sâmbătă, 21 august 2010

Ce zodii se grăbesc cu căsătoria?

Berbec: Eşti gata să te măriţi peste noapte, în caz că te îndrăgosteşti brusc. Eşti de părere că n-ai să îl cunoşti mai bine peste 3 ani decât azi. Şi cum „acum!” e cuvântul de ordine la tine, n-ai să amâni prea mult.

Taur: Tu alegi cu chibzuinţă şi în cunoştinţă de cauză, fiindcă vrei să fie pentru toată viaţa. N-ai să te grăbeşti până nu eşti convinsă că el e alesul. Ceea ce posedă sau poate să îţi ofere contează mult.

Gemeni: Fire copilăroasă, ai putea avea o idee foarte idilică despre căsătorie, destul de diferită de instituţia care este de fapt. Îţi place să cochetezi cu ideea, însă ar putea să te sperie realizarea ei şi să dai de mai multe ori înapoi.

Rac: Căsătorie, cămin, copii - sunt pentru tine cuvinte cheie fără de care nici nu vrei să îţi concepi existenţa. Îţi plac ceremonia şi tradiţiile. Te visezi de mică în postura de mireasă. Îl vei alege cu atenţie însă pe viitorul tău soţ.

Leu: Ce poate să fie nunta decât o minunată, poate cea mai minunată ocazie de a străluci? Prinţesă pentru o zi şi regina inimii lui pentru tot restul vieţii… sună prea bine ca să nu spui „da” imediat!

Fecioară: Pe tine te convinge mai greu… Ai un spirit critic şi analitic atât de dezvoltat încât trebuie să fii teribil de îndrăgostită sau el să fie Mr. Perfecţiune ca să nu-l duci cu vorba. Iar!...

Balanţă: Se spune că Balanţele sunt cele care au inventat căsătoria. Să devii una cu el este visul vieţii tale. S-ar zice că te-ai grăbi la altar… însă eşti atât de nehotărâtă încât te tot răzgândeşti. El trebuie să fie cel ferm.

Scorpion: Tu când faci ceva, ştii exact ce faci. Chiar dacă pasiunea erotică şi o potrivire extraordinară în pat îţi poate influenţa decizia, ai luciditatea necesară ca să analizezi cu atenţie propunerea lui.

Săgetător: Te caracterizează sinceritatea şi o anumită francheţe, aşa că el ştie deja părerea ta. Dacă simţi că el e acela, n-o să zăboveşti inutil. Doar că vrei să guşti din libertate şi independenţă mai întâi.

Capricorn: Capricornii se căsătoresc de regulă mai târziu decât alte zodii. Nu pentru că nu le-ar plăcea ideea, însă sunt atât de preocupaţi de carieră şi de ocuparea, mai întâi, a unei poziţii avantajoase încât o lasă pentru mai târziu.

Vărsător: Să fugi de acasă ca să te măriţi pe ascuns la 16 ani sau să militezi activ împotriva căsătoriei, ca fiind o instituţie demodată, orice e posibil. De multe ori o faci de dragul lui, mai repede decât dintr-o convingere interioară a ta.

Peşti: Eşti o persoană romantică din a cărei pleiadă de vise nu lipseşte şi cel cu căsătoria. Dacă asta se întâmplă mai devreme, mai târziu sau niciodată este totuşi mai puţin important pentru tine. Esenţială este iubirea...

Sursa: Unica.ro

11 comentarii:

kamy spunea...

:)) perfect adevarat...
auzi sa nu fugi la "16 ani de acasa sa te casatoresti", da?:)) sa fii cuminte :*

Fluturele Rosu spunea...

subscriu: perfect adevarat!

Marius Ola spunea...

E niscaiva discriminare misandrină, dar cred, totuşi, că e fără intenţie, bănuind că zodiacul ar avea valabilitate şi invers:)

Mariana spunea...

Asa e Terra,la "Ver"...
Te pup si noapte buna!

Ioana Radu spunea...

@Kamy
Am trecut de ceva vreme de 16 ani. Am schimbat si prefixul chiar.
Dar peste o saptamana ma duc la o nunta si as cam vrea sa prind buchetul :)
Nu ma grabesc... da' pur si simplu viata-i scurta.

Ioana Radu spunea...

@Marius Ola
E valabil pentru ambele sexe, doar ca e scris cu adresare catre feminin. Asa l-am preluat.

Ioana Radu spunea...

@Mariana
Multumesc. Noapte buna si tie! :*:*

Dan Gh. spunea...

foarte adevarata la mine cea pentru zodia pesti:D iar la frate-miu tot la fel se potriveste cu gemenii :)))) sta cu fata de 7 ani si nici acu nu a luat-o in casatorie.

Ioana Radu spunea...

@Dan Gh.
Ma bucur ca se potriveste. De obicei, din cauza ascendentului, sunt unele amanunte (din cele pe care le precizez pe blog) care nu se regasesc la persoana in cauza. Chiar ma bucur ca de data aceasta am nimerit mai multe persoane.

kamy spunea...

stiu :) de asta am scris in ghilimele..sau trebuia sa pun doua randuri de ghilimele?
nuuu nuu te casatori acum :) mai ieri erai tipa care facea poza la capse puse in cerc...sau la mingea de basket...mai stai putin...putin...vreo 5 ani...si atunci voi fi si eu pregatita sa-ti fiu domnisoara de onoara, doar pe mine ai de gand sa ma pui,nu?:-w, daca nu, atunci trebuie sa avem o discutie :))
:*

Ioana Radu spunea...

@Kamy
Mai am pana sa ajung sa fac pasul asta...

Trimiteți un comentariu