sâmbătă, 5 martie 2011

Bite me! ...whenever u can NOT handle the truth.

Nu voi da nume, link cu atât mai puțin. Nu o fac din motive de trafic, are destul, ci ascund identitatea bloggerului în cauză pentru că am obraz, pentru că spre deosebire de el... eu nu muşc posterioare în blogosferă şi apoi înjur în posturi. Nu-mi stă în fire.

Este un blogger mai mare decât mine care pare-se că se împiedică de blogul meu. Ipocrizie de primă mână. Ceea ce mă determină să afirm acest lucru este că după ce mi-a propus de două ori să facem schimb de link-uri şi am refuzat politicos în ambele cazuri, acum, în urma apariţiei mele în top 10 al bloggerilor cu cea mai mare vizibilitate din Muntenia, se decide să scrie că n-a auzit în veci de mine (pe un ton nu tocmai frumos). Ok, toate bune şi frumoase. N-am nicio problemă cu asta. Bloggerul e mai mare decât mine din multe puncte de vedere şi ştiu din proprie experienţă că oricât de mult vrem să ţinem minte toţi bloggerii cu care intrăm în contact, nu se poate. Am fost drăguţă şi am lăsat un comentariu în care, cu tot respectul pentru munca pe care o depune (căci blogging-ul nu e floare la ureche întotdeauna), am scris că ne-am "intersectat" de câteva ori prin blogosferă, ba chiar i-am reamintit că mi-a propus de două ori link exchange. Mi-am cerut scuze pentru refuz de fiecare dată şi am vorbit cât se poate de frumos. Se pare însă că mărturia din articolul său nu era adevărul care se voia a fi. Bloggerul mă ştia, mi-a şters comentariul şi a continuat să ma ia peste picior. Nu vreau să-l înjur în acest post sau să-l vorbesc de rău. Nu vreau să semăn cu el.

Voiam doar să ştiţi că blogosfera are părţile ei "întunecate", exact ca în viaţa reală. Unii oameni care te pupă şi te roagă să-i ajuţi, aruncă cu noroi în tine dacă nu le oferi feedback-ul pe care ei îl vor. E inutil să îmi cer scuze  când refuz un schimb de link-uri dar cred că aşa e politicos. Pe de altă parte e jignitor să fii politicos când nu ţi se răspunde cu aceeaşi monedă. Îmi pare rău că nu reuşesc să fiu o mizerie de om şi să-ţi răspund cu aceeaşi monedă. Dacă te aşteptai să îţi vorbesc urât după fapta ta, te asigur că n-ai bătut la uşa la care trebuie. Nu sunt genul de om care să îşi schimbe registrul lingvistic după o serie de cuvinte nepotrivite, chiar dacă le scrii despre mine în văzul tuturor.

Îmi pare rău.
Te respect ca blogger dar nu şi ca om.
Sincer îmi pare rău că s-a ajuns până aici.

.

25 comentarii:

Anonim spunea...

Asta cu hai sa facem schimb de link-uri,nu prea imi place. Daca vad un blog interesant si imi place mie,il trec in blogroll fara a anunta proprietarul blogului respectiv ca ar fi bine sa faca acelasi lucru.Poate lui/ei nu-i place blogul meu. Daca i se va parea ca are ce vedea pe blogul meu,ma va trece in blogroll fara a ma anunta.

Ioana Radu spunea...

@Glappy
Asa s-a intamplat in cazul nostru :D
Chiar azi scriam intr-un comentariu la un post de-al lui Blogatu ca te citesc de ceva vreme si ai un blog bun.

Ina spunea...

Subscriu la ce-a spus glappy mai sus...:D
Ce nu pot eu pricepe e lucrul următor: sunt atâtea lucruri pe care le poți scrie pe blogul personal, de ce naiba trebuie să te iei tu de alții, să-i critici, să-i comentezi, să râzi de munca lor, să-ți dai tu cu părerea ca să arați cât ești de șmecher?!?...Mi se pare de un prost gust total, mai ales că nu ți-a cerut nimeni părerea!!! Dar se pare că unii nu pot trăi fericiți dacă nu scuipa, din când în când, pe cel de alături...:-L Ce scriu pe blogul meu, scriu în primul rând pentru mine. Dacă ți se pare ca te regăsești în ce spun eu și îți place să mă citești, bine, dacă nu, închizi fereastra și nu mai revii... simple as that!:D
Frumoasă postare, Terra!:P I'm so proud of you...:)))
>:D<

Anonim spunea...

Iti multumesc,recunosc,ca la inceput am trimis si eu la cateva persoane mesaj de link exvhange,fara a insista,dar mi-am dat seama ca acele persoane nu intra pe blogul meu,si am renuntat,acum apelez la varianta descrisa mai sus,cel putin urmaresc blogurile care chiar mi se par interesante.

Ioana Radu spunea...

@Inache
Era un vers intr-o piesa de-a lui Nimeni Altu'... "Oameni - de acestia trebuie sa te feresti!", se potriveste ca manusa in cazul de fata. Asta e.

Alin spunea...

Pot sa injur eu in locul tau.Am un repertoriu bogat de la morti,coliva ,mama,raniti,etc...Si in blogosfera ,ca si in viata de zi cu zi invidia la noi la romani e sport national.

Ioana Radu spunea...

@pariuri2009 (Florin)
Sunt de peste 3 ani in blogosfera dar inca nu m-am obisnuit cu toate partile ei negative.

Andrei spunea...

Mai era si vorba aia cu "Haters gonna hate".
Am vazut comentariile de la unul din link-urile pe care le-ai lasat in articolul cu topul si am impresia ca multi nu au citit modul in care s-a realizat: "Au fost luate in calcul mai multe dimensiuni, si anume: impactul blogului in blogosfera (masurat prin mentionarile in diferite categorii de bloguri in functie de locul ocupat in Top Zelist: 200, 201-2.000, peste 2.000), impactul blogului pe Twitter (masurat prin mentionarile pe categorii de conturi Twitter in functie de numarul de followers: intre 1 si 200 de followers, intre 201 si 2.000 de followers si peste 2.000 de followers) si impactul blogului pe Facebook (mentionari, like-uri, share-uri, comentarii). Toti acesti factori au fost confirmati cu ajutorul analizei factoriale."
Multi urmaresc acum sa creeze cat mai multe certuri pe seama asta in speranta ca o sa le creasca traficul. Dar daca ei nu au fost in stare sa intre in top, de ce sa nu moara si capra vecinului? Invidia e sport national la romani.
In rest, keep up the good work!

Andrei spunea...

Haha, am scris acelasi lucru cu pariuri2009 apropo de invidie, a aparut comentariul lui dupa ce am dat sa postez comentariul =))

Ioana Radu spunea...

@Andrei
Da, m-am miscat mai greu cu moderarea comentariilor azi :D
Cat despre topul bloggerilor pe zone, multa lume crede ca a fost facut doar pe baza pozitiei in ZeList. Daca era asa, sunt abia pe pozitia 239 in ZeList, mult prea departe de pozitia pe care m-am clasat in topul pe zone. Dar, na, cred ca mereu se gasesc persoane care sa dea vina pe altceva decat pe meritele omului (si aici bat apropo si de cei de la VoxPrahova.net care sunt de parere ca la baza acelui clasament a stat spaga).

adizzy spunea...

stiu de cine vorbesti, eu demult renuntasem sa citesc acel blog, tocmai pentru ca se luase gratuit de oameni dragi mie din online si din greseala am ajuns ieri pe acel blog, la acel articol si mi-am zis in minte "mda I remember why I hate you". ignora astfel de oameni, comunitatea care te citeste pe tine e mai desteapta ca a lor(era de la ceva ziar asta, nu mai stiu ;) )dar e adevar

Ioana Radu spunea...

@adizzy
Am vazut ca in acelasi articol in care s-a luat de mine, s-a mai luat de alti doi bloggeri (tot din top 10 pe regiunea Muntenia). Ma gandeam ca e doar o chestie de moment, n-am stiut ca a mai facut asta si in trecut. Faptul ca a lucrat la un ziar face intamplarea cu atat mai inadecvata.

Unknown spunea...

Ehehehe, şi câţi sunt de-ăştia:) Cred că fiecare trece la un moment dat prin aşa ceva. :) Feel pround că ai ajuns unde ai ajuns, lasă-i pe cei ce ce încearcă să-ţi strice ziua :)

Smiley_tgv spunea...

eu chiar nu tin cont de topuri si statistici in vizitarea unui blog. Pe foarte multe ajung din blog in blog. Daca-mi place ce vad/citesc revin de cate ori am ocazia.
Nu inteleg de ce nu-si vede fiecare de blogului lui (ca sa zic asa). iar bloggerul descris de tine, daca e asa "mare" si nu-ti intelege prezenta in top, de ce se oboseste sa scrie despre tine nasoale? nu o fi avand altceva mai bun de facut?

Ioana Radu spunea...

@Iulia
Multumesc pentru sustinere (si pentru ca m-ai trimis la magazin azi... a meritat). :D

Ioana Radu spunea...

@Smiley
Nu am pretentia sa ma accepte toata lumea. E utopic. Dar mi-ar placea sa ma ignore cei in ochii carora nu valorez mai mult de 2 lei.

dog spunea...

ne ocupam noi de el daca vrei :))

Rasta Man spunea...

Stele cazatoare, ce sa mai :)
Joi de vivre! Si restu vine de la sine, schimbu de link-uri (sper) sa nu te (mai) deranjeze intr-atat incat sa scrii un post despre un prost.

Ioana Radu spunea...

@dog
Tu te ocupi de mine ;;), lasa-i pe altii.

Ioana Radu spunea...

@Rasta Man
Cred ca imi va mai lua ceva timp sa ma obisnuiesc cu rautatile virtuale dar o sa ma dreg :D

Simon spunea...

Faza cu cine e cutarescu si ce cauta in top e ridicola din start prin simplu fapt ca e relativ greu de justificat. Cu alte cuvinte daca tu n-ai auzit de mine eu automat sunt mai prost? ... in fine astea sunt romanisme specifice turmei (asa cum sofismele sunt rationamente corecte in aparenta, dar false in realitate, asa si romanismele mai au la baza un ingredient important si anume ignoranta crasa si lipsa de bun simt vis-a-vis de persoane pe care nici macar nu le cunosti). Apropo de ignoranta, pana la 14 ani nici eu nu auzisem de legea gravitatiei a lui Newton, cu toate astea nu am reusit sa plutesc ca un idiot in spatiu pentru simplul fapt ca nu stiam ca un lucru exista.

Simon spunea...

P.S.; uitai sa zic Felicitari!

P.P.S: daca e vorba de bloggeru` ala la care ma gandesc eu cu: "cine ceapa lu Gheorghe", relax ca oricum e printre cele mai false persoane care sufera de grandomanie. A primit oleaca atentie pentru toate motivele nepotrivite si acu` e mai ceva ca miezu` din Fanta. >:)

And people say i`m mean ... pff

Ioana Radu spunea...

@Simon
Parol, musiu! Nici ca se putea spune mai bine de atat!
P.S.: Multumesc :D
P.P.S.: Da, vorbim de acelasi blogger.

Costin Comba spunea...

Ce nu te darama te face mai puternic. de ce ti+ai irosit timpul scriind si ceea ce ai scris, sincer nu te inteleg. Frustratii nu merita evidentiati. Mai bine de mine ca daca iti place o fotografie bine, daca nu nu. dar daca nu intelegi ce scrie o persoana si nici nu poti profita de pe urma muncii lui e mai usor sa il murdaresti decat sa il faci sa iti aprecieze munca

Ioana Radu spunea...

@Costin Comba
E primul articol de acest gen pe care-l scriu, cred ca si ultimul.
Are cheia lui, aduce ceva nou pentru cei ce nu fac parte din blogosfera si care credeau despre aceasta ca e numai miere.

Trimiteți un comentariu