joi, 30 septembrie 2010

Vreau să văd apusul...

               Îmi aduc aminte că scria cineva, acum câteva zile, că are apartamentul pe partea unde apune soarele şi nu era nimic altceva care să taie din plăcerea vizualizării (adică niciun alt bloc şi niciun copac într-atât de înalt încât să acopere priveliştea unui apus perfect, de poveste).

               Eu mă număr printre acei nefericiţi care au vedere spre răsărit. Cu tot cu draperiile trase, dimineaţa soarele îmi dă trezirea iar seara mă pedepseşte din nou, apunând de partea cealaltă a blocului. De parcă nu ar fi de ajuns, nici măcar nu mă pot bucura de o vedere frumoasă, plus că stau la ultimul etaj (şi de obicei de aici ar trebui să se vadă cel mai frumos). În schimb, tot ceea ce văd sunt câteva blocuri şi un ditamai bradul (ajunge până la ultimul etaj al blocului de vis-a-vis). Mi-au tăiat toată priveliştea, căci dincolo de elementele perturbatoare (d.p.d.v. vizual), se întind dealurile.

               Era aproximativ 7:20 când am făcut pozele de mai jos. Nu le-am prelucrat, nu le-am făcut nimic. Nici măcar nu le-am semnat. M-am enervat (pentru a nu ştiu câta oară) că nu pot să văd apusul.
               Dragul meu, cel care mă vei lua de soţie peste ani mulţi, să ştii că dacă nu ai geamul către apus, vinzi apartamentul şi cumpărăm altul. Capito? Dă-o-ncolo de treabă că am fost prea mulţi ani privată de frumuseţea apusului. Vreau să remediez situaţia.


8 comentarii:

Monica spunea...

ultima parte mi-a palcut cel mai mult:))

mi-am amintit de un punct de la leapsa aia cu 99 despre lucrui despre tine ca tu crezi ca nu te vei casatori niciodata:))

e bine ca s-a schimbat situatia si crezi asta:))

Ps. sper ca am retinut bine:))

te-am pupat:)

Castiel spunea...

capito=))
de unde stii ca atunci o sa stai la apartament?
o sa vezi mereu apusul :))) pascand gastele =)))

Ioana Radu spunea...

@Monica
Ai retinut bine. Intre timp am mai imbatranit un pic si am inceput sa ma gandesc si la chestii d'astea :">

@Black Angel
Nu ma deranjeaza daca nu stau tot la blog. Dar e de retinut ca mi-e frica de animale. Accept doar pisici :D

Ioana Radu spunea...

*la bloc
Tot cu gandul la blog, uite si tu :))

Castiel spunea...

:)))

Alin spunea...

Eu visez la o casa cu tavanul de sticla ,sa vad stelele ,ploaia..etc Vise...:D

Ioana Radu spunea...

@pariuri2009 (Florin)
Imi plac casele cu tavanul inalt, asa cum se construiau pe vremuri.
8->

pictezidei spunea...

Si eu sunt privata de aceste superbe momente ale zilei,cu toate ca locuiesc la ultimul etaj!Dar am gasit o solutie:ma urc pe bloc si acolo ma pot bucura pe deplin8->

Trimiteți un comentariu