joi, 28 octombrie 2010

Despre oameni şi Facebook.

              Acum câteva zile vă spuneam despre oamenii pe care am avut plăcerea să-i cunosc prin intermediul blogului.
              Partea a doua se numeşte Facebook, unul dintre cele mai populare site-uri de socializare. După o serie de câteva mesaje ajungi să cunoşti persoanele respective în viaţa reală. Pare banal dar este departe de a fi aşa.

              Prima persoană cu care Facebook mi-a făcut cunoştinţă în viaţa de zi cu zi este Florian Ispas, cel căruia îi sunt recunoscătoare atât pentru ponturile oferite în materie de fotografie cât şi pentru faptul că m-a învăţat biliard. Tot el este "vinovat" pentru prima mea folosire a unui blit extern, Nikon SB-600. Mă simt datoare pentru încrederea acordată.

              A doua persoană cunoscută prin intermediul drogului comun (FB) este Răzvan Cioroba (Angel), cel care mi-a dăruit, atunci când ne-am cunoscut, un trandafir din hârtie (ingenioasă chestie!) pe care încă îl mai am :D

              A treia persoană pe care am avut plăcerea de a o cunoaşte este Cristian Niculescu. De altfel, cea mai recentă cunoştinţă (de ieri, 27.10.10). Am avut o fereastră la facultate şi m-am gândit să nu stau degeaba. Mi-a părut bine că am ales astfel. De asemenea am primit şi un cadou pe care mi-l doream de multă vreme (şi despre care menţionasem pe Facebook în urmă cu ceva timp).

2 comentarii:

Angel spunea...

ms frumos ...te pup... si abia astept sa te vad..:d

Ioana Radu spunea...

@Angel
>:D<

Trimiteți un comentariu