joi, 15 aprilie 2010

Dragoste piedută. Dragoste regăsită.

Edi.
De când şi-a dat seama la ce foloseşte roata, nu pot să afirm că îi place pentru că ar însemna să mint. O iubeşte! O iubeşte cu adevărat! Şi momentul lui de glorie, cel în care se pregăteşte serios pentru maraton, este în intervalul de ore 2-4 AM (adică în creerii dimineţii, când ţi-e somnul mai drag).

După câteva astfel de nopţi somnul meu a devenit mai profund şi nu l-am mai auzit absolut deloc pe aspirantul nostru la medalia de aur de la maraton. Recent, de când am reînceput cursurile, ori acţiunile lui au devenit mai zgomotoase ori oboseala mea îşi spune cuvântul şi mă trezesc la cel mai mic zgomot. Acum 3 nopţi, m-am dat jos din pat, bombănind, în ideea să-i demontez roata. În buimăceala mea, am realizat că nu o pot scoate decât dacă desfac complet cuşca. Astfel, la 3 dimineaţa dezmembram cuşca. De obicei am nevoie de cineva care să-l ţină pe Edi până trebăluiesc eu la cuşca lui. De data asta l-am vârât în buzunar.

Câteva minute mai târziu îi spuneam pe un ton superior:
"Cine-i şeful acum? Ha? Cine?"

Acum, după trei zile de la incident, i-am remontat roata. Nici bine nu am apucat să fac asta că imediat s-a băgat la recuperat orele pierdute de jogging. Maimuţoiul şi-a regăsit dragostea pierdută.

19 comentarii:

Ema spunea...

Acum te iubeste si pe tine la fel de mult... ca pe roata !!!

Florentina spunea...

Ce draguţ e :x ! Să-ţi trăiască!

Ioana Radu spunea...

@Ema
Sper! Pentru că iubeşte roata mai mult decât orice altceva :))

@Florentina
Mulţumesc!

Castiel spunea...

eu era sa fac o crima... cu ala al meu.. mamaliga mamii lui!!.. se vede ca asta al tau e mai puturos.. nici nu stie sa mearga cu roata!! ala al meu .. cate 5 minute nu se mai oprea!! si numai seara incepea!! toata ziua dormea .. iar seara cand sa adorm si eu.... incepea el sa ma scartaie cu roata lui!!.. cand nu am mai putut sa il suport.. i-am bagat bete in roate =)) am blocat roata.... ce crezi ca a facut?? De ciuda sa pus si a ros toata roata pe mijloc!!, a facut 2 roti din ea!!

Anonim spunea...

E foarte dragut!:x

adizzy spunea...

dragut animalut :D

Ioana Radu spunea...

@Black Angel
Mai stiu pe cineva care i-a blocat roata si apoi, din lipsa de ocupatie, s-a apucat animalutul sa roada cusca. Initial si al meu rontaia grilajul, dar dupa cateva minute s-a potolit.

kamy spunea...

"reauo"( cum mi-a zis cineva odata :)) )
de ce i-ai luat jucaria?:))

Ioana Radu spunea...

@Kamy
:)) e un monstru mic

Cealaltă Ancuţă spunea...

Eu am un Roborovski, tot pitic. E tare dragut si activ noaptea, caci ei sunt animale nocturne.
Sa-ti traiasca sa fie sanatos!

Ioana Radu spunea...

@Anmyo
Roborovski sunt mai grăsunei :X
Să-ţi trăiască şi ţie!

Unknown spunea...

Probabil stă şi se întreabă de ce vede mereu aceleaşi peisaje :)) Viaţa lui merge în cerc.

Nu . spunea...

cat e de simpatic;))

dd. spunea...

:))
Edi:X

WaLy spunea...

Nu puteai sa-ti iei si tu un caine sau o pisica???
Tare rau faza , da nu inteleg cum poti sa te trezesti de la un asa zgomot.
La mine suna la 3 noaptea telefonu lu tati la 5 dimineata alu mami si dabea cand suna al meu la 6 am trezesc (telefoanele lu mami si tati sunt al ei in camera dar usa intre cele 2 camere e deschisa si nu e mare distanta).

Monica spunea...

doamne eu nu as putea avea asa ceva..
nu ma inteleg la faza asta....:(

Ioana Radu spunea...

@Waly
L-am primit, nu l-am cumparat eu.
In ceea ce priveste chestia ca nu intelegi cum pot sa ma trezesc de la asa ceva... hehe, nu sunt singura. Cred ca toti posesorii de rozatoare trec prin procesul de "trezire".

Camelia Bucur spunea...

cunosc "trezitul in mijlocul noptii". cand adorm si eu mai bine, matza vrea afara...cand adorm din nou, ghici ce! vrea inauntru:-l
macar la tine zgomotul e constant;))

rao spunea...

Gangsta Hamsteru'

Trimiteți un comentariu