duminică, 19 septembrie 2010

Mulţumiri celor ce au donat pentru copii

              Pe data de 23 iulie 2010 vă informam despre iniţiativa Asociaţiei M.A.M.E. (Mamă Alinare Mângâiere Emoţie) care consta în strângerea de fonduri pentru cumpărarea unui ecograf la secţia de pediatrie a Spitalului Fundeni.
              Datorită vouă, celor care aţi donat bani pentru achiziţionarea ecografului, din data de 17 septembrie 2010 copiii de la Spitalul Fundeni beneficiază de un ecograf performant, în valoare de aproximativ 40.000 euro.

Dr. Bogdan Niculescu, Director general MEDIST Imaging & P.O.C. a declarat următoarele:
„Alături de partenerul nostru, GE Healthcare, sprijinim demersul Asociaţiei M.A.M.E.
Răspundem acestei nevoi din dorinţa de a contribui la o diagnosticare cât mai precisă. Din păcate, România deţine un record negativ la capitolul mortalitate infantilă, iar acest lucru nu poate fi schimbat decât prin investiţie în tehnologie de ultimă generaţie. Sperăm că noul ecograf îi va ajuta pe specialiştii Clinicii de Pediatrie să salveze cât mai multe vieţi!”

              Mulţumesc din nou, prin intermediul acestei postări, tuturor celor ce au dat o mână de ajutor la strângerea banilor necesari pentru ecograful de care copiii aveau atât de mare nevoie. A fost un gest minunat din partea fiecăruia dintre voi şi mă bucur enorm că demersul pornit de Asociaţia M.A.M.E. a fost un succes.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu