miercuri, 3 noiembrie 2010

Job (şi un semn mare al întrebării)

             Azi am fost la interviu. Şi da şi nu. Povestea e următoarea...
             Am sunat o prietenă pentru a-i transmite ceva şi 15 minute mai târziu mă întâlneam deja cu ea pentru a o însoţi la un interviu. Ajunse fiind acolo, neavând ce face în timp ce-mi aşteptam prietena, mi-am trecut ochii peste cerinţe şi m-am simţit aptă pentru ele. Am cerut un CV de la recepţie, l-am completat şi l-am oferit uneia dintre persoanele responsabile cu angajările. Mi-au cerut să aştept. Am aşteptat. Am aşteptat...
             Era o grămadă de lume. Prietena mea terminase de mult, ea având CV-ul dinainte.
             După 3 ore a urmat pauza de masă a persoanelor ce se ocupau de interviuri. N-am mai aşteptat. Poate mă duc mâine după cursuri. Sau poate nu. Poate nu-mi doresc suficient de mult acest job. Admit că nu traversez cea mai plăcută perioadă din ultima vreme, fiind foarte indecisă, iritată şi sarcastică. Mai ironică decât de obicei.

             Partea bună a zilei (pentru că, ei bine, există şi o parte bună) este că am pus ochii pe lalele. Îmi bătea vântul prin buzunare :)
             Partea bună, pentru că despre ea era vorba, este că prietena mea s-a oferit să-mi cumpere. A fost un gest care m-a entuziasmat şi pe care îl voi ţine minte. Nu sunt la prima întâmplare de acest gen. În primăvară am primit lalele de la o altă prietenă. Situaţia era cam la fel... eram în trecere pe lângă o florărie (n-aveam niciun ban) şi am rămnit la lalele. Sunt gesturi care, făcute la timpul potrivit, valorează enorm.



UPDATE
M-au sunat de la firmă pentru a-mi programa un interviu mâine. Mă întreb oare ce anume le-a plăcut din CV... Oricum, sper să iasă bine :)

9 comentarii:

Anonim spunea...

Acum intrebarea mea fireasca , vazand ce inseamna o prietena ce se cunoaste la nevoie , este , vrei sa fi prietena mea, ca si mie mi plac lalelele, lalele, lalele , alelele:)), daca vrei , nu trebuie neaparat , dar poti sa mi aduci si mie niste lalele, hahahaha, frumos , frumos ,ce post ai gasit tu pe criza asta?

Ioana Radu spunea...

@Darias
Am sa tin minte ca suntem colege nu doar de blogosfera ci si de preferinte in materie de flori ;;)
Cat despre post... e vorba de operator vanzari si receptioner. Am aplicat pentru amandoua in cadrul aceleiasi firme.

Mutullica spunea...

good luck!

Ioana Radu spunea...

@Mutullica
Sa fie! Multumesc!

adizzy spunea...

bafta maine si sa fie ceea ce cauti :)

Ioana Radu spunea...

@Adizzy
Multumesc mult! :*

Mariana spunea...

Terra,ce faci?
Sa fie asa cum vrei tu!
Si eu cu lalelele si cu fondul exterios,arata toate tare bine!Si tu pentru mine la fel!Paaa;

Anonim spunea...

Bafta la interviu. Sa ne tii la curent... :)
Afro

Monica spunea...

succes mult:)
cum suna:))) niciodata nu am urat asa ceva , dar SUCCES MULT:))

Trimiteți un comentariu