sâmbătă, 5 martie 2011

Ioana Radu - Locul 9 în topul bloggerilor cu cea mai mare vizibilitate - regiunea Muntenia.

Admit cu ruşine, încă de la început, că habar n-aveam că se realizează un top al bloggerilor în funcţie de regiune. Am aflat abia în seara aceasta de la Monica, prietena mea din blogosferă.

Iată câteva informaţii despre acest top de pe site-ul RevistaBiz.ro:
În cadrul evenimentului Social Media Summit ediţia de Iaşi, revista Biz a anunţat rezultatele Topului bloggerilor şi conturilor de Twitter din România, pe regiuni. Acest clasament a fost realizat de Zelist şi surprinde evoluţia blogosferei şi twittosferei din România în lunile noiembrie 2010 - ianuarie 2011.
Mai multe detalii şi lista completă a clasamentului: www.RevistaBiz.ro

Acest eveniment s-a bucurat de publicitate şi din partea site-urilor PRwave.ro, Iasivezi.com şi ComunicateDePresa.ro.

Cei de la VoxPrahova.net sunt destul de cârcotaşi scriind la ei pe site "Hei, cât o fi fost şpaga să ajungi în top?". Cu toată sinceritatea, eu n-am 10 euro să-mi iau domeniu şi voi vorbiţi de şpagă. Nu-i frumos.

Nu ştiu cât de mult merit să mă aflu în acest top şi fac această afirmaţie pe baza numărului mare de bloguri foarte bune calitativ. În acelaşi timp sunt recunoscătoare pentru poziţia pe care m-am clasat. Recunosc, aş fi fost emoţionată şi să aflu că sunt în top 50 sau top 100. Este o mare realizare pentru mine, în calitate de blogger, faptul că posturile/articolele mele sunt apreciate. Voi sunteţi de vină pentru acest premiu :D pentru că mă susţineţi şi îmi sunteţi aproape chiar dacă uneori greşesc. Mă bucur mult să văd că apreciaţi acest blog care, într-un fel, este munca mea.

9 comentarii:

adizzy spunea...

eu zic ca meriti, pentru mine cel putin esti un influencer :)

Ioana Radu spunea...

@adizzy
Apreciez cuvintele tale cu atât mai mult cu cât știu că ești un om mare!

Tina spunea...

Bravo tie Felicitari !!!

Ioana Radu spunea...

Multumesc, Tina! :*

Smiley_tgv spunea...

sincere felicitari!
ma simt pana si eu mandru (ca te citesc :)) )

Ioana Radu spunea...

@Smiley
Cateodata am tendinta de a-ti vorbi cu "dvs."
Asadar, crede-ma, sunt destul de bucuroasa ca ne citim :D

Florin spunea...

Felicitări! Mie oricum îmi place ce postezi pe aici :) Succes în continuare!

Ioana Radu spunea...

@Florin
Îți mulțumesc mult! Sper să mă mențin la nivelul așteptărilor :D

voxadmin spunea...

cred ca noi cunoastem online-ul prahovean mai bine decat tine, decat multi si mai bine si decat cei de la revista biz, deoarece il monitorizam in fiecare secunda :)
cat a fost spaga a fost o ironie, care nu se adreseaza niciunui blogger, ci doar celor de la revista biz :) vrea sa "simbolizeze" faptul ca erau cateva bloguri care poate ca sunt mai vizibile decat cele "plasate" de ei acolo, si poate ca acei oameni muncesc mai mult...
sigur este doar parerea noastra de carcotasi...de fapt nu ... uita-te un pic in blogosfera ca au mai scris si altii despre lucrul acesta. noi ne uitam tot timpul :)
deci sa zicem ca stim ce spunem :)

Trimiteți un comentariu