vineri, 19 iunie 2009

Vecinii

Vecinii mei sunt:
- iubitori de muzică
- mari iubitori de muzică
- cei mai mari iubitori de muzică.

Şi pentru că nu sunt mulţi (7 apartamente sunt goale), le-a fost, poate, mai uşor în a se cunoaşte şi a lega prietenii la... pahar.
Unul din ei, cel mai cu moţ dintre toţi, iubeşte orice fel de muzică de la lăutărească până la... lăutărească. Neavând un job stabil, pentru el orice zi poate fi socotită ca "sâmbătă" ori "duminică". Job-ul flexibil de care beneficiază, în unele zile îi aduce câte un ciubuc (bacşiş) substanţial. Darnic din fire, îşi invită prietenii din bloc la un vin, o ţuică, un grătărel (al cărui parFUM intră curajos în hainele mele proaspăt spălate) şi, eventual, o porţie de lăutari.

Programul ăsta ţine din mai până în septembrie. Lunile de vară fiind suprasolicitate, lucrările vin... deci vin şi banii, automat şi lăutarii.

Azi a trebuit să mă trezesc devreme pentru a susţine o probă sportivă. Aveam nevoie de somn pentru a putea fi aptă de efort fizic. Însă ieri (joi), fiind una dintre acele sâmbete sau duminici ale vecinului, acordeonul mi-a cântat sub geam până la ora 23 când, criticii să se abţină de data asta, am sunat la poliţie pentru tulburarea liniştii publice.
În 4 minute, pentru că secţia e aproape, un echipaj de poliţie îşi făcea apariţia.
N-am dormit chiar în linişte... Vecinii mei ar trebui spălaţi la gură cu săpun :)

Cu sau fără somn... Măcar am trecut proba sportivă.

7 comentarii:

Razvan. spunea...

hai ca sunt convins ca ai si vecini de treaba :P

Ioana Radu spunea...

Care din ei?
Baba de la etajul 3 care m-a făcut să plâng de nervi?
sau... copilul unei vecine ce are impresia că treaba mică poate fi înlocuitor pentru apa florilor de pe scară? (neluând în calcul când dă pe lângă ghiveci)

Razvan. spunea...

daca zici tu... atunci te cred :|
daca nu iti plac vecinii tai... muta-te la mine, am vecini super ;)

te astept? ;;)

Complex de Contradictii spunea...

On: Te inteleg...Eu stau in tara saracilor( supranumita si Rahova), am niste vecini in general ok, mai putin o familie de tigani. Sunt multi intr-un apartament de 2 camere, niciunul nu munceste, dar au masina, scuter, fac gratare saptamanal, iar marea lor grija e sa ma barfeasca ca mai stau cu cineva in aprtamanet desi am declarat ca stau singur. Plus ca manelele sunt la ordinea zilei si noptii.

Off: Desigur...trimite-mi pe mail daca mai ai poze de genul ala:D

Complex de Contradictii spunea...

moisoiuandrei@yahoo.com scuze:)))

Anonim spunea...

vecinii mei sunt cei mai de treaba...

garajul meu este la subsolul blocului..la parter sunt magazine...la etajul 1 nu sta nmn..de la etajul 2 in sus toata lumea aude knd lucrez eu in garaj....kiar dak nu sunt prezent saptamanal primesc de la administrator plangeri k iar am facut galagie...saptamana knd am fo plekt de aksa am primit cele mai multe...ironia sortii nu'i asa?:))

LolO-vIvi spunea...

la mine tot e cam strisant, vecinii iubesc si ei muzica , dar deja nu atit de mult ca mai inainte, sau poate ca sunt ocupati, dar mai am si un bar dupa bloc, si mai am si un restaurant, in care regulat se fac nunti, ei e vesel, cint si eu cu ei, altfel nu pot

Trimiteți un comentariu