joi, 10 iunie 2010

Cum reacţionează zodiile la „Adio”

Dacă te gândeşti să dai bir cu fugiţii din relaţia asta dar ţi-e teamă de reacţia celui părăsit, iată cum se comportă fiecare zodie când va descoperi bileţelul sau mail-ul tău de Adio.

Berbec: Ia foc! Dacă ţi-ai mai lăsat la el lucruri de-ale tale le va face ţăndări, franjuri, fărâmiţe. Va fi extrem de jignit, dar o să-i treacă destul de repede.

Taur: Nu va accepta aşa ceva. Până la un punct, te va chinui cu ataşamentul lui faţă de tine. Scapi de el mai greu decât de alţii.

Gemeni: S-ar putea să creadă că e o glumă şi să râdă. Când realizează că e pe bune, o parte din el va încerca să te recucerească, pentru că îi plac schimbările şi provocările.

Rac: Foarte emotiv, e în stare să te caute şi să se arunce la picioarele tale cu ochii în lacrimi. Sau în faţa maşinii cu care vrei să pleci. Te-a idealizat şi nu acceptă uşor o despărţire.

Leu: Va răbufni, îţi va face o scenă... (dacă te prinde). Însă se va consola repede cu ideea că eşti o fraieră care nu ştie ce-a pierdut în persoana lui.

Fecioară: Se exteriorizează destul de puţin faţă de alţii. Va descoperi poate, abia atunci, că de fapt te iubeşte şi nu poate trăi fără tine.

Balanţă: Poate te-ai săturat de infidelităţile lui sau lipsa lui de responsabilitate… Mai bine pleci când nu e acasă. Dacă apucă să te sărute… nu mai pleci şi o luaţi de la capăt!

Scorpion: N-ar fi rău să te asiguri că ţi-ai scris testamentul sau ţi-ai pregătit o schimbare de identitate. N-o să aibe linişte până nu se răzbună. Sau poate se culcă cu toate prietenele tale pentru asta.

Săgetător: N-ar fi de mirare să încerce o împăcare. De multe ori, abia când îi faci una ca asta te remarcă cu adevărat. Dacă n-o face, înseamnă că se bucură de fapt de noua situaţie.

Capricorn: Va accepta cu resemnare decizia ta. E atât de pesimist încât nici nu se miră prea tare. Eşti sigură că vrei să-i faci asta?

Vărsător: În primul rând cade pe gânduri. Va rumega multă vreme la motivele tale, chiar dacă i le-ai expus de o mie de ori. Apoi caută o soluţie ingenioasă, eventual trăznită, ca să te facă să te răzgândeşti.

Peşti: Va deveni depresiv pentru o perioadă nedeterminată. Nu va încerca să te găsească… ce rost ar mai avea? Noroc că are prieteni care îl vor consola scoţându-l la o bere sau aducându-i o altă femeie să-l consoleze.

Sursa: Unica.ro

7 comentarii:

Castiel spunea...

mi se pare mie sau e vorba doar despre barbati?

incep sa iti dau dreptate la postarea in care ziceai ca nu ai ce face cu iubirea.. dar in alt sens. Prefer sa nu o vreau, pt ca nu stiu cum reactionez la "Adio"
is foarte emotiv si la chestii mai putin importante, dapai cand e vorba de adio...
sper sa nu ajung acolo!! ca altfel popa ma fac!!

Unknown spunea...

Hmm, parţial adevărat, doar parţial :D

Tina spunea...

nu stiu dak e vrorba doar de barbati dar in cazul zodiei mele si eu reactionez la fel

Gheara spunea...

good ol' beer....

Gabi spunea...

cam adevarat la rac.

Alina spunea...

haha:)) la taur si sagetator mi se pare adevarat

Anonim spunea...

si la gemeni e adevarat.:D

Trimiteți un comentariu