vineri, 13 august 2010

Ploaia de... cuvinte

            În dimineaţa acestei zile, la ora 2:30, era programată o ploaie de stele. După spusele net-ului ea fiind vizibilă din România. Undeva în jurul orei 1:30 am fost prinsă în cu totul altceva încât am uitat complet de ploaia de stele. Totul a pornit de la un comentariu pe wall-ul meu, pe Facebook.


            De aici a pornit ditamai discuţia (mă refer la peste 90 de comentarii) care m-a captat fără să-mi dau seama dar la care am asistat de pe margine, ca spectator. Cum apăreau replicile, cum le aşteptam pe celelalte. Ce ploaie de stele? Am uitat complet până când unul din ei a adus-o în discuţie, moment în care m-am lăsat pe spate cât să apuc draperia cu mâna stângă, să o trag şi să privesc fugitiv pe geam. N-aveam timp de ploaie de stele, mai interesanta era discuţia kilometrică la care asistam pe Facebook.

            Au fost unele replici care mi-au atras atenţia în mod deosebit:

Kamy - "E frumos să-i aminteşti unei femei anumite lucruri..." - Într-adevăr, noi avem nevoie de confirmări constante. Nu cerem maşini, motoare, bani, bani, bani... Vrem doar câteva cuvinte frumoase din când în când, dovada că sunteţi aici spiritual nu doar fizic. 

Alex - "Spui o singură dată că iubeşti pe cineva apoi te chinui să-i demonstrezi asta." - Nu-mi e dat prea des să aud astfel de afirmaţii. Felicitările mele, Alex! Şi ştim că tot procesul acesta al demonstrării este precum un munte, greu de urcat dar care merită fiecare pas.

Kamy - "Să vezi ce ne înjură Terra mâine." - Ei habar n-aveau că eu asistam la conversaţie :-" şi că nu mă deranja, ba chiar îmi plăcea că scriau la mine pe wall. Le-am confirmat că nu dormeam, deşi era aproape 2 dimineaţa.

            Am avut deosebita plăcere să asist la o ploaie de stele creată de cei doi protagonişti ai conversaţiei. Ea a ales locul şi o pătură, el a adus stelele şi-un suc. Din păcate eu am dezertat prima, la 3:20 dimineaţa clikuiam pe "turn off computer" . Acum vă scriu printre picături de somn că încă nu m-am trezit bine. Mai stau un pic în pat...

16 comentarii:

dreamr spunea...

eu am planuit o iesire din momentul cand am auzit de "ploaie"... am vazut 6... si clickuiam "turn of computer" pe la vreo 4 :)

kamy spunea...

:D si terra vine cu aparatul si cu buna dispozitie...
ti-am zis...dupa ce incepe facultatea...oricat de aglomerata vei fi si daca vei avea posibilitati...poate faci un drum la iasi..macar intr-un weekend si stam toti :) si organizam noi o ploaie de stele ca la carte (ca eu pe cea de aseara n-am vazut-o )
>:D< abia astept sa te cunosc terra :)

AndreeEA spunea...

Foarte interesanta discutia... :D

Monica spunea...

:) dragut
Ps. Intai la Bucuresti, apoi la Iasi....
kamy, deci e mea mai intai si apoi o trimit si la mine in Moldovea mea draga:D

Ioana Radu spunea...

@Kamy
@Monica
Din punct de vedere astrologic, sunt capabila sa imi citesc viitorul. Per total stelele mi-au spus ca voi calatori :D
E bine asa, fetelor? >:D<
Nu stim cand, dar stim ca se va intampla asta.
Va pup!

kamy spunea...

:D ok ok ...daca nu, venim sa te furam

Mihaela Pojogu spunea...

Noi am fost la "ploaia de stele", nu am stat mult ca ne era somn :D Din 6-7 cate a vazut al meu dragut, eu nu am vazut decat 1 foarte bine si doua "cozi" :)) Intr-o alta ordine de idei putea fi o seara mult mai interesanta, oboseala a stricat din farmecul noptii.
Eu ma gandeam doar la o patura, un ceai cald la rasarit de soare si o melodie din prea multe de pe plaja.

Isa spunea...

Vai, abia acum mi-am amintit de ploaia de stele cand ti-am vazut post-ul!
Si eu eram prinsa in alta discutie, doar ca pe mess, la ora aia:">.

Pacat ca n-am apucat sa ne punem dorinte, asa'i?:o3

Isa spunea...

Daca tot treci pe la Iasi, da' nitel o raita si prin Vaslui ca te'asteptam:D

Ioana Radu spunea...

@Miha.ela
E bine macar ca ai prins, fie si una doua. Cine stie peste cati ani vom mai prinde... Si important e ca ai avut companie si a fost, oricum, o seara frumoasa.

@Music Infusion
Se pare ca anul asta sau anul viitor va trebui sa stau bine cu resursele financiare ca astrele imi spun ca voi avea parte de ceva plimbari. O sa anunt pe blog cu cateva saptamani inainte sa am drum pe undeva prin tara.
Cat despre dorinte... stai fara grija, ni le putem pune oricand. Intr-adevar este un mit legat de acestea si stelele care cad. Dar cu putina dragoste orice dorinta se implineste.
>:D<

kamy spunea...

musicinfusion esti din vaslui ?:) heh ce mica e lume..noi (eu si alex ) de fapt suntem din barlad...dar ne ducem la fac si o sa ne facem veacul pe acolo mai mult...ah deci inseamna ca daca vine terra ne adunam mai multi :D

Isa spunea...

Sper sa te descurci, nu de alta dar multi te-asteapta peste tot.
Ei, acum ai rezolvat si problema cu mitul: ne punem cate-o dorinta pentru fiecare steluta cazatoare de pe blogul tau;)).
Ai dreptate la faza cu dragostea; oricum, daca nu ne-ajuta norocul, trebuie sa ne ajutam noi.

Cu drag,
Oana.>:D<

Isa spunea...

Apropo, nu stiu daca am mai apucat sa'ti spun atunci, daaar: e bestiala carteaaaaa!!!!
Multumesc:D.
>:D<

Ioana Radu spunea...

@MusicInfusion
Ma bucur ca iti place. Si mie mi-a placut mult, din cauza asta am si eu un exemplar. Nu m-am indurat sa-l dau pe el meu :D
Chiar daca terminasem de citit cartea, tot am vrut sa o pastrez. M-am legat mult de ea.

Isa spunea...

Nici mie nu-mi place sa dau cartile, chiar daca le-am citit deja (cum fac si cu mesajele), pentru ca simt nevoia sa'mi aduc aminte de anumite perioade din vreme-n-vreme, asa ca te inteleg.
Oricum, cartea a facut nitel turul prietenilor pentru ca au fost si ei atrasi de idee, iar in urma ei unii imi spun "chix" :D.
Oricum, face parte din cartile mele preferate si pentru asta chair trebuie sa-ti multumesc tie.

Numai bine, Ioana.Te pup.
Cu drag,
Oana>:D<

Ioana Radu spunea...

@MusicInfusion
Este una si dintre preferatele mele. Este, poate, dovada ca dau cadouri care ori imi schimba viziunea lucrurilor, ori pur si simplu ma incanta intr-un mod neasteptat de placut.

Trimiteți un comentariu