sâmbătă, 23 octombrie 2010

5 bloggeri pe care i-am cunoscut

              Mare parte din bloggerii pe care îi ştiu personal, i-am cunoscut înainte de a le citi blogurile ori înainte de a şti că au bloguri. Ei bine, mai sunt câţiva pe care am avut plăcerea să-i cunosc după ce ne-am citit şi susţinut reciproc blogurile.

              Primul blogger pe care l-am cunoscut a fost Gowi Novac. Cred că era iarnă ori cel puţin o toamnă târzie. De frig îmi aduc cel mai bine aminte. Înainte de a ne cunoaşte am descoperit că avem un prieten comun, ceea ce a făcut ca întrevederea să se petreacă în 3. În prezent am aceeaşi părere despre el pe care o aveam cu un an în urmă, atunci când l-am cunoscut. Este, fără dubii, una foarte bună.

              Al doilea blogger...
              Era primăvară şi ne strânsesem câţiva bloggeri la un pahar de vorbă. Câţiva înseamnă cam 5 fete şi Gowi. Fără să le menţionez, am tastat pe telefon un mesaj - "Suntem câţiva bloggeri la terasa X. Dacă vrei poţi să vii şi tu. Terra". Apoi am trimis mesajul către doi bloggeri pe care nu îi cunoscusem decât virtual. Unul din ei mi-a replicat că este plecat din oraş iar celălalt a venit. Aşa am cunoscut al doilea blogger - Florin Banu. Despre ziua cu pricina îmi aduc aminte că am plecat toţi de la terasă şi am mai petrecut câteva ore împreună. Mă bucur că şi în prezent am aceleaşi vorbe de bine la adresa lui Florin.

              De atunci şi până acum (echivalentul a câteva luni bune) m-am mai întâlnit atât cu Gowi cât şi cu Florin, ba chiar am fost şi la grătar împreună şi plănuim altele :D

              Al treilea blogger pe care l-am cunoscut - Răzvan Alexandru
              Îl ştiam de un an dar niciodată nu pusesem la cale vreo întrevedere. În primăvara acestui an s-a remediat situaţia în momentul în care ne-am întâlnit accidental în parc. De atunci nu ne-am mai văzut dar am rămas amici cu o pasiune comună - cărţile.

              Al patrulea blogger a fost cel care refuzase invitaţia de la terasă în urmă cu 2-3 luni (cea care a fost trimisă prin sms). Vorbesc aici de Sfântu` Simon, totodată cel a cărei ePistolară am fost vreme de câteva săptămâni. M-a prins în perioada în care aveam mult timp la dispoziţie, într-atât încât să scriu mail-uri cantitative (niciun mail nu era mai mic de o pagină în Word, scris cu mărimea 12). Întâmplarea a făcut să-l cunosc în aceeaşi circumstanţă în care l-am cunoscut şi pe Răzvan, adică accidental, tot în parc (doar că de data aceasta era vorba de alt parc).

              Al cincilea blogger am avut plăcerea de a-l cunoaşte azi. De data aceasta este vorba de o femeie - Darias. Ştiam că lucrează la un bar şi se întâmpla să mă grăbesc de fiecare dată când eram prin preajmă. Azi am mai avut la dispoziţie 30 de minute timp în care... m-am gândit să îmi iau inima în dinţi şi să o cunosc. Recunosc, eram timidă (da, sunt şi eu timidă uneori) :D. Am cerut o ciocolată caldă şi imediat apoi am întrebat dacă ea este autoarea unui blog. Am primit confirmarea pe care o aşteptam şi cred că m-am înroşit şi mai tare în obraji. Este mult mai frumoasă decât o ştiam de pe blog!
La plecare m-am împiedicat de pragul uşii (era imposibil să nu fac vreo gafă) :D

12 comentarii:

rao spunea...

sper sa fiu al saselea weekend-ul viitor

Ioana Radu spunea...

@Rao
>:D< >:D<

Monica spunea...

si eu al saptelea:) si sa fiu ma frumoasa decat pe blog:))

Ioana Radu spunea...

@Monica
Ar cam trebui sa fac si o lista cu urmatorii 5 bloggeri pe care trebuie sa ii cunosc :D
>:D<

Smiley_tgv spunea...

vreau si eu pe lista :D

Anonim spunea...

who's that?

Alin spunea...

La urmatorul gratar stau prin bucatarie,pe langa tine sa mananc clatite multe...:D

Matei spunea...

si eu :-"

Ioana Radu spunea...

@Smiley_tgv
Se rezolva :D

@pariuri2009 (Florin)
La urmatorul gratar le aduc deja facute de acasa, sa nu mai pierdeti timpul pe langa mine prin bucatarie :D
Si mai avem si o sticla de sampanie de data trecuta.

@Matei
Te trec si pe tine pe lista bloggerilor pe care urmeaza sa-i cunosc :p

Anonim spunea...

NU i nicio gafa daca te ai impiedicat si imi pare rau daca te ai simiti rusinata, la noi este chiar o gluma referitor la pragul usii, nu stiu de ce cand a construit barul sotul meu a pus pragul asta acolo insa este deja o legenda ca de el se impiedica numai oamenii treji, niciun om beat nu s a impiedicat vreodata:)).
Te mai astept pe la mine si multumesc frumos dar aratam chiar rau in dimineata aceea:))

Ioana Radu spunea...

@Darias
Am tinut minte ca numai oamenii treji se impiedica :D
Cu siguranta o sa mai trec, mai ales cand ajung mai devreme in gara.

Anonim spunea...

Treji hahahahah ciudat cuvant.

Trimiteți un comentariu