sâmbătă, 19 februarie 2011

Traficul și semnele de întrebare


E weekend, ceea ce înseamnă că lumea nu prea stă pe acasă deci traficul de pe blog ori e constant ori scade (constant raportându-ne la traficul din timpul săptămânii). Paradoxal, la mine a crescut cu aproape 300 (rotunjesc pe plus pentru că încă nu s-a terminat ziua deci suntem pe modelul "still counting"... pentru cârcotași aș putea să rotunjesc pe minus și să ofer numărul 250... dar oricum aș rotunji tot e bine).

Nu pot să mulțumesc pentru trafic. N-am o părere tocmai bună despre bloggerii care fac asta. Cititorii unui blog nu sunt fani.
Suntem egali, cel puțin așa văd eu lucrurile. Unica diferență dintre noi este că eu scriu ocazional niște chestii pe aici, atâta tot.

.

6 comentarii:

Chat Online - Chat Romanesc spunea...

Sambata este doar pentru bloggeri isi mai lasa intre ei un comentariu !

Ioana Radu spunea...

@Chat Online
Nu sunt de aceeasi parere.

Unknown spunea...

Noa serbus.
Şi IO mi-am instalat nişte contoare de trafic dar am numit-o "evidenţă mincinoasă". Oricum aş învârti acea evidenţă nu ies cu ea la socoteală. Pe de o parte că cu am deschis toate contoarele în acelaşi timp la deschiderea blogului. Atunci neştiind cu ce se mănâncă blogul nu le-am descoperit. Apoi mai este şi faptul că fiecare sistem are specificul lui de contorizare. Dar, numai baiu ăsta să fie. Pentru pierdere de vreme şi de distracţie este bun. Să ai parte de o noapte liniştită.

Ioana Radu spunea...

@Abbilbal
Mă încred în cifrele furnizate de Countomat.com pentru că de peste 3 ani de când sunt în blogosferă am ajuns la concluzia că e unul din puținele site-uri sigure. Dilema mea era că nu știu ce anume a produs boom-ul în trafic.

Unknown spunea...

F5-urile mele cand foloseam un articol pe post de chat poate?

Ioana Radu spunea...

@Vlad
M-am uitat azi la site-urile de referinta. 400 de la nea' Facebook, 331 de la Google, 86 de la Polimedia si restul de la alte bloguri.

Trimiteți un comentariu