marți, 19 ianuarie 2010

Ce a mai făcut Terra zilele astea...

Uneori sursa cea mai importantă de căldură este cea care vine din suflet. La fel şi încrederea.
Căldura de care am dispus în această săptămână, mi-a adus numai beneficii. Acel "numai" poate fi prost pus, poate am conştientizat eu lucrurile bune şi pe cele rele doar le-am uitat într-un colţ al genţii. Am început lunea cu dreptul. AS-ul din mânecă a fost oboseala care nu m-a mai înghioldit. Conştientizez acum importanţa mare pe care o are somnul. N-aş fi crezut asta până acum.

Luni.
Dimineaţă am fost la cumpărături cu o prietenă. Spre seară redactam împreună un proiect de-al ei. Îmi place să scriu. Mint. Îmi place foarte mult să scriu.

Marţi (azi).
Dimineaţă dădeam examen practic la informatică. Mă aşteptam la ceva dificil dar totul a fost floare la ureche (câteva mulţumiri i le datorez lui Marius pentru răbdarea de a-mi explica anumite aspecte înainte de a intra în sală). Am luat FB. Prin urmare, sunt bună :)).
La prânz făceam cumpărături. Partea mai puţin plăcută este că a trebuit să mă împrumut de bani, ceea ce îmi displace. Dar promit că îmi voi achita datoriile până la sfărşitul săptămânii.
Dupamiază glumeam cu mama despre faptul că acum o lună am trimis un mail la revista la care sunt abonată din Septembrie 2006. Eram curioasă dacă a apărut, la secţiunea scrisorilor, măcat o bucăţică din ceea ce am scris. Surpriza mi-a fost alta, nu doar mi-a apărut o bucăţică din mail ci am avut deosebita plăcere să văd că puţinele mele cuvinte au apărut în prim-plan sub titlul "Scrisoarea lunii". Sunt fericita câştigătoare a unui set No7 de la Boots. Am să consider acest câştig cadoul de ziua mea (pentru luna viitoare).

Nu pot decât să-mi păstrez căldura şi gândul că săptămâna se va termina la fel de bine precum a început.
Ştii care a fost cea mai frumoasă parte din toate acestea? Lucrurile bune s-au năpustit asupra mea când mă aşteptam mai puţin sau, mai bine spus, când mă obişnuisem cu ideea că belelele se ţin lanţ de mine.

Ce pot să-i spun Soarelui? "Bine ai venit pe strada mea!"
Şi mulţumesc Celui de Sus pentru căldura sufletească cu care m-a binecuvântat încă de la primele ore ale dimineţii de luni.


Fotografie: Nadya Kulikova (Russia)

7 comentarii:

Antiignorantu spunea...

pls nu mai sta pe calea ferata ;:).........

Monica Olteanu spunea...

ma bucur tare mult pt tine si felicitari...:*:*:*

Di spunea...

se spune ca cum incepi saptamana, asa o sa fie si pe parcursul ei :P vai mi-e dor sa merg la cumparaturi :X

Ana-Maria spunea...

Felicitari,draga fata buna....sa iti mearga si sa iti iasa asa intotdeauna!!!:)Bafta in tot ce faci!Ma bucur pentru tine!

Cristina spunea...

O saptamana usoara iti doresc pe mai departe!

Marius Ola spunea...

Să te bucuri de cât mai mult soare pe strada ta:)

Boogie Man spunea...

soarele straluceste pe Terra :D

Trimiteți un comentariu