miercuri, 8 septembrie 2010

Ce tip de femeie preferă în pat în funcţie de zodie

Berbecul preferă femeia spontană
Impulsiv şi pasional în pat, Berbecul se va plictisi teribil lângă o femeie care îşi calculează partidele de sex sau investeşte timp în pregătirea atmosferei. El are nevoie în primul şi primul rând de o femeie spontană, care să ţină pasul cu el.

Taurul preferă femeia senzuală
Taurul este un seducător care îşi tratează cu fineţe şi rafinament iubita în pat. Tocmai de aceea, ea trebuie să lase experimentele sau spontaneitatea deoparte şi să îşi îmbrăţişeze latura senzuală. Taurul este genul de bărbat incitat de feminitate şi candoare, nu de indecenţa ostentativă.

Gemenii preferă femeia inteligentă
Se poate spune că Gemenii sunt cei mai inteligenţi bărbaţi din zodiac. În pat sunt deosebit de cerebrali, aşa că preferă femeile inteligente, capabile să îi stimuleze mental cu partide de sex pline de fantezie. Dacă cea de lângă ei nu are prezenţă de spirit, nu le oferă plăcerea dorită.

Racul preferă femeia romantică
Tandru, atent, contemplativ, Racul obişnuieşte să ofere clipe pline de romantism celei cu care împarte acelaşi pat. El îşi doreşte ca ea să-i aprecieze eforturile şi să îi ofere la fel de multă afecţiune, tocmai de aceea Racul are nevoie de o femeie la fel de romantică ca el.

Leul preferă femeia creativă
Leul este un bărbat jucăuş şi inventiv în pat, dar vrea ca partenera lui să vină cu la fel de multe idei năstruşnice, pentru a trăi cu exuberanţa caracteristică fiecare partidă de sex. Totodată, îşi doreşte să primească complimente şi să fie răsfăţat, aşa că nu strică un strop de altruism.

Fecioara preferă femeia virginală
Bărbatul Fecioară va strâmba din nas la vederea unei femei care aplică cu el tactici prea îndrăzneţe în pat. În timpul sexului vrea ca partenera lui să aibă o doză de puritate şi reţinere, la care să renunţe abia spre sfârşitul partidei, sub mrejele lui.

Balanţa preferă femeia cu iniţiativă
Bărbatul Balanţă caută armonia în pat, dar nu o va găsi decât atunci când întâlneşte o femeie dinamică şi cu iniţiativă. Acest nativ tinde să devină pasiv în pat, dacă nu este în permanenţă împins de la spate. Drept urmare, preferă femeile gata de acţiune.

Scorpionul preferă femeia supusă
Bărbatul Scorpion are nevoie în pat de o parteneră gata să i se dăruiască cu totul în pat. Extrem de pasional, Scorpionul preferă să ia el toate deciziile şi să o manipuleze pe cea de lângă el cu uşurinţă. Aşadar, vrea în pat o femeie gata să i se supună.

Săgetătorul preferă femeia cu imaginaţie
Săgetătorul este bărbatul care se plictiseşte cel mai uşor în pat, aşa că, dacă vorbim de o parteneră stabilă, ea trebuie să aibă neapărat o imaginaţie bogată, dar şi o atitudine deschisă experimentelor de orice fel, pe care Săgetătorul inevitabil le va propune.

Capricornul preferă femeia independentă
Capricornul este un bărbat lucid şi uşor convenţional în pat. De aceea i se par extrem de puerile femeile romantice, care se agaţă cu disperare de el. Cel mai mult este incitat de femeile puternice, care îi arată că ştiu cum să se simtă bine în pat, fără multă atenţie din partea lui.

Vărsătorul preferă femeia nonconformistă
Vărsătorul are un stil neconvenţional de a face sex, aşa că are nevoie de o femeie capabilă să-i înţeleagă propunerile, nu neapărat să i le şi accepte. În pat, preferă femeile nonconformiste, care sunt gata să exploreze cu el feţele ascunse ale sexului.

Peştii preferă femeia misterioasă
Acest nativ vede sexul ca pe o artă, motiv pentru care doar o femeie suficient de misterioasă îi va trezi simţurile. În pat trăieşte sexul tridimensional, analizându-l fizic, psihic şi spiritual. Drept urmare, femeia de lângă el trebuie să posede o anumită complexitate ca să îl incite.

Sursa: Unica.ro

7 comentarii:

kamy spunea...

niste puturosi barbatii astai balanta :))
si in pat asteapta tot de la femeie ntz ntz ntz

Monica spunea...

:P eu ma gandesc acum cum ar fi doi gemeni in pat:)):)):))

cred ca ar avea orgasm mental:)):)):))


ps. te pupacesc:)

Liviu spunea...

Și iar se potrivește la balanță. Ar trebui să-mi fie rușine? :))

Ioana Radu spunea...

@Liviu
Cred ca ar trebui sa-i faci o demonstratie lui Kamy :D Sa vedem noi cam cum sta treaba cu zodiacul.
:">

Liviu spunea...

:)) Din păcate nu e posibil, din motive obiective. Probabil ar trebui să mă mai nasc o dată. :P

Castiel spunea...

vai de zodia si de capul meu .... :((((((((

DoG spunea...

yo nu ma plang :D
imi tin coarnele sus.. marfa :D

Trimiteți un comentariu