luni, 14 februarie 2011

è finita

Gata cu ziua mea... Nu m-am făcut mai mare, am rămas la fel. Anii sunt doar o unitate de măsură pentru existenţa fizică. Nu mă împiedic de acest amănunt. Puteam să am 14 sau 45 de ani, cei care îmi sunt aproape mi-ar fi fost oricum. Am noroc având lângă mine oameni minunaţi iar unii dintre aceştia fiindu-mi alături de ani de zile. E un sentiment plăcut.

La fel de plăcut a fost să primesc urări de bine din partea unor foşti colegi de şcoală şi de liceu dar şi din partea altor oameni pe care, în timp, am avut plăcerea de a-i cunoaşte. Am primit 290 urări de "La mulţi ani" numai pe profilul de Facebook, un număr impresionant de mare, dintre care peste 200 veneau de la persoane pe care le cunosc. Şi dacă tot am adus vorba de Facebook, 3 dintre prietenii mei au avut grijă să-mi ofere câteva imagini. Le postez în ordinea în care le-am primit:

Lalele de la Andrei.
Urare personalizată de la Rao :D
Urare cu RObotzii... de la Sfantu Simon.

După noaptea anterioară m-am pricopsit cu o durere de cap de toată frumuseţea. Dar trece ea, nu-i bai. În rest, sănătate să fie căci restul sunt lucruri ce pot fi obţinute. Vă îmbrăţişez şi vă mai mulţumesc încă o dată celor ce mi-aţi oferit cuvinte frumoase de ziua mea atât via Facebook cât şi pe mail ori la telefon. Şi, să nu cumva să uit, mulţumesc celor ce mi-au fost aproape :*:*.

.

10 comentarii:

Matt spunea...

La multi ani!

Unknown spunea...

Cred totuşi că nu-i târziu să-ţi spun LA MULŢI ANI aici, unde am aflat că a fost ziua ta. Să ai parte de zile senine, nopţi liniştite şi în tot timpul multă pace sufletească.

Ioana Radu spunea...

@Matt
Mulțumesc! >:D<

Florin spunea...

La mulți ani încă o dată :) Sper că ai avut parte de o zi minunată. Multe realizări în continuare!

Monica spunea...

am vazut pozele de pe FB...esti frumoasa:P

Mariana spunea...

Draga Terra:
LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI!

Ioana Radu spunea...

@Matt
@Abbilbal
@Florin
@Mariana
Vă mulțumesc mult pentru urări! >:D<

Ioana Radu spunea...

@Monica
:"> merci

Spirocheta spunea...

Uite si codasa, cu o zi intarziere, zic si eu La multi ani! >:D<
Sa fii fericita!

Ioana Radu spunea...

@Spirocheta
Iti multumesc! >:D<

Trimiteți un comentariu