joi, 29 aprilie 2010

Sunt blondă sub acoperire

S-au schimbat vremurile. Nu mai întreabă lumea de sănătatea mea, mai degrabă de sănătatea lui Edi.
Glumesc într-o oarecare măsură.

Că tot am adus vorba de Edi, 17now17forever mă întreba când şi dacă mai public ceva poze cu el.
Ei bine, în ceea ce priveşte pozele, azi am suferit o dezamăgire. Suferit e bine zis. Peste 4 ore de colindat la pas străduţe ascunse, clădiri mai mult dărâmate decât stăpâne pe situaţie, oameni... Trecusem de 180 de poze.
Mă mai întâlnesc cu câteva gagicuţe roz în obraji, tinerele, frumuşele... Ne despărţim în ritm de "uite adresa mea de mail să mi le trimiţi şi mie", ne pupăm şi rămâne să ne mai vedem...

Ajung acasă, mă sună gagica mea şi, în timpul conversaţiei, din prostie, cotrobăind prin meniul aparatului am apăsat pe ce nu trebuia. Toate fotografiile mele au dimensiunea unui avatar. Ce să fac eu acum? Ce să le zic oamenilor? Că sunt blondă şi, capturată într-o discuţie telefonică, am apăsat pe ce nu trebuia?
Oh, mi-e ruşine dar ce să fac?!
Vă fac altele. Moca.

Vă pup şi iertaţi-mi neghiobia.

16 comentarii:

Unknown spunea...

Ce aparat ai? :)

Anonim spunea...

Salut!Ma numesc Vlad si sunt de la Radio Whisper (anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur.
Felicitari pentru blog chiar este frumos.Incep sa il citesc cu drag.
Noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol.Poti sa ne recomanzi orice articol si noi o sa il promovam.
Noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne sustii cu acest proiect de radio,sa facem o posibila colaborare.
Vrem sa iti luam interviu daca ne acorzi timpul tau si o sa incepem sa luam la mai multi bloggeri minunati si foarte multi sunt plin de idei,sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi.
Avem in vedere sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.Poti propune orice articol pentru radio whisper.
Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com schimbam o vorba,o ideie etc.
P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie).
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie! Si suntem alaturi de tine.
Iti multumesc pentru timpul acordat!Vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com.Iti uram numai bafta in ceea ce faci!Cu stima Vlad. O Zi Buna!

Ioana Radu spunea...

@keltoighost
Nikon D3000

Omuldelamunte spunea...

@Vlad- Cauza voastră o fi ea nobilă la Radio Whisper, dar cu asemenea greşeli de ortografie şi mai ales de exprimare nu ştiu ce fel de adepţi ai să culegi. Dacă vrei să fii om de radio cere sfatul unui profesionist care să-ţi îndrepte frazele pe făgaşul corect al limbii române.
Este mare păcat ca o astfel de cauză să fie susţinută cu un astfel de text manifest...

Mutullica spunea...

pai uite cum vine treaba:)):
tu scrii pe blog ceea ce faci, asa edi n'are blog, asa ca de aceea te intrebam pe tine;))

Ioana Radu spunea...

@Omuldelamunte
E a doua oara când Vlad îmi trimite acest text (care cică nu e spam). Prima dată i-am trimis un mail (pe care am să-l fac public). Acum am să fac un articol care să-l vizeze.

Ioana Radu spunea...

@Mutullica
Eu mă bucur că mai sunt persoane cărora le este drag de el :D
Am crezut că a uitat lumea de Edi dacă n-am mai precizat des de el. Mă bucur că nu e aşa :D

Mutullica spunea...

:)

Anonim spunea...

he he.
retractez,poze cu tine si cu edi.:D

Ellu spunea...

e ok. pozele tale inca mai exista, eu am reusit performanta de a le sterge complet cu o fericita ocazie si nu aveam ce sa imi distraga atentia decat propiile-mi ganduri.

dar stai linistita, nu suntem nici primele nici ultimele victime, se intampla si la case mai mari :)

Sfantu` Simon spunea...

:D, bai nu mai pot ma tavalesc de ras. In fine, sa ma si explic oleaca, apoi cine stie ce se intelege (si zice lumea ca fac misto de d-ra Terra, ma trezesc apoi cu "militaria data jos din pod" >:D ). Asa cum se intampla de multe ori unele comentarii de la anumite postari, intrec postarea in sine, acu in mod normal nu m-as fi obosit sa citesc spam-ul kilometric, dar atentia acordata de ceilalti m-a facut curios. Astfel am descoperit si fraza zilei, ce zic eu a zilei, a secolului poate, citez: "Avem in vedere sa facem o treaba mare ..." :D , doua cuvinte imi vin in cap: "yeack" si "pro-fund frate" >:D

Ioana Radu spunea...

@Sfântu' Simon
Şi se uniră cei mai ai naibi critici la o ieşeală şi aruncară cu noroi în săracul Vlad.
Stai să-mi strâng puterile şi o pun de-un articol.
Rrrrrăilor! :))

Unknown spunea...

Bunuţ, bunuţ :D M-am jucat şi eu pe aşa ceva.
Oricum, Nikon rox sox din start şi bate la fund lejerel Canonul.

Monica spunea...

am patiti si eu asa....:(
eram frustrataaa raaaauuuuuu de tot:(
din pacate eu nu am putut sa mai fac nimic. tu poate reusesti:)

Ps. mesjul de la radio, l am primit si eu:)):)):)) cred ca e o prostie

Ioana Radu spunea...

@Keltoighost
Sunt profund atrasă de Nikon şi Olympus :X

Unknown spunea...

Hehe! gimme 5!

Trimiteți un comentariu