duminică, 25 aprilie 2010

Sfârşitul concursului "Ce este femeia?"

După părerea mea fiecare participant a prezentat un articol demn de luat în seamă, fiecare a subliniat câte o parte a femeii, a ceea ce înseamnă ea cu adevărat. Adunate, textele construiesc o viziune complexă.

Vreau să felicit toţi participanţii pentru puterea cuvintelor cu care s-au îmbrăcat şi pentru articolele frumoase care au scurs pasiunea ideilor lor.

Conform sondajului la care fiecare vizitator al acestui blog a putut lua parte în săptămâna 18-25 aprilie 2010, câştigătorul concursului este MusicInfusion cu 135 de voturi.

Mai jos aveţi o imagine (screen shot) ce arată numărul de voturi pe care l-a primit fiecare participant până la data şi ora limite a concursului (25 aprilie ora 00:01).



Pentru că Ema Dobre s-a situat la o distanţă foarte mică de MusicInfusion, anume este vorba doar de două voturi, voi încerca să mai achiziţionez o carte. În cazul în care nu mai găsesc, voi oferi exemplarul meu. Mi se pare corect faţă de Ema care, procentual, a obţinut acelaşi punctaj (41%).

Felicit toţi participanţii pentru că fiecare a contribuit cu ceva bun, frumos, coerent şi admirabil.

Cele două câştigătoare sunt rugate să trimită un mail la ioana_radu[at]ymail[dot]com cu numele şi adresa de livrare a coletului.

12 comentarii:

Anonim spunea...

haaa:d
nici eu nu suport canon.eu am 3 nikoane si un oly:)).deci sunt fan:d

Anonim spunea...

banuiesc ca idul tau e ioana_radu,dar mai bine dai tu add la clauditzu06 (da,stiu.am vrut sa il schimb da am prea multi oameni importanti pentru mine in el.si chiar nu mai are rost)

Isa spunea...

Hehe:">..Si nici nu vroiam s'o postez...:)).

Unknown spunea...

Felicitările mele :)

Grim spunea...

Vezi.. am ştiut de la început cine o să câştige :D

Spirocheta spunea...

Tehe, cartea aia ajunge si la mine ;;)

kamy spunea...

felicitari!
ma bucur ca ai decis asa :)
>:D<
(scuze lipsa dar m-am "luat un pic" de cartea aia cu harry potter si nu m-am mai putut opri :))) nu am mai deschis laptopul de vineri dimineata...si azi e luni :D am stat numai cu nasul in carte...mai am un pic si termin...! In loc sa invat ptr bac citesc HP dar daca nu o termin o sa ma gandesc incontinuu la ea asa ca mai bine o rezolv acum:) )

d-ra Terra Radu spunea...

@Spirocheta
Esti prietena cu MusicInfusion? :D

d-ra Terra Radu spunea...

@Kamy
Cred ca port o parte din vina ca lasi studiul pentru bac pentru zilele urmatoare :">
Ma bucur ca ti-a placut si ca nu am oferit-o la un concurs pentru ca n-as fi vrut ca o asemenea investitie sa ajunga la cineva care sa nu o citeasca.
>:D<

WaLy spunea...

Tare si frumos!!!

Mihaela ( Catwoman) spunea...

Felicitari castigatoarelor :)! Si drei Terra pentru idee :)!

Ioana Radu spunea...

Mulţumesc, Mihaela! >:D<

Trimiteți un comentariu