i capteze cu absolut nimic atenţia sau care să-i considere viziunea sexuală ciudată. Se fereşte de tehnicile de sex clasice, preferând creativitatea în dormitor.
Îi place să testeze când vine vorba de zone erogene, preferatele lui fiind cele mai inaccesibile precum ceafa sau gleznele.
Poziţia de sex preferată: preferă sexul spiritual, cel în care reuşeşti să obţii plăcere fără stimuli fizici direcţi. Va amâna cât mai mult timp penetrarea vrând să-şi dovedească faptul că poate atinge orgasmul doar cu puterea minţii.

Peşti
Nativul acestei zodii este o fire charismatică şi intuitivă, care priveşte sexul ca pe o călătorie, unde trupul celuilalt este harta. Sexul cu această zodie este erotic şi senzual.
Ce-l incită: un partener sensibil, care nu se grăbeşte să atingă orgasmul. Adoră tandreţea şi atingerile constante în timpul actului sexual.
Zonele sale erogene sunt picioarele, considerând foarte erotice săruturile ce merg de jos în sus de-a lungul lor.
Ce-l pune pe fugă: un partener care doreşte un număr cât mai mare de poziţii de sex, fără să acorde atenţie atingerilor sau vorbelor şoptite la ureche.
Poziţia de sex preferată: în poziţia „linguriţă” Peştii se bucură de un act sexual comod, tandru şi gentil, în care ambii parteneri se pot atinge nestingherit.

Sursa: Unica

20 comentarii:

Anonim spunea...

La partea cu Berbecul si trasul de par (care presupun ca nu trebuie tras tare de par) parca ma si vedeam tragand de par pe cineva pana nu ii mai ramane niciun fir=))
Si da, ti-am zis, Scorpion sunt cei mai cei . . . .offf:)
Ana

Grim spunea...

Berbecul dacă îi pune o pungă pe cap partenerului sau ochelari din ăia de cal e fericit.
Taurului dacă îi lingi umărul e fericit.
Gemenii vor să arate în pat exact ca semnul zodiacal (69). Previzibil... Deci gemenilor le place sexul oral (de reţinut)
Racului tre să-i gemi în cap pe sistem : "Îngh! Îngh! Ce-mi place iubito!"
Leul vrea provocări: "Hai! Te provoc să mi-o tragi din partea cealaltă a camerei!"
Fecioara se poartă ca o virgină! Din nou previzibil. Cum poţi să asculţi indicaţiile şi să domini în acelaşi timp: "Dă-mi-o tare animalule, dar ia-mă uşor de rog"
Eu cică sunt Balanţă. Draci, m-ai nimerit! Exact aşa sunt. Eu pictez si compun poezii în timp ce fac sex.
La Scorpion să nu-ţi tai unghiile şi să aduci biciul şi e fericit.
Săgetătorul e pe principiul multe da proaste.
Capricornul se chinuie prea mult, nu ştiu daca mai ajunge aşa vreodată la orgasm.
Vărsătorul e pe sistemul "Screw my brains out" ceea ce e bine :D.
Peşti, de peşti nu zic nimic din motive... Doar că ce dracu înseamă poziţia linguriţă?

d-ra Terra Radu spunea...

@Grim
Eu sunt Vărsătoare :D... "ceea ce e bine", aşa cum spui tu.
Cât despre poziţia linguriţă, decât să mă apuc aici să o explic, mai bine cauţi pe Google imagini :D

Lulu spunea...

Hahaha, tu vrei sa zici ca capul meu e erogen?:))))O fi berbecul capos, dar chiar asa?!

K spunea...

:D Sincer mie chiar mi se potriveste ;)) [taur]

kamy spunea...

:D genial...e perfect adevarat :P
cea mai tare e lingurita :X

kamy spunea...

tare ce zice grim :))

Anonim spunea...

M-am amuzat.... :D Foarte haios! :)

Cristi Kenzo spunea...

nu se poate o combinatie intre toate zodiile la un loc? =))=))

Butterfly spunea...

foarte adevarat...:)

Anca Ligia Petre spunea...

:) Trebuie sa recunosc ca nu ma intereseaza speculatiile in legatura cu zodii, horoscop si tot ce tine de latura asta, dar citind blogul mai mult din curiozitate, eu sunt varsator si mi se potriveste tot ce scrie acolo, precum o manusa. Am avut 2 parteneri, unul pesti, altul capricorn si la fel, si la ei se potriveste totul 100%.

Ioana Radu spunea...

@Marusia Ivanovici
Varsator la fel ca mine. Nici eu nu le cred pe unele si de fiecare data cand gasesc cate ceva despre zodii, daca nu se potriveste nu public.

Castiel spunea...

..... asta so nimerit!!! :D :D :D :D :D

Blindius spunea...

Fals pentru zodia Gemeni,cel puţin în cazul meu.Sau hai,parţial adevărat.69,da.Mâini,braţe,da.
Nu-mi place în public,la telefon şi pe internet.Unde mai e plăcerea aşa...

Dan Ciulea spunea...

nasoale caracteristici mai are sotia mea :))

CrissDinu spunea...

Sa stii ca in mare parte ai dreptate:D..(gemeni)...intradevar imi place contactul mainilor mele cu mainele lui, la fel cum mi se pare fff incitant sa o faci undeva "la vedere":))...chiar daca nu s-a intamplat niciodata:)

Anonim spunea...

super tare chestia asta dorelule....adica...stii si tu asta ca ti-am zis si tie...da o zic si aici sa vada toata lumea :* ...



semnat: Dorel ...stii tu care...:D

Ioana Radu spunea...

@Dorel
Ce surpriza placuta sa te gasesc aici :D
>:D<

Mihaela ( Catwoman) spunea...

Hmm, Racii sunt sensibili, dar nu neaparat in pat. Adica deloc in pat, mai degraba:)) Da, trebuie sa le spui ca sunt ci mai cei si frumosi si destepti si incitanti, dar, cand vine vorba despre sex, le plac abordarile directe, chiar fruste :)

Anonim spunea...

sunt leu.. in cazul meu nu-i corect.. din contra iubesc sa ma sarute senzual si incet de tot peste tot)) nu iubesc provocarile.. iubesc sa se priceapa ce trebuie de facut imparatesei :dd

Trimiteți un comentariu